На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
11 квітня 2021 18:13:26 IP/Host: ---.nc.de
|
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
11 квітня 2021 19:05:21 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
11 квітня 2021 19:08:54 IP/Host: ---.nc.de
|
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
11 квітня 2021 19:13:54 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
11 квітня 2021 21:25:38 IP/Host: ---.nc.de
|
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
11 квітня 2021 21:27:58 IP/Host: 193.161.14.---
|
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
11 квітня 2021 21:28:05 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
11 квітня 2021 21:28:47 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
11 квітня 2021 21:30:38 IP/Host: ---.evrt.wa.ptr.ziplyfiber.com
|
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
11 квітня 2021 21:39:41 IP/Host: ---.dynamic.chello.pl
|
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
11 квітня 2021 21:44:43 IP/Host: ---.nc.de
|
Розгорнути попередні цитати...Як думаєте——
Що зробити в слідуючий раз?))руский салат!
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
11 квітня 2021 22:02:25 IP/Host: 193.176.84.---
|
хороший стейк можно приготовить только на правильной сковороде
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
11 квітня 2021 22:07:23 IP/Host: ---.20.69.148.rev.vodafone.pt
|
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
11 квітня 2021 22:15:04 IP/Host: 37.73.92.---
|
салаты то туфта. я это жене оставляю. мясоптицарыба, вот где надо совершенствоваться.
ps я тут поначалу кина насмотрелся, везде пихал гриль гриль. потом уже опытным путем установил, хороший стейк можно приготовить только на правильной сковороде
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
11 квітня 2021 22:40:13 IP/Host: ---.wi.res.rr.com
|
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
11 квітня 2021 23:09:58 IP/Host: ---.nc.de
|
Сергійку, маленьке зауваження. Коли говориш не спіши. Говори спокійно, розмірено. Як ти з дружиною розмовляєш. Ну важко таке слухати,
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
11 квітня 2021 23:12:45 IP/Host: ---.cpe.net.cable.rogers.com
|
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
11 квітня 2021 23:15:33 IP/Host: ---.20.69.148.rev.vodafone.pt
|
Розгорнути попередні цитати...Сергійку, маленьке зауваження. Коли говориш не спіши. Говори спокійно, розмірено. Як ти з дружиною розмовляєш. Ну важко таке слухати,Намагаюсь не витрачати ваш час))
Треба вкласти максимум в мінімум часу))
Тому й так виходить((
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
11 квітня 2021 23:44:56 IP/Host: ---.evrt.wa.ptr.ziplyfiber.com
|
Розгорнути попередні цитати...салаты то туфта. я это жене оставляю. мясоптицарыба, вот где надо совершенствоваться.
ps я тут поначалу кина насмотрелся, везде пихал гриль гриль. потом уже опытным путем установил, хороший стейк можно приготовить только на правильной сковородеРебрышки таки лучше в духовке на решетке.
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
12 квітня 2021 00:22:08 IP/Host: 37.73.92.---
|
Розгорнути попередні цитати...салаты то туфта. я это жене оставляю. мясоптицарыба, вот где надо совершенствоваться.
ps я тут поначалу кина насмотрелся, везде пихал гриль гриль. потом уже опытным путем установил, хороший стейк можно приготовить только на правильной сковородеРебрышки таки лучше в духовке на решетке.ой, шота последнее время свинина тяжко идет. и даже бэби рибс тоже, хотя по начало толко бы их и ел
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
12 квітня 2021 00:44:16 IP/Host: 46.98.129.---
|
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
12 квітня 2021 01:05:06 IP/Host: ---.cpe.net.cable.rogers.com
|
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
12 квітня 2021 01:08:02 IP/Host: 176.122.101.---
|
Сергійку, маленьке зауваження. Коли говориш не спіши. Говори спокійно, розмірено. Як ти з дружиною розмовляєш. Ну важко таке слухати,
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
12 квітня 2021 01:08:26 IP/Host: 194.44.247.---
|
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту)))
Пшениця
|
12 квітня 2021 01:17:15 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
12 квітня 2021 01:22:01 IP/Host: 176.122.101.---
|
Сергію, я канєшно перепрошую, але це лютий треш.
Добре, що ви декілька разів попередили, що буде ржач.
Залишимо за дужками срач на блюді, найкраще було скористатися салатним кільцем. Але нехай.
Майонез обов"язково виготовляється вручну і наноситься на кожен шар тонесенькою сіточкою за допомогою кулінарного мішка.
Ви ж гору майонеза вивалили на один з шарів, а решта не скріпилися.
Ну, добре, нехай цибуля порей. Але сирі овочі у цей салат не йдуть, тому найкраще було взяти ніжненьку цибульку шалот (є у кожному супермаркеті), попередньо замаринувавши її у цукрі і оцті.
Моркву, картоплю і буряк краще не варити, а запікати у духовці у фользі - так радять провідні кухарі світу.
Зверху салат треба прикрасити зеленою цибулькою.
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
12 квітня 2021 01:49:48 IP/Host: 37.73.110.---
|
Картавий свинособака!
Є розділи Вільне спілкування (і тема така там є)
І Фото-Ососбистий Архів
Сучьонок, який виставляє себе взірцем справедливості, сере на правила форуму
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
12 квітня 2021 12:37:59 IP/Host: 176.122.101.---
|
Розгорнути попередні цитати...Картавий свинособака!
