Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

Про ікру.. :-)o

Re: Про ікру..  :-)o

а червона ?
та что в супермаркетах по скидках то не натурпродукт понятно, там выше ссылка на магаз, то похоже натур.
   
Re: Про ікру..  :-)o

По—перше в німецьких магазинах мережевих іі немає.
По—друге—— купувати на сайті дешевше аніж в магазині——
Тим більше що ми купуємо як мінімум 10—15 баночок по 500 гр.——
Багато відсилаю в Украіну друзям та родичам, і десь 4—5 банок нам до лютого десь вистачить.
вы что только зимой можете позволить себе икру брать? И что за привязка к новогодним праздникам?

я правда не понимаю
   
Re: Про ікру..  :-)o

вы что только зимой можете позволить себе икру брать? И что за привязка к новогодним праздникам?

я правда не понимаю
Ікра нового вилову/засолу масово доходить до прилавків.
   
Re: Про ікру..  :-)o

вы что только зимой можете позволить себе икру брать? И что за привязка к новогодним праздникам?

я правда не понимаю

На рахунок того що я можу собі дозволити-- то тут зараз "рысак гнєдой"(с) більше напише))
А на рахунок свят-- так- ми саме до новорічних свят купуємо собі-друзям-родичам дійсно багато.
А вже протягом року-- менше.Час від часу.
   
Re: Про ікру..  :-)o

Ікра нового вилову/засолу масово доходить до прилавків.

Икра уже хуй его знает делается на фермах каждый день.

Сезонно это только браконьерский вылов.
   
Re: Про ікру..  :-)o

Икра уже хуй его знает делается на фермах каждый день.

Сезонно это только браконьерский вылов.
Ну так вже істрично склалось і маркетологи це досі активно юзають ... не явно звісно, але ця часова прив'язка  досі працює  :D
   
Re: Про ікру..  :-)o

Ікра нового вилову/засолу масово доходить до прилавків.
то ее магазины начинают осенью массово заказывать
уже пару недель так ваще аншлаг
летом икра идет слабо - и так есть чем побаловаться
   
Re: Про ікру..  :-)o

Самое главное - смотреть чем она законсервирована... Уротропин - сразу в мусорник.
   
Re: Про ікру..  :-)o

Я не розумію що в тій ікрі знаходять такого. шмат копченого чи малосольного лосося набагато смачніший за червону ікру. Чорна ж ікра взагалі ніяка на смак
   
Re: Про ікру..  :-)o

Я не розумію що в тій ікрі знаходять такого. шмат копченого чи малосольного лосося набагато смачніший за червону ікру. Чорна ж ікра взагалі ніяка на смак
"на вкус и цвет все фломастеры разные" (с)  :-)o
   
Re: Про ікру..  :-)o

Я не розумію що в тій ікрі знаходять такого. шмат копченого чи малосольного лосося набагато смачніший за червону ікру
Зачем себя ограничивать?
или то или это :gigi:
можно совмещать

то есть на завтрак - икра
а на обед горбушу или кету (брать ту , что не заходила в пресную воду и чтоб жир не прогоркший)
 засолить на 3 дня,
потом провесить недалеко от плиты - пусть висит
отрезать от нее мясо  - и без хлеба, без хлеба, без хлеба :laugh:
   
Re: Про ікру..  :-)o

Зачем себя ограничивать?
или то или это :gigi:
можно совмещать

то есть на завтрак - икра
а на обед горбушу или кету (брать ту , что не заходила в пресную воду и чтоб жир не прогоркший)
 засолить на 3 дня,
потом провесить недалеко от плиты - пусть висит
отрезать от нее мясо  - и без хлеба, без хлеба, без хлеба :laugh:

просто тоді забагато цього солоно-рибного смаку. Лосося на сніданок без хлібу з головою вистачить. Ікра зайва
   
Re: Про ікру..  :-)o

Ікра зайва
кому как :)
   
Re: Про ікру..  :-)o

кому как :)

В ікрі сіль в основному відчувається, а не смак. В самій рибі більше смаку
   
Re: Про ікру..  :-)o

В ікрі сіль в основному відчувається, а не смак.
її треба трошки. Не ложкою.
хліб (білий чи чорний) з маслом.
і ікри трошки в 1 шар. ЩОб відтінити маслом смак.
   
