Re: Как якуты рыбу едят |
7 лютого 2021 15:31:52 IP/Host: ---.komitex.net
|
Розгорнути попередні цитати...кожен народ має свої кулінарні особливості
не дуже доганяю що вас так дивує в тому шо якут їсть бебехи?
українці мають ідентичне майже блюдо рубці. , поляки флячки))
якийсь родовитий американець буде ригати і плюватись від тараньки чи нашого сала
в тунгусів, в тому кліматі , то оптимальна дієта щоб вижитиЯ розумію, що так було колись і вони виживали за рахунок цього.
А зараз який сенс? При супермаркетах і базарах з різною рибою, птицею і твариною
Вони ж не живуть десь за сотні км від цивілізації
Пану доводилось бути в Сибіру?
Re: Как якуты рыбу едят |
7 лютого 2021 15:33:15 IP/Host: ---.opti.net.ua
|
всі фуярять ковбасу , але тими кишками гівно колись бігало
Re: Как якуты рыбу едят |
7 лютого 2021 15:37:49 IP/Host: ---.komitex.net
|
Re: Как якуты рыбу едят |
7 лютого 2021 15:39:13 IP/Host: ---.217-171-53.tkchopin.pl
|
Re: Как якуты рыбу едят |
7 лютого 2021 17:14:09 IP/Host: ---.ipv4.broadband.iol.cz
|
Розгорнути попередні цитати...кожен народ має свої кулінарні особливості
не дуже доганяю що вас так дивує в тому шо якут їсть бебехи?
українці мають ідентичне майже блюдо рубці. , поляки флячки))
якийсь родовитий американець буде ригати і плюватись від тараньки чи нашого сала
в тунгусів, в тому кліматі , то оптимальна дієта щоб вижитиЯ розумію, що так було колись і вони виживали за рахунок цього.
А зараз який сенс? При супермаркетах і базарах з різною рибою, птицею і твариною
Вони ж не живуть десь за сотні км від цивілізації
Розгорнути попередні цитати...кожен народ має свої кулінарні особливості
не дуже доганяю що вас так дивує в тому шо якут їсть бебехи?
українці мають ідентичне майже блюдо рубці. , поляки флячки))
якийсь родовитий американець буде ригати і плюватись від тараньки чи нашого сала
в тунгусів, в тому кліматі , то оптимальна дієта щоб вижитиЯ розумію, що так було колись і вони виживали за рахунок цього.
А зараз який сенс? При супермаркетах і базарах з різною рибою, птицею і твариною
Вони ж не живуть десь за сотні км від цивілізації
Пану доводилось бути в Сибіру?
Re: Как якуты рыбу едят |
7 лютого 2021 17:17:35 IP/Host: ---.komitex.net
|
Розгорнути попередні цитати...кожен народ має свої кулінарні особливості
не дуже доганяю що вас так дивує в тому шо якут їсть бебехи?
українці мають ідентичне майже блюдо рубці. , поляки флячки))
якийсь родовитий американець буде ригати і плюватись від тараньки чи нашого сала
в тунгусів, в тому кліматі , то оптимальна дієта щоб вижитиЯ розумію, що так було колись і вони виживали за рахунок цього.
А зараз який сенс? При супермаркетах і базарах з різною рибою, птицею і твариною
Вони ж не живуть десь за сотні км від цивілізаціїРозгорнути попередні цитати...Я розумію, що так було колись і вони виживали за рахунок цього.
А зараз який сенс? При супермаркетах і базарах з різною рибою, птицею і твариною
Вони ж не живуть десь за сотні км від цивілізації
Пану доводилось бути в Сибіру?Що ж ви так, пане Людасе
Re: Как якуты рыбу едят |
7 лютого 2021 17:25:41 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...Я розумію, що так було колись і вони виживали за рахунок цього.
А зараз який сенс? При супермаркетах і базарах з різною рибою, птицею і твариною
Вони ж не живуть десь за сотні км від цивілізації
Пану доводилось бути в Сибіру?Що ж ви так, пане ЛюдасеЯ про того дєда з відео.
