Політичний ФОРУМ
Клуб ФУП => Тема розпочата: nik від 23 листопада 2018 05:10:36
-
но люди пьют...
-
виски-тот же самогон. даже солодовый. коньяк вроде ниче - но...
текила... - может быть, но если высоко-качственная, типа три амигос....
-
От же ж йопть... :( І тут спіткала :zrada:
НЕВЖЕ УКРАЇНЦІ ТАКІ ЛЕДАРІ ? :S
По запиту "самогон" клятий ютюб видав сотні відео і серед них лише ЛІЧЕНІ ОДИНИЦІ :facepalm: :weep: українською мовою.
Невже в Україні навіть самогонщики перевелися... чи усі такі жлібковаті і не діляться секретами ? :S
:-G :-G :-G
БАНІТЬ ЦЕЙ ЮТУБ НАХ !!! :X :diablo:
ВОТЬ ДЕ ПРАПАГАНДА РУССКАВА МІРА !!! :X :X :X
:-)o
-
:D
-
Прінудітєльний труд, теж - жудкая гадосць, але сотні мільйонів людей кожного дня ним займаються. :sad:
-
А пить че, обязательно? ХЗ...30 лет назад последнюю рюмку выпил.. :pleasantr:
-
не свисти.
-
Не хочешь - не верь, пох. Но это так.
-
не поверишь - мне тоже пох. :laugh:
хочу поговорить с бывалыми.
-
А пить че, обязательно? ХЗ...30 лет назад последнюю рюмку выпил.. :pleasantr:
Не знаю де ти мешкаєш, товаришу Шариков, але на території СССР - обізатєльно. Я там НЕ міг НЕ пити.
Прийшлося поміняти країну проживання.
-
но люди пьют...
Був би твердий, то їли б.
-
виски-тот же самогон. даже солодовый. коньяк вроде ниче - но...
текила... - может быть, но если высоко-качственная, типа три амигос....
Если виски это самогон, то коньяк - тоже самогон, т.к. отличается от виски
только сырьем для получения этилового спирта. В Америке спирт из кукурузы,
а во Франции из винограда.
Для получения конечного продукта в обоих случаях спирт выдерживается
в дубовых бочках 6, 10, 12, 16, 18 ... лет.
Я часто пью американский самогон (называется moonshine).
Это высокоочищенный и разбавленный до 40 град кукурузный спирт с легким
фруктовым запахом, как и положено самогону))). Пьется легко, мягко, не передергивает.
Напоминает мне текилу Patron.
Стоит дороже водки Smirnoff и многих других B-)
ЗЫ: еще текила Don Julio может понравиться.
-
но люди пьют...
... щоб не платить податки! Сволочі!
-
Нормально очищати навчись і не добавляти всякого лайна. А то зараз добавляють все що хочеш...
-
Самогон для Загладина, чтоб ломакинские склады поджечь?
-
А пить че, обязательно? ХЗ...30 лет назад последнюю рюмку выпил.. :pleasantr:
На стакани перейшов? ;)
-
Самогон в очистке не нуждается. Но, если выгнан правильно, из правильно сброженой браги из правильного сырья. Очистка это кастрация самогона и превращение его в водяру.
-
не поверишь - мне тоже пох. :laugh:
хочу поговорить с бывалыми.
Чего же с хорошим человеком не поговорить? Наливай! :-)o
-
Самогон в очистке не нуждается. Но, если выгнан правильно, из правильно сброженой браги из правильного сырья. Очистка это кастрация самогона и превращение его в водяру.
Неистово плюсую! Практически закрыл тему. :-)o
-
Все спиртне гадость.
-
Все спиртне гадость.
Не спиртной гадости гораздо больше. :-)o
-
Буду краток. Все крім горілки - різновиди самогону. Різниться лише походженння браги.
І все.
-
Самогон в очистке не нуждается. Но, если выгнан правильно, из правильно сброженой браги из правильного сырья. Очистка это кастрация самогона и превращение его в водяру.
(tu)
Пан знає толок..
-
но люди пьют...
А чача или абрикосин?( Без искуств. дрожжей)
B-)
-
но люди пьют...
А чача или абрикосин?( Без искуств. дрожжей)
B-)
Коректніше ІМХО називати дикі і заводського виробництва.
А так вони всі непластмасові... :shuffle:
-
Амазон сукі із своєю чорною пятницею.
Вже 200 євро на самогон загуло. І це тільки 8 ранку
-
но люди пьют...
А чача или абрикосин?( Без искуств. дрожжей)
B-)
Коректніше ІМХО називати дикі і заводського виробництва.
А так вони всі непластмасові... :shuffle:
Згодэн
-
Самогон в очистке не нуждается. Но, если выгнан правильно, из правильно сброженой браги из правильного сырья. Очистка это кастрация самогона и превращение его в водяру.
(tu) Лучший комментарий по теме.
-
Коньяк "Три гички"
Після першої чарки гичка лізе з вух!
:K
-
То гарного самогону не пили,ті що кажуть,що це гадость... Слив'янка, абрикосівка -це ж смакота! Тільки не робить самогон,тіпо,як кон'як... самогон повинен бути з фруктів,ну з винограду (чача)... це традиційні рецепти багатьох народів світу,та й ще стародавні.
Правда ще при совку ще студентом пив такий собі ОСОБЛИВИЙ самогон на Тернопільщині. Наскільки він зараз поширений-не знаю. В усьому селі його робили десь градусів 70, додавали карбіду (ацетілен),та курячих іспражненій (сухих) трохи. Витримували у гумових камерах від тракторних шин,підвішуючи у сараї. З першого разу він ставав колом, потім нічого, дуже приємне сп'яніння,а вже десь на третій день ти як знавець,впевнено казав,що у сусіда курячі іспражнєнія значно краще! :D (tu) :-)o
-
Етиловий спирт можна добувати методом реактивації та методом перегонки. Краще пити спиртне, отримано другим методом.
-
Якшо сама гонка не вдалася, її бурячьний або інший додатковий арамать можна приглушити, зробивши із неї настоянку. П*ється дуже легко, а при зменшенні кількості цукру - наче компот, тіке потім головонька бо-бо, хто не знає міри. :gigi:
У Миросі запитайте рецепт. :acute:
А якщо при вигонці пішли сивушні масла (що в свою чергу знижує її міцність також), то можна або перманганатом калію осадить ті сивушні масла, або вугіллям... там ще є і молоком, і содою, але то все фігня. Але краще таки не порушувати рецептуру і дотримуватися всіх правил.
-
Якшо сама гонка не вдалася, її бурячьний або інший додатковий арамать можна приглушити, зробивши із неї настоянку. П*ється дуже легко, а при зменшенні кількості цукру - наче компот, тіке потім головонька бо-бо, хто не знає міри. :gigi:
У Миросі запитайте рецепт. :acute:
А якщо при вигонці пішли сивушні масла (що в свою чергу знижує її міцність також), то можна або перманганатом калію осадить ті сивушні масла, або вугіллям... там ще є і молоком, і содою, але то все фігня. Але краще таки не порушувати рецептуру і дотримуватися всіх правил.
Якщо не жлобитись і не брати "хвіст" , то не треба ніяких цих трюків. Це зайве.
Ви ще коньяк, текілу чи ром марганцем молоком і содою душить.
Там стільки ж сивушних масел скільки і в нормальному самогоні. Вони власне і надають неповторний смак напоям.
А також м*яку схему сп*яніння на відміну від горілки. Бо "змащують" ваші нутрощі і не дають миттєво спирту всмоктуватись
як у випадку горілки. Тому горілка жорстко "б*є по шарам" .
Ви поколихайте справжінй коньяк у бокалі. На стінках будуть масні патьоки. е одна з основних ознак
справжнього коньяку на відміну від спиртових бовтанок.
