Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
5 вересня 2020 06:09:35 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
11 жовтня 2020 02:24:59 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Пектиму хліб |
11 жовтня 2020 09:52:44 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Хліб для удава 40 см в довжину )
Просто білий хліб. Вода, сіль, борошно, дріжджі
Показати зображення...
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
11 жовтня 2020 16:53:05 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Пектиму хліб |
11 жовтня 2020 22:14:06 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Wilton loaf pan 16", алюміній, на амазоні. Точно не пам'ятаю, щось в районі 20 доларів
Дорогувато за шмат алюмінію, якби в крамниці то було б в половину дешевше, але в звичайних крамницях вибір менший, а якщо десь їздити вишукувати, то день пропаде.
Я в ньому і булочки випікав, 8 штук влазе середнього розміру.
Не пристає, товщина алюмінію якраз достатня, аби при обережному вживанні не деформувался
Показати зображення...
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
11 жовтня 2020 23:23:04 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...Wilton loaf pan 16", алюміній, на амазоні. Точно не пам'ятаю, щось в районі 20 доларів
Дорогувато за шмат алюмінію, якби в крамниці то було б в половину дешевше, але в звичайних крамницях вибір менший, а якщо десь їздити вишукувати, то день пропаде.
Я в ньому і булочки випікав, 8 штук влазе середнього розміру.
Не пристає, товщина алюмінію якраз достатня, аби при обережному вживанні не деформувался
Показати зображення...Так эта форма тонкостенная!? Хлебушек прямо идеально-красивый получился! Зимой искала в инете, но керамическую длинную форму с крышкой для багетов, но подходящей не нашла. А в этой хлеб для тостов получается. Красивый, красивый!
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
14 листопада 2020 04:23:22 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Пектиму хліб |
14 листопада 2020 18:49:44 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Багато кaкao, ложка кави, ложка меду, журавлини десь 300гр.
Булка 1 кг приблизно
Тісто (червонувато-коричньове від кaкao):
Показати зображення...
Сам хліб
Показати зображення...
Re: Пектиму хліб |
14 листопада 2020 18:51:39 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб |
14 листопада 2020 19:22:59 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
14 листопада 2020 20:30:55 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Пектиму хліб |
19 листопада 2020 10:38:40 IP/Host: ---.offshorededicated.net
|
Re: Пектиму хліб |
20 листопада 2020 12:38:59 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
А оце цікаво. Просто обваляли тісто в насінні?
Це кунжут, соняшникове і гарбузове?
Re: Пектиму хліб |
20 листопада 2020 12:48:41 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Хліб шкідливий
Re: Пектиму хліб |
20 листопада 2020 12:56:54 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
20 листопада 2020 17:43:08 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...Хліб шкідливийМагазинный да, домашний полезный. Печется из хороших продуктов. Не добавляются улучшители для некачественной муки. Только есть все в меру надо, как и все. Вот хлеб не вреднее конька! Вот не встречала, что бы писали , коньяк вреден для здоровья. Некоторые каши вреднее могут быть, но народ их лупит с утра до вечера. . Мне утверждение про хлеб напоминает про утверждение, что майонез вреден, а вот заливка для салатов из тех же ингредиентов, только не взбитая а просто перемешанная полезна и приветствуется.
Re: Пектиму хліб |
20 листопада 2020 20:34:54 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Розгорнути попередні цитати...Хліб шкідливийМагазинный да, домашний полезный. Печется из хороших продуктов. Не добавляются улучшители для некачественной муки. Только есть все в меру надо, как и все. Вот хлеб не вреднее конька! Вот не встречала, что бы писали , коньяк вреден для здоровья. Некоторые каши вреднее могут быть, но народ их лупит с утра до вечера. . Мне утверждение про хлеб напоминает про утверждение, что майонез вреден, а вот заливка для салатов из тех же ингредиентов, только не взбитая а просто перемешанная полезна и приветствуется.Просто щоб Ви знали, ЛапоГаз найчастіше взагалі в столовках харчується. Зуб даю, він і того поста десь з харчєвні запостив
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
21 листопада 2020 06:31:29 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...Магазинный да, домашний полезный. Печется из хороших продуктов. Не добавляются улучшители для некачественной муки. Только есть все в меру надо, как и все. Вот хлеб не вреднее конька! Вот не встречала, что бы писали , коньяк вреден для здоровья. Некоторые каши вреднее могут быть, но народ их лупит с утра до вечера. . Мне утверждение про хлеб напоминает про утверждение, что майонез вреден, а вот заливка для салатов из тех же ингредиентов, только не взбитая а просто перемешанная полезна и приветствуется.Просто щоб Ви знали, ЛапоГаз найчастіше взагалі в столовках харчується. Зуб даю, він і того поста десь з харчєвні запостивВозможно. Он домашнего хлеба наверное и не ел.
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
21 листопада 2020 06:41:24 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Пектиму хліб |
21 листопада 2020 10:57:29 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Багато всіляких висівок, щойно в пічку поставив
Показати зображення...
Re: Пектиму хліб |
21 листопада 2020 11:00:01 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Розгорнути попередні цитати...Просто щоб Ви знали, ЛапоГаз найчастіше взагалі в столовках харчується. Зуб даю, він і того поста десь з харчєвні запостивВозможно. Он домашнего хлеба наверное и не ел.Взагалі, не існуює якогось одного звичайного продукту з продуктової крамниці на 100% здорового чи на ті ж 100% шкідливого.
Сіллю можна отруїтися, але без неї також помреш. І так з кожним продуктом.
