Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

:-T ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками.

ти крокі не чіпай - це талісман фупу

ну якщо фуп зійшов на гівно, щоб взяти талісманом хлопа, що весь час на сторінках політ-форуму марить мрією місити куєм гівно в ачькє, то туди йому і дорога.

Але щось мені здається, що ти своє особисте приписуєш ФУПу.  Свого талісмана і кумира. За всіх не розписуйся.
   
Це все не кошер. Має бути соромно.
У бога для гоїв знижка. Тому я користуюсь поки він дозволяє.
Я ще в Мухамеда питав. Сказав шо я зараз у стані джихаду проти москалів. Він сказав, коли джихад то можна свиню рубати. Потім ,каже, відмолиш
   
Це все не кошер. Має бути соромно.

За новими даними він вже не єврей )
   
Не нагадуйте. Я від родичів дізнався шо є напів румун. до сих пір не знаю як тепер з цим жити. Анекдоти про молодован на вечірках  то була моя фішка.
   
Не нагадуйте. Я від родичів дізнався шо є напів румун. до сих пір не знаю як тепер з цим жити. Анекдоти про молодован на вечірках  то була моя фішка.

найкраще анекдоти про українців розказують українці, про євреїв - євреї. Продовжи ряд ))
   
Re:  :-T ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками.

О, а так можна?
Я теж робив із тою дебільною сіллю (для перестраховки), але смак вона додає, звичайно, гівняний...

Можна-можна, Ромчику. Дуже смачно.

От добре, що нагадали, давненько не робила.
   
Re:  :-T ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками.

Не нагадуйте. Я від родичів дізнався шо є напів румун. до сих пір не знаю як тепер з цим жити. Анекдоти про молодован на вечірках  то була моя фішка.
(tu)  :lol:

   
Re:  :-T ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками.

найкраще анекдоти про українців розказують українці, про євреїв - євреї. Продовжи ряд ))
А про чукчей? :D
   
Re:  :-T ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками.

(tu)  :lol:
Генетична пам'ять  :D шо робить
   
Re:  :-T ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками.

Не нагадуйте. Я від родичів дізнався шо є напів румун. до сих пір не знаю як тепер з цим жити. Анекдоти про молодован на вечірках  то була моя фішка.
Я тут від однієї кобили з Луцька дізнався що в мене дружина жидівка  (tu) Людям краще знати.
   
Клуб любителів ботулізму.

Солі додавай більше
   
ну якщо фуп зійшов на гівно, щоб взяти талісманом хлопа, що весь час на сторінках політ-форуму марить мрією місити куєм гівно в ачькє, то туди йому і дорога.
доведи - чим ти кращий за нього
   
А про чукчей? :D

євреї )
   
доведи - чим ти кращий за нього

нах ти мені всрався, щоб щось тобі доводити?  просто йди собі.
   
Re:  :-T ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками.

Родич постійно робить бастурму. Цим треба займатись постійно. А сенс? Робити то з яловичини. М'ясо, спеціїї, витрачений час. На 100 грн. вийде дешевше риночної ціни. Проїпатись місяць, щоб поїсти на три дні з чаєм.
   
Re:  :-T ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками.

Родич постійно робить бастурму. Цим треба займатись постійно. А сенс? Робити то з яловичини. М'ясо, спеціїї, витрачений час. На 100 грн. вийде дешевше риночної ціни. Проїпатись місяць, щоб поїсти на три дні з чаєм.

Але ж то смачно! :S

   
Re:  :-T ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками.

Але ж то смачно! :S
так, смачно. Ну треба робити щоб вона не виходила з раціону.
   
Родич постійно робить бастурму. Цим треба займатись постійно. А сенс? Робити то з яловичини. М'ясо, спеціїї, витрачений час. На 100 грн. вийде дешевше риночної ціни. Проїпатись місяць, щоб поїсти на три дні з чаєм.

я люблю начікати бастурми, або відрізати шмат СК сантиметри 2-3 товщиною і гризти як тараньку під відосик чи форум. Але останнім часом ковбаса з магазину стала мені несмачною. Тому й подумали зробити самі. не в погоні за економією.
Бастурму для першої спроби обрали, бо вона здається найпростішою.
   
Re:  :-T ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками.

так, смачно. Ну треба робити щоб вона не виходила з раціону.

Можна курку, то дешево. А можна й рибу, мабуть
   
Паляндвиця - 10 днів разом з просолкою. Але в Україні я би то взагалі не робив. Боявся би. Джеркі - доба на маринад та 8 годин у дегідраторі.
   
Re:  :-T ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками.

Паляндвиця - 10 днів разом з просолкою. Але в Україні я би то взагалі не робив. Боявся би. Джеркі - доба на маринад та 8 годин у дегідраторі.
Тьююю... А чого?!
   
Бачив процесінг м"яса в Україні від свині до магазину. Жах. До базару - ще гірше. Сире м"ясо - це небезпечно, тому мусиш бути впевненим у якості.
   
Можна курку, то дешево. А можна й рибу, мабуть
робив лосося, форель. Смачно, але рибу свіжу краще слабого посолу робити на  Lox Bagel
   
Бачив процесінг м"яса в Україні від свині до магазину. Жах. До базару - ще гірше. Сире м"ясо - це небезпечно, тому мусиш бути впевненим у якості.

Коли я служив в РА, наш бат кожного дня ходив на аеродром повз Чугуєвський м'ясокомбінат. Гидко смерділо повсякчас, але бували дні, коли без блювотних спазмