Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 15:22:26 IP/Host: 91.123.150.---
|
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 15:24:10 IP/Host: 2405:8100:8000:5ca1::a3:---
|
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 15:24:31 IP/Host: ---.volia.net
|
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 15:25:45 IP/Host: ---.frntdeu1.pop.starlinkisp.net
|
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 15:27:31 IP/Host: ---.teremki.kiev.ua
|
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 15:31:51 IP/Host: 91.123.150.---
|
Розгорнути попередні цитати...За рецептом Миколи Маркевича (хто це?)Український історик, етнограф, фольклорист, поет і композитор.
Микола Маркевич був знайомий із Тарасом Шевченком. І 1847 поклав на музику вірш Шевченка «Нащо мені чорні брови». Шевченко присвятив Миколі Маркевичу вірш «Бандуристе, орле сизий». Тарас Григорович звертався до Миколи Андрійовича за порадами під час створення поеми «Гайдамаки» та під час творчої праці над офортами на історичну тематику.
Обычаи, повѣрья, кухня и напитки малоросіянъ (1860) — праця опублікована вже після смерті фольклориста. Матеріали, що ввійшли до цього видання, він зібрав у 1820–1830-х без докладної паспортизації.
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 15:31:54 IP/Host: 23.106.56.---
|
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 15:33:23 IP/Host: 2a00:23c4:3ab5:a01:35c6:c97:f1a3:---
|
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 15:34:06 IP/Host: 45.12.26.---
|
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 15:36:45 IP/Host: 2a00:23c4:3ab5:a01:35c6:c97:f1a3:---
|
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 15:41:42 IP/Host: 91.123.150.---
|
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 15:53:17 IP/Host: ---.volia.net
|
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 15:55:24 IP/Host: ---.dynamic.upc.ie
|
борщ має бути не темно-червоним, а помаранчово-червоним!
тобто кольору томатів
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 16:09:24 IP/Host: ---.volia.net
|
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 16:15:47 IP/Host: ---.teremki.kiev.ua
|
...ще замість картоплі у борщ додавади рєпу.
Зараз вона майже зникла і її мало хто вирощує, хоча ще египтянє годували нею своїх рабів на будівництві пірамід.
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 16:16:00 IP/Host: ---.dip0.t-ipconnect.de
|
20 хвилин
В принципі, все вірно, картопля та томати - то завезене до нас.
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 16:20:13 IP/Host: 2a00:23c4:3ab5:a01:35c6:c97:f1a3:---
|
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 16:22:26 IP/Host: ---.239.90-232.link-kremen.net
|
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 16:38:19 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
this red soup is NOT borsch !!!
борщ має бути не темно-червоним, а помаранчово-червоним!
тобто кольору томатів
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 16:42:56 IP/Host: 91.123.150.---
|
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 16:43:49 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 16:45:09 IP/Host: 91.123.150.---
|
А що таке борщ без капусти?!
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 16:58:54 IP/Host: ---.cgn1.srl.meteor.ie
|
А що таке борщ без капусти?!
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 16:59:48 IP/Host: ---.cgn1.srl.meteor.ie
|
Раніше що тільки в борщ не клали.
Чорнослив, гриби...
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 17:02:46 IP/Host: 46.98.179.---
|
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 17:07:02 IP/Host: 91.123.150.---
|
Борщ, це дуже смачно.
Але коли на свята мама готує капустняк з реберцями, що аж ложка стоїть, та жарить пиріжки з картоплею до нього.....
Ще й два мисника - сметана, та топлені шкварки з цибулею..... Перчина гостра, бажано тільки з грядки.....
Й холодна чарка домашнього "самжене".....
То вже нірванааааааааааааа аааААААААААААААААА!!!!!!!
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 17:10:29 IP/Host: ---.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...20 хвилин
В принципі, все вірно, картопля та томати - то завезене до нас.То й що, що завезене.
Колись і гарбузи завезли, і соняшник.
Тепер стало як рідне.
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 17:12:13 IP/Host: 195.64.249.---
|
Із свиними ребрами.
З овочів: буряк, морква, цибуля, пастернак, картопля, фасоля, корінь петрушки, болгарський перець, помідори.
В тарілку - стручковий перець.
Ірландський віскі
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 17:20:23 IP/Host: 46.98.179.---
|
Літом не було чомусь, а зимою часто.
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 17:25:08 IP/Host: 2603:300a:247:100:d0be:18a9:a692:---
|
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 17:28:55 IP/Host: 195.64.182.---
|
Борщ, це дуже смачно.
Але коли на свята мама готує капустняк з реберцями, що аж ложка стоїть, та жарить пиріжки з картоплею до нього.....
Ще й два мисника - сметана, та топлені шкварки з цибулею..... Перчина гостра, бажано тільки з грядки.....
Й холодна чарка домашнього "самжене".....
То вже нірванааааааааааааа аааААААААААААААААА!!!!!!!
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 17:32:19 IP/Host: ---.cgn1.srl.meteor.ie
|
В борщі використовується біля 30-ти інгредієнтів!!!!
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 17:34:14 IP/Host: ---.cgn1.srl.meteor.ie
|
Розгорнути попередні цитати...Борщ, це дуже смачно.
Але коли на свята мама готує капустняк з реберцями, що аж ложка стоїть, та жарить пиріжки з картоплею до нього.....
Ще й два мисника - сметана, та топлені шкварки з цибулею..... Перчина гостра, бажано тільки з грядки.....
Й холодна чарка домашнього "самжене".....
То вже нірванааааааааааааа аааААААААААААААААА!!!!!!!Свині ребра, смажені пиріжки, шкварки....пистець підшлунковій та печінці...Це зараз хтось реально таке їсть ??
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 17:35:23 IP/Host: ---.retail.telecomitalia.it
|
пистець підшлунковій та печінці.
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 17:37:03 IP/Host: ---.retail.telecomitalia.it
|
Як на мене, головне- смачні томат та капуста. Все інше- суєта суєт.
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 17:39:35 IP/Host: ---.cgn1.srl.meteor.ie
|
Розгорнути попередні цитати...Як на мене, головне- смачні томат та капуста. Все інше- суєта суєт.А яе на мене, ні томат, ні капуста борщу взагалі не потрібні.
Скільки людей - стільки борщів!))
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 17:41:50 IP/Host: ---.frntdeu1.pop.starlinkisp.net
|
...ще замість картоплі у борщ додавади рєпу.
Зараз вона майже зникла і її мало хто вирощує, хоча ще египтянє годували нею своїх рабів на будівництві пірамід.
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 17:43:19 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
Борщ, це дуже смачно.
Але коли на свята мама готує капустняк з реберцями, що аж ложка стоїть, та жарить пиріжки з картоплею до нього.....
Ще й два мисника - сметана, та топлені шкварки з цибулею..... Перчина гостра, бажано тільки з грядки.....
Й холодна чарка домашнього "самжене".....
То вже нірванааааааааааааа аааААААААААААААААА!!!!!!!
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 17:45:21 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
Розгорнути попередні цитати...Борщ, це дуже смачно.
Але коли на свята мама готує капустняк з реберцями, що аж ложка стоїть, та жарить пиріжки з картоплею до нього.....
Ще й два мисника - сметана, та топлені шкварки з цибулею..... Перчина гостра, бажано тільки з грядки.....
Й холодна чарка домашнього "самжене".....
То вже нірванааааааааааааа аааААААААААААААААА!!!!!!!Свині ребра, смажені пиріжки, шкварки....пистець підшлунковій та печінці...Це зараз хтось реально таке їсть ??
Re: Борщ за рецептом 1860 року |
24 лютого 2023 17:46:42 IP/Host: ---.lcom.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Як на мене, головне- смачні томат та капуста. Все інше- суєта суєт.А яе на мене, ні томат, ні капуста борщу взагалі не потрібні.
Скільки людей - стільки борщів!))