В інших відосиках він сидить в теплій міській квартирі.
Re: Как якуты рыбу едят |
7 лютого 2021 17:40:50 IP/Host: ---.komitex.net
|
Розгорнути попередні цитати...
Що ж ви так, пане ЛюдасеЯ про того дєда з відео.
В інших відосиках він сидить в теплій міській квартирі.Евенк може вийти з тайги,
тайга з евенка - ніколи
Re: Как якуты рыбу едят |
7 лютого 2021 17:59:33 IP/Host: ---.opti.net.ua
|
Re: Как якуты рыбу едят |
7 лютого 2021 18:30:00 IP/Host: 23.106.56.---
|
Розгорнути попередні цитати...В однокласніка батько геоложил в тіх краях, тількі ще північніше. Розповідал, що тубільци великі гроши геологам готові башляти, щоб ті переспали з іхнімі дружинамі. Тількі дурнів нема, сіфіліс мало не поголовно. Незабаром іх не буде вже зовсім.за що купив, за те й продаю. Чув таке тількі від того чоловіка. А ще він казав, що вони пьють кров живих оленів. На одязі на шнурку маленькій ножичок, підійшов до оленя, тикнув в якусь жилку на виі, напився, пальцем потримав хвилину, далі сунули.
Re: Как якуты рыбу едят |
7 лютого 2021 18:45:33 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
виживуть разом із китайцями, коли всі передохнуть
Re: Как якуты рыбу едят |
7 лютого 2021 18:46:31 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
Re: Как якуты рыбу едят |
7 лютого 2021 18:54:21 IP/Host: ---.opti.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Я розумію, що так було колись і вони виживали за рахунок цього.
А зараз який сенс? При супермаркетах і базарах з різною рибою, птицею і твариною
Вони ж не живуть десь за сотні км від цивілізації
Пану доводилось бути в Сибіру?Ні. І не хочу.
Re: Как якуты рыбу едят |
7 лютого 2021 18:56:34 IP/Host: ---.komitex.net
|
Re: Как якуты рыбу едят |
7 лютого 2021 18:58:33 IP/Host: ---.217-171-53.tkchopin.pl
|
Re: Как якуты рыбу едят |
7 лютого 2021 19:24:38 IP/Host: ---.starnet.md
|
Re: Как якуты рыбу едят |
7 лютого 2021 19:26:16 IP/Host: ---.opti.net.ua
|
перестаньте ржати
ми недалеко втекли в розвитку від якутів
Re: Как якуты рыбу едят |
7 лютого 2021 23:13:34 IP/Host: ---.45.132.019.borshagovka.kievline.net
|
Сильно дороже?
Имхо, все таки у них дикая, а у нас скорее из хозяйственного водоёма
Re: Как якуты рыбу едят |
7 лютого 2021 23:49:04 IP/Host: ---.dyn.iinet.net.au
|
Розгорнути попередні цитати...Сильно дороже?
Имхо, все таки у них дикая, а у нас скорее из хозяйственного водоёманорвезькунорвеги ловлятьа не вирощують
українська вирощена
Re: Как якуты рыбу едят |
8 лютого 2021 00:43:53 IP/Host: ---.45.132.019.borshagovka.kievline.net
|
Неправда ваша
Норвегія займає перше місце в світі по вирощувані лосося на фермах - в 2017 вони виростили 1 284 682 тонн лосося
Re: Как якуты рыбу едят |
8 лютого 2021 06:04:29 IP/Host: ---.239.13.237.nash.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Неправда ваша
Норвегія займає перше місце в світі по вирощувані лосося на фермах - в 2017 вони виростили 1 284 682 тонн лососяхмм не знав дивно
бо укр шо форель що лосось на смак значно гірше норвежськоі думав шо в них натур
Re: Как якуты рыбу едят |
8 лютого 2021 06:20:56 IP/Host: ---.dyn.iinet.net.au
|
Розгорнути попередні цитати...Неправда ваша
Норвегія займає перше місце в світі по вирощувані лосося на фермах - в 2017 вони виростили 1 284 682 тонн лососяхмм не знав дивно
бо укр шо форель що лосось на смак значно гірше норвежськоі думав шо в них натур
Re: Как якуты рыбу едят |
8 лютого 2021 09:51:40 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...Класс
Треба спробувати
Тільки не знаю насчот глазв японців риб'ячі очі делікатес. а якути з японцями пошті шо те саме.Я думал, якуты это тюрки
Re: Как якуты рыбу едят |
8 лютого 2021 10:20:37 IP/Host: ---.173.193.91.triolan.net
|
Re: Как якуты рыбу едят |
8 лютого 2021 10:41:22 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
Розгорнути попередні цитати...за що купив, за те й продаю. Чув таке тількі від того чоловіка. А ще він казав, що вони пьють кров живих оленів. На одязі на шнурку маленькій ножичок, підійшов до оленя, тикнув в якусь жилку на виі, напився, пальцем потримав хвилину, далі сунули.Дякую за розповідь. Сьогодні на вечір буде цікава історія ?
Re: Как якуты рыбу едят |
8 лютого 2021 12:28:23 IP/Host: ---.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...за що купив, за те й продаю. Чув таке тількі від того чоловіка. А ще він казав, що вони пьють кров живих оленів. На одязі на шнурку маленькій ножичок, підійшов до оленя, тикнув в якусь жилку на виі, напився, пальцем потримав хвилину, далі сунули.Дякую за розповідь. Сьогодні на вечір буде цікава історія ?а як же. То дивився в інеті. Як на літо прікопують оленя, в в осені роздутого і вонючого, підгнившого,
відкопують та сирим ідять. Кажуть, европейцям того істи не можно, гикнуться великі шанси.
Re: Как якуты рыбу едят |
8 лютого 2021 13:18:59 IP/Host: 93.76.8.---
|
Re: Как якуты рыбу едят |
8 лютого 2021 13:51:42 IP/Host: ---.239.13.237.nash.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Дякую за розповідь. Сьогодні на вечір буде цікава історія ?а як же. То дивився в інеті. Як на літо прікопують оленя, в в осені роздутого і вонючого, підгнившого,
відкопують та сирим ідять. Кажуть, европейцям того істи не можно, гикнуться великі шанси.Дивилася репортаж, як якісь північні якісь народності ще і набивають тюленя мілкими птахами, та прикопують на півроку-рік. Йде ферментація, по принципу, як роблять справжній соєвий та риб'ячий соус, а потім вони оте теє викопують і смакують. Кажуть, дуже смачно.
Але за тисячоліття проживання в умовах суворої півночі у них у шлунках є особливі ферменти, що допомагають перетравлювати потрібну в такі холоди дуже жирну та "ферментіровану" їжу. Звідти ж й їх невміння пити алкоголь, коли вони миттєво перетворюються на важких алкоголиків.
ось, знайшла:
Кивиак — тюлень, фаршированный чайками Вот рецепт одного супер деликатесного рождественского блюда из кухни самых северных народов, проживающих в субарктике от Гренландии до Чукотки. Возьмите один обезглавленный труп тюленя и засуньте ему в живот мертвых, ощипанных чаек. Спрячьте блюдо на семь месяцев в вечную мерзлоту. Трупы птиц и ластоногого в течение нескольких месяцев обмениваются ядами в условиях вечной мерзлоты. За это время ферменты разлагающихся чаек как следует поработают с кишками тюленя. Потом кивак выкапывают и затем поедаются утончёнными эскимосами. На вкус симнекроз птицы и ластоногого напоминает очень старый и довольно острый сыр.
Показати зображення...
Ще таке їдять:
Корякское национальное блюдо "кислые головки" — это сброженные с икрой рыбьи головы. Сначала нужно высосать рыбьи глаза. Потом сгрызть шкурку и хрящи. А в конце запеть по-корякски.