Є розділи Вільне спілкування (і тема така там є)
І Фото-Ососбистий Архів
Сучьонок, який виставляє себе взірцем справедливості, сере на правила форумуУбейся веником, псина.
командуй своим висячим стручком, имбецил.
Люди пишут, значит им интересно. Будет каждая воша тут командовать.
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
14 квітня 2021 13:38:42 IP/Host: 46.174.66.---
|
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
14 квітня 2021 15:04:23 IP/Host: ---.public.telering.at
|
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
14 квітня 2021 15:12:17 IP/Host: 95.67.82.---
|
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
14 квітня 2021 15:17:43 IP/Host: ---.versanet.de
|
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
14 квітня 2021 15:22:42 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...https://youtu.be/YvGDafHwVjoSALO - russian foods? REALLY?!
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
14 квітня 2021 21:20:53 IP/Host: ---.nc.de
|
Про стейки сковородки і фізику.
)
Футовий рібай середньоі прожарки щоб не спалити до 4хв на сторону даєм.
За цей кророткий час стейк має прийняти без паузи температуру достатню щоб прогріти середину до 60град після запакування мясо з темп на 150град.
Для цього стабільна температура поверхні має бути мін 250гр.
І чим вища температурна інерційність поверхні тим краще.
Далі.
У нас дві пари в гостях 6 чол. 2.5 кг мяса. Подача після відпочинку мяса зрозуміло одночасна.
Які йоп сковоротки??
Конфорка стандарт газплити макс 5кв потужності
Індукційноі 3кв.
На 5кв можна стейк примудрити витягнути але тільки для одного. Гості будуть істи по черзі.
Індукційна ні.
Сковорода будь яка не набере 250 або втратить температуру і мясо потече.
Тягне таку задачу тільки газ гриль на 12-15кв.
Газовий тому що електро на таку потужність то профі і 3 фази.
Можна недешевий рібай на компанію всрати і сковородкою але то буде просто шмат мяса що незапакований стече соком(
На 6чоловік 100євро викинуті нафіг ((
Газгриль Вебер норм рівня коштує від 600євро.
То бюджет пару трійки барбекю зустрічей)
Якщо маєте бабло і компанію купуйте кераміку на газу. Сумачеча річ. Ще не роздуплився але придивляюсь.
..
Для любителів вугля дим оцту в мясо наперед напишу що вище мова про іншу практику.
...
Сірога якщо ти вже в кухню поліз купуй гриль і стріми.
Годна тема))
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
14 квітня 2021 21:25:02 IP/Host: 46.98.129.---
|
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
15 квітня 2021 00:25:15 IP/Host: 176.122.101.---
|
А як потеплішав погляд при згадці про вечірні стейки..)
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
15 квітня 2021 14:12:39 IP/Host: 176.122.101.---
|
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
15 квітня 2021 15:44:08 IP/Host: ---.mobile.att.net
|
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
15 квітня 2021 17:42:23 IP/Host: 176.122.101.---
|
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту))) |
15 квітня 2021 18:22:57 IP/Host: ---.evrt.wa.ptr.ziplyfiber.com
|
Розгорнути попередні цитати...Про стейки сковородки і фізику.
)
Футовий рібай середньоі прожарки щоб не спалити до 4хв на сторону даєм.
За цей кророткий час стейк має прийняти без паузи температуру достатню щоб прогріти середину до 60град після запакування мясо з темп на 150град.
Для цього стабільна температура поверхні має бути мін 250гр.
І чим вища температурна інерційність поверхні тим краще.
Далі.
У нас дві пари в гостях 6 чол. 2.5 кг мяса. Подача після відпочинку мяса зрозуміло одночасна.
Які йоп сковоротки??
Конфорка стандарт газплити макс 5кв потужності
Індукційноі 3кв.
На 5кв можна стейк примудрити витягнути але тільки для одного. Гості будуть істи по черзі.
Індукційна ні.
Сковорода будь яка не набере 250 або втратить температуру і мясо потече.
Тягне таку задачу тільки газ гриль на 12-15кв.
Газовий тому що електро на таку потужність то профі і 3 фази.
Можна недешевий рібай на компанію всрати і сковородкою але то буде просто шмат мяса що незапакований стече соком(
На 6чоловік 100євро викинуті нафіг ((
Газгриль Вебер норм рівня коштує від 600євро.
То бюджет пару трійки барбекю зустрічей)
Якщо маєте бабло і компанію купуйте кераміку на газу. Сумачеча річ. Ще не роздуплився але придивляюсь.
..
Для любителів вугля дим оцту в мясо наперед напишу що вище мова про іншу практику.
...
Сірога якщо ти вже в кухню поліз купуй гриль і стріми.
Годна тема))Ну не те щоб я "в кухню поліз"))
Це взагалі дуже смішно все ))—— знаючи моє відношення до іжі))
Я в цьому плані дуже спартанська людина))
Стоіть іжа на столі——ім. Не стоіть——не ім))
Таке))
На рахунок стейків——
Ось тут десь з 3— тьоі хвилини жарили стейкі))—— дуже смачно вийшло))
https://youtu.be/SBu7uqS9sBI