Хліб. 11-13 грамів білку на 100 грамів борошна - майже як м"ясо. Вуглеводи - ну це як поїсти картоплі. Не знаю, що там в хлібові Лампогаз угледів більш шкідливого, ніж у м"ясі чи картоплі
Re: Пектиму хліб |
21 листопада 2020 18:29:45 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
21 листопада 2020 22:05:41 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...Багато всіляких висівок, щойно в пічку поставив
Показати зображення...Очень красиво. Буду ждать результата. Я вырастила две закваски. На винограде розовом и черном , из ржаной муки и обычной. Интересно, что у заквасок получился разный аромат присущий каждому сорту винограда.
Re: Пектиму хліб |
21 листопада 2020 22:47:13 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Розгорнути попередні цитати...Багато всіляких висівок, щойно в пічку поставив
Показати зображення...Очень красиво. Буду ждать результата. Я вырастила две закваски. На винограде розовом и черном , из ржаной муки и обычной. Интересно, что у заквасок получился разный аромат присущий каждому сорту винограда.Смак і запах у заквасок хоч і буде різним, але в хлібі з "додатками" (насіння чи будь що інше - родзинки, кмин) чи навіть "просто" житне борошно - і нічого не почуєш
Це, мабуть, тільки для супербілого хлібу: сіль, вода, борошно, дріжджі
У Вас хлібопічка ? Бо рівно з усіх боків підрум"янене - так в пічці не дуже спечеш.
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
22 листопада 2020 06:48:29 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...Очень красиво. Буду ждать результата. Я вырастила две закваски. На винограде розовом и черном , из ржаной муки и обычной. Интересно, что у заквасок получился разный аромат присущий каждому сорту винограда.Смак і запах у заквасок хоч і буде різним, але в хлібі з "додатками" (насіння чи будь що інше - родзинки, кмин) чи навіть "просто" житне борошно - і нічого не почуєш
Це, мабуть, тільки для супербілого хлібу: сіль, вода, борошно, дріжджі
У Вас хлібопічка ? Бо рівно з усіх боків підрум"янене - так в пічці не дуже спечеш.В хлебопечке я делала замес, а пекла на горячем противне в духовке. Хотя похоже в моей хлебопечке есть прога с очень высокой температурой для выпечки похожего хлеба. Есть и программа на 24 часа для создания стартера (закваски своего рода).
Если яркие по в кусу ингредиенты в хлебе, то канешна они все заглушат. Но вот ржаной с солодом который сегодня пекла на ржаной закваске, а она на тёмном винограде, у которого сильный аромат от природы, то при выпечки этот аромат было сильно слышно.
Re: Пектиму хліб |
22 листопада 2020 11:20:26 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
23 листопада 2020 06:59:04 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Я уже все пробовала и чай, и кофе, и к а к а о. Пеку с красным солодом, и цвет и аромат дает очень хороший. Насыщенность цвета дпридает разный способ закладки, все зависит от количества до способа или сухой или заваренный солод. Осенью пекла тёмный где вместо воды использовала мякоть дыни, очень прилично получилось. Так же хорошо с яблоками, грушей.
Re: Пектиму хліб |
24 листопада 2020 16:00:26 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
если бы мы пекли хлеб, я бы уже весил 100 кг
Re: Пектиму хліб |
24 листопада 2020 16:15:00 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
24 листопада 2020 19:16:30 IP/Host: 142.233.200.---
|
если бы мы пекли хлеб, я бы уже весил 100 кг
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
20 грудня 2020 05:43:05 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
20 грудня 2020 06:54:00 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
22 грудня 2020 06:55:44 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Пектиму хліб |
22 грудня 2020 14:35:05 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб |
22 грудня 2020 14:37:00 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Наступного разу розділю тісто на 2 частини.
В ту, що піде всередину, дам картоплі, ліверки і зажарки. Так, аби лише гарненько відчувалося, а не як в пиріжки.
А в те тісто, яким обгорну його іззовні, дам сиру, розмарину і кропу.
Re: Пектиму хліб |
22 грудня 2020 15:11:18 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб |
22 грудня 2020 15:16:38 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
22 грудня 2020 17:32:51 IP/Host: 142.233.200.---
|
Солод вам надо приобрести для вкусовых и визуальных качеств хлеба это . И полезно, солод это ферментированные ростки пшеницы. Я вообще перешла на новый уровень , первое что закваски вырастила, второе частично в выпечке использую муку из спельты ( мука из древних сортов пшеницы) . Она очень дорогая, но нашла фирму семеноводческую и у них купила напрямую, НП прислали. Так что хлеб у меня полностью полезный и деликатесный.
Re: Пектиму хліб |
22 грудня 2020 18:21:26 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Розгорнути попередні цитати...Солод вам надо приобрести для вкусовых и визуальных качеств хлеба это . И полезно, солод это ферментированные ростки пшеницы. Я вообще перешла на новый уровень , первое что закваски вырастила, второе частично в выпечке использую муку из спельты ( мука из древних сортов пшеницы) . Она очень дорогая, но нашла фирму семеноводческую и у них купила напрямую, НП прислали. Так что хлеб у меня полностью полезный и деликатесный.Та я шось тут солоду не бачив особливо; це, мабуть, треба в крамницю пивоварення йти. Хіба, купити жита та самому спробувати зварити
А, по-друге, всі варіанти інгідієнтів і за життя не перебереш
Я ось зроблю кислючого квасу і на ньому замісю.
Це буде бомба
Re: Пектиму хліб
Пшениця
|
3 січня 2021 19:53:49 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|