Показати зображення...
Re: Как якуты рыбу едят |
8 лютого 2021 15:00:01 IP/Host: 77.111.247.---
|
Шведи їдять гнилу сєльодку, делікатес
В Ісландії гнилу акулу
...
В Сахарі фарширують на весілля верблюда, чим?
телям, теля бараном, барана гусаком, гусака качкою, качку - курчатами ...
Десь так приблизно
Re: Как якуты рыбу едят |
8 лютого 2021 15:09:14 IP/Host: ---.volia.net
|
Кстати. Стейк на фото - это реальное блюдо. Такой же я ел в Испании. Готовят их в одном замечательном ресторане Casa Julian в местечке Tolosa. Очень рекомендую посетить.
Re: Как якуты рыбу едят |
8 лютого 2021 15:19:12 IP/Host: 77.111.247.---
|
Розгорнути попередні цитати...Кстати. Стейк на фото - это реальное блюдо. Такой же я ел в Испании. Готовят их в одном замечательном ресторане Casa Julian в местечке Tolosa. Очень рекомендую посетить.ну так это степень прожарки "с кровью".
Просто у нас принято обычно зажаривать стейк до состояния подошвы, и стейк с кровью вызывает мысли о том, что он недожарен.
Могли бы попросить приготовить Вам с более сильной степенью прожарки - медиум или медиум велл.
Re: Как якуты рыбу едят |
8 лютого 2021 15:27:53 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...Кстати. Стейк на фото - это реальное блюдо. Такой же я ел в Испании. Готовят их в одном замечательном ресторане Casa Julian в местечке Tolosa. Очень рекомендую посетить.ну так это степень прожарки "с кровью".
Просто у нас принято обычно зажаривать стейк до состояния подошвы, и стейк с кровью вызывает мысли о том, что он недожарен.
Re: Как якуты рыбу едят |
8 лютого 2021 18:07:03 IP/Host: ---.173.193.91.triolan.net
|
Re: Как якуты рыбу едят |
8 лютого 2021 18:18:36 IP/Host: ---.b025.la.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Дякую за розповідь. Сьогодні на вечір буде цікава історія ?а як же. То дивився в інеті. Як на літо прікопують оленя, в в осені роздутого і вонючого, підгнившого,
відкопують та сирим ідять. Кажуть, европейцям того істи не можно, гикнуться великі шанси.Дивилася репортаж, як якісь північні якісь народності ще і набивають тюленя мілкими птахами, та прикопують на півроку-рік. Йде ферментація, по принципу, як роблять справжній соєвий та риб'ячий соус, а потім вони оте теє викопують і смакують. Кажуть, дуже смачно.
Але за тисячоліття проживання в умовах суворої півночі у них у шлунках є особливі ферменти, що допомагають перетравлювати потрібну в такі холоди дуже жирну та "ферментіровану" їжу. Звідти ж й їх невміння пити алкоголь, коли вони миттєво перетворюються на важких алкоголиків.
ось, знайшла:
Кивиак — тюлень, фаршированный чайками Вот рецепт одного супер деликатесного рождественского блюда из кухни самых северных народов, проживающих в субарктике от Гренландии до Чукотки. Возьмите один обезглавленный труп тюленя и засуньте ему в живот мертвых, ощипанных чаек. Спрячьте блюдо на семь месяцев в вечную мерзлоту. Трупы птиц и ластоногого в течение нескольких месяцев обмениваются ядами в условиях вечной мерзлоты. За это время ферменты разлагающихся чаек как следует поработают с кишками тюленя. Потом кивак выкапывают и затем поедаются утончёнными эскимосами. На вкус симнекроз птицы и ластоногого напоминает очень старый и довольно острый сыр.
Показати зображення...