Як ви думаєте що це за патьоки ?
-
но люди пьют...
То ти напевно про цукровий.
А з буряка білого куштував?
Три гички називають. :pooh_lol:
-
Зная культуру потребления алкоголя, нашому народу пох что пить. Какая разница ноль пять сэма в себя вкинуть или 18 летнего вискаря?
-
Зная культуру потребления алкоголя, нашому народу пох что пить. Какая разница ноль пять сэма в себя вкинуть или 18 летнего вискаря?
100%
Тільки відрижка різна
-
Якшо сама гонка не вдалася, її бурячьний або інший додатковий арамать можна приглушити, зробивши із неї настоянку. П*ється дуже легко, а при зменшенні кількості цукру - наче компот, тіке потім головонька бо-бо, хто не знає міри. :gigi:
У Миросі запитайте рецепт. :acute:
А якщо при вигонці пішли сивушні масла (що в свою чергу знижує її міцність також), то можна або перманганатом калію осадить ті сивушні масла, або вугіллям... там ще є і молоком, і содою, але то все фігня. Але краще таки не порушувати рецептуру і дотримуватися всіх правил.
Якщо не жлобитись і не брати "хвіст" , то не треба ніяких цих трюків. Це зайве.
Ви ще коньяк, текілу чи ром марганцем молоком і содою душить.
Там стільки ж сивушних масел скільки і в нормальному самогоні. Вони власне і надають неповторний смак напоям.
А також м*яку схему сп*яніння на відміну від горілки. Бо "змащують" ваші нутрощі і не дають миттєво спирту всмоктуватись
як у випадку горілки. Тому горілка жорстко "б*є по шарам" .
Ви поколихайте справжінй коньяк у бокалі. На стінках будуть масні патьоки. е одна з основних ознак
справжнього коньяку на відміну від спиртових бовтанок.
Як ви думаєте що це за патьоки ?
:gigi: Я не знаю, шо там за патьоки у коньяку, який у мене чоловік сам робив із дубової кори і ще там якихось примочьок, але я знаю, що таке самогонка 52 град не по наслишкє. :gigi: Кууди там твоїм когнякам.
-
но люди пьют...
То ти напевно про цукровий.
А з буряка білого куштував?
Три гички називають. :pooh_lol:
:gigi: а ще колись і малясовка була.
-
но люди пьют...
То ти напевно про цукровий.
А з буряка білого куштував?
Три гички називають. :pooh_lol:
:gigi: а ще колись і малясовка була.
конец совка начало 90 -х
два сахарных завода кормили район жемом (для свиней) и малясой для самогона
рекой, рекой малясовка текла
вонючая, вкус адский, но шара - ужрись до несхочу
свадьба на селе три четыре дня..
отравления кстати были на мизере
а вот когда понеслась паленка казенка, то начался пистец
сам в реанимации был в 2007 от острого панкреатита - казенка лять
исправил, десять лет не пью
-
но люди пьют...
+======================================================================+
Бо руки з дупи і мізки там же. Я використовую власний спирт із яблук-падалки та інших
фруктів після перегонки, очистки активованим вугіллям та повторної ректифікації.
Не гірше промислового ректифкату для медицини. Спирт іде на виготовлення лікьорів,
настоянок та на медичні потреби.
-
я ось з одним знайомим говорив що треба два рази гнати і відбирати голови і хвости.
-ти що це втрачається об'єм! а первак навпаки накйраще бо найсильніший!
-
А пить че, обязательно? ХЗ...30 лет назад последнюю рюмку выпил.. :pleasantr:
чарку самогону?
звучить гламурно
-
виски-тот же самогон. даже солодовый. коньяк вроде ниче - но...
текила... - может быть, но если высоко-качственная, типа три амигос....
- Какая гадость етат ваш Карузо... Сам?... Нєт, сам нє слишал. Рабіновіч напєл. B-)