Re: Про ікру..  :-)o

її треба трошки. Не ложкою.
хліб (білий чи чорний) з маслом.
і ікри трошки в 1 шар. ЩОб відтінити маслом смак.

Так само на хліб з маслом (а ще краще крем-сиром) можна покласти шматочки копченого лососю - буде набагато смачніше....

Певний кайф від того як лопаються ікринки та солона рідина розчиняється в роті. Але таке лише від червоної ікри з великими ікринками.
Чорну взагалі не розумію
   
Re: Про ікру..  :-)o

Певний кайф від того як лопаються ікринки та солона рідина розчиняється в роті. Але таке лише від червоної ікри з великими ікринками.
Bubble tea у тайців.  :laugh:
   
Re: Про ікру..  :-)o

Давай ще не мийся принципово  (tu) Буде круто
моются тє, кому лєнь чєсаться
   
Re: Про ікру..  :-)o

Червона морожена з Америки - норм. Але дорога, сука....Ну його нафіг: я в Метро мороженої мойви, барабольки і скумбрії нагреблася - і щаслива :)
(tu) морожена бараболька на десерт піде
   
Re: Про ікру..  :-)o

жируєте, капіталісти?
   
Re: Про ікру..  :-)o

Bubble tea у тайців.  :laugh:

Ага. Ось ікра полунична




   
Re: Про ікру..  :-)o

її треба трошки. Не ложкою.
хліб (білий чи чорний) з маслом.
і ікри трошки в 1 шар. ЩОб відтінити маслом смак.

Саме так)
Не розумію коли товстим шаром мажуть(
   
Re: Про ікру..  :-)o

В ікрі сіль в основному відчувається, а не смак. В самій рибі більше смаку


От  то вас в пиндостане говном кормят. А ехали за колбосой.
Вот и ее и ешти.
   
Re: Про ікру..  :-)o

От  то вас в пиндостане говном кормят. А ехали за колбосой.
Вот и ее и ешти.

Ото тебе штирить, без зупинки  :facepalm1:
   
Re: Про ікру..  :-)o

На "Столичному" вибір є, там здається багатсько усілякої контрабанди

ві львові таких магазинів нема, та й на олх вибір ого-го. Але троха сцикотно
   
Re: Про ікру..  :-)o

Ото тебе штирить, без зупинки  :facepalm1:

Вообще вштырит сдрыстунов без зупинки.
   
Re: Про ікру..  :-)o

Я не розумію що в тій ікрі знаходять такого. шмат копченого чи малосольного лосося набагато смачніший за червону ікру. Чорна ж ікра взагалі ніяка на смак
я теж думав що чорна ікра не має смаку.. поки сам не зловив рибу в Wisconsin і не зробив свою чорну ікру…    Смак скажу— неперевершений… в кінці весни— до середини літа можна приїхати і ловити скільки хочеш на Mississippi river( shovel nose ніби назва)
   
Re: Про ікру..  :-)o

Вообще вштырит сдрыстунов без зупинки.

"Вообще" гівнометаннями займаєшся тут саме ти
   
Re: Про ікру..  :-)o

я теж думав що чорна ікра не має смаку.. поки сам не зловив рибу в Wisconsin і не зробив свою чорну ікру…    Смак скажу— неперевершений… в кінці весни— до середини літа можна приїхати і ловити скільки хочеш на Mississippi river( shovel nose ніби назва)

paddlefish. Пробував і ту, і осетра. Не вразила ні та ні інша. Червона ікра смачніша та цікавіша. Але все одно я віддаю перевагу шматочкам підкопченого лосося
   
Re: Про ікру..  :-)o

її треба трошки. Не ложкою.
хліб (білий чи чорний) з маслом.
і ікри трошки в 1 шар. ЩОб відтінити маслом смак.
багато залежить від виробника масла.
   