Ще таке їдять:
Корякское национальное блюдо "кислые головки" — это сброженные с икрой рыбьи головы. Сначала нужно высосать рыбьи глаза. Потом сгрызть шкурку и хрящи. А в конце запеть по-корякски.
Показати зображення...
Re: Как якуты рыбу едят |
8 лютого 2021 18:22:19 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
Розгорнути попередні цитати...а як же. То дивився в інеті. Як на літо прікопують оленя, в в осені роздутого і вонючого, підгнившого,
відкопують та сирим ідять. Кажуть, европейцям того істи не можно, гикнуться великі шанси.Дивилася репортаж, як якісь північні якісь народності ще і набивають тюленя мілкими птахами, та прикопують на півроку-рік. Йде ферментація, по принципу, як роблять справжній соєвий та риб'ячий соус, а потім вони оте теє викопують і смакують. Кажуть, дуже смачно.
Але за тисячоліття проживання в умовах суворої півночі у них у шлунках є особливі ферменти, що допомагають перетравлювати потрібну в такі холоди дуже жирну та "ферментіровану" їжу. Звідти ж й їх невміння пити алкоголь, коли вони миттєво перетворюються на важких алкоголиків.
ось, знайшла:
Кивиак — тюлень, фаршированный чайками Вот рецепт одного супер деликатесного рождественского блюда из кухни самых северных народов, проживающих в субарктике от Гренландии до Чукотки. Возьмите один обезглавленный труп тюленя и засуньте ему в живот мертвых, ощипанных чаек. Спрячьте блюдо на семь месяцев в вечную мерзлоту. Трупы птиц и ластоногого в течение нескольких месяцев обмениваются ядами в условиях вечной мерзлоты. За это время ферменты разлагающихся чаек как следует поработают с кишками тюленя. Потом кивак выкапывают и затем поедаются утончёнными эскимосами. На вкус симнекроз птицы и ластоногого напоминает очень старый и довольно острый сыр.
Показати зображення...
Ще таке їдять:
Корякское национальное блюдо "кислые головки" — это сброженные с икрой рыбьи головы. Сначала нужно высосать рыбьи глаза. Потом сгрызть шкурку и хрящи. А в конце запеть по-корякски.
Показати зображення...ліпше я б сього не бачив
Re: Как якуты рыбу едят |
8 лютого 2021 18:36:08 IP/Host: 23.106.56.---
|
Розгорнути попередні цитати...за що купив, за те й продаю. Чув таке тількі від того чоловіка. А ще він казав, що вони пьють кров живих оленів. На одязі на шнурку маленькій ножичок, підійшов до оленя, тикнув в якусь жилку на виі, напився, пальцем потримав хвилину, далі сунули.Дякую за розповідь. Сьогодні на вечір буде цікава історія ?а як же. То дивився в інеті. Як на літо прікопують оленя, в в осені роздутого і вонючого, підгнившого,
відкопують та сирим ідять. Кажуть, европейцям того істи не можно, гикнуться великі шанси.
Re: Как якуты рыбу едят |
8 лютого 2021 18:43:07 IP/Host: ---.239.13.237.nash.net.ua
|
Re: Как якуты рыбу едят |
8 лютого 2021 18:47:18 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
Розгорнути попередні цитати...Дякую за розповідь. Сьогодні на вечір буде цікава історія ?а як же. То дивився в інеті. Як на літо прікопують оленя, в в осені роздутого і вонючого, підгнившого,
відкопують та сирим ідять. Кажуть, европейцям того істи не можно, гикнуться великі шанси.
Re: Как якуты рыбу едят |
8 лютого 2021 18:53:26 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
Re: Как якуты рыбу едят |
8 лютого 2021 18:56:18 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...а як же. То дивився в інеті. Як на літо прікопують оленя, в в осені роздутого і вонючого, підгнившого,
відкопують та сирим ідять. Кажуть, европейцям того істи не можно, гикнуться великі шанси.казали, що головне - каміння важкого натягати на ту могілу значну кучу, бо, прийшов за готовою стравою, а все вже песци з'іли...