Re: Про ікру..  :-)o

Накину з боку продавця (також гуртового)  а не покупця
Цифри з пам'яті з 00-10х

Кавіяр євро за 1кг (але саме в продажній (від 100-200гр) фасовці)

Кета 150-200
Горбуша +/-100
Осетрова 600-1000 і +

Тріскова +/-20
Мінтай +/-20

Все що дешевше (до -30%) в лососьових/осетрових то є не кондиція
Все що дешевше (нижче -30%) То є брак 

Всі імітації кавярів в собівартості з (10х р) +/- 10є кіло
І ціна що подається покупцю залежить виключно від маркетингу тобто здатності вам впарити набір БЖВ

Є ще категорія мастаків з азії що знаючи тягу забожилих до понтів в європі вдало видають ікру наприклад жаб  і ще деякої живності під кавяр лососевих осетрових але то окрема історія

Писи
Кавяр то Хуйня якщо про мови про практичність харчування

Іжте (200гр тиждень) печінку ісландської тріски в власній олії (15є за 1кіло )
Вона є німецьких рітейлерів +/- 2.00є за 125гр банку
Доршлебер називається

І буде вам здоров'я тобто щастя
   
Re: Про ікру..  :-)o

В Англії ікра лососевих - від 60 фунтів за кіло.
Доршлебер (тріскова печінка) - десь два фунти за баночку 125г.
Осетрова - від 500 фунтів за кіло.
   
Re: Про ікру..  :-)o


   
Re: Про ікру..  :-)o

paddlefish. Пробував і ту, і осетра. Не вразила ні та ні інша. Червона ікра смачніша та цікавіша. Але все одно я віддаю перевагу шматочкам підкопченого лосося
нє то не paddlefish.   То інша.   Виростає не більше метра… початок літа тисячі йдуть на нерест… виглядає як осетр, ловиш скільки хочеш…назвa Shovelnose Sturgeon. Чорна ікра маленького розміру.. приіжай на рибалку, 2 місяці можна ловити…
Цікаво б запустити його в украінські річки….
. червоної ікри можна набрати скільки хочеш. Я сачком їх ловлю на мілині… ікра в 2 рази більшого розміру ніж магазинна

Останнє редагування: 28 листопада 2023 21:24:27 від andy lev
   
Re: Про ікру..  :-)o

назвa Shovelnose

Тю,це ж веслоніс,давно є в Україні .
   
Re: Про ікру..  :-)o

Тю,це ж веслоніс,давно є в Україні .

Так он не осетровое. Просто икра черного цвета.
   
Re: Про ікру..  :-)o

Це є shovelnose sturgeon

Найсмачніша ікра.  Нема обмежень по висловленню. Тисячами йде на нерест в кінці весни, початок літа. Більше 1 метра не росте.    Не думаю що в Україні є такий.  З одної штуки — десь до кілограма чорної ікри.  Думаю гарно було б запустити

Останнє редагування: 28 листопада 2023 22:17:42 від andy lev
   
Re: Про ікру..  :-)o

жируєте, капіталісти?
ну так лінишься на зиму робити кабачкову ікру, їж червону
   
Re: Про ікру..  :-)o

нє то не paddlefish.   То інша.   Виростає не більше метра… початок літа тисячі йдуть на нерест… виглядає як осетр, ловиш скільки хочеш…назвa Shovelnose Sturgeon. Чорна ікра маленького розміру.. приіжай на рибалку, 2 місяці можна ловити…
Цікаво б запустити його в украінські річки….

цікаво. Невже ікра так сильно відрізняється за смаком від інших осетрових

. червоної ікри можна набрати скільки хочеш. Я сачком їх ловлю на мілині… ікра в 2 рази більшого розміру ніж магазинна

а це про що?
   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 1 гість
 
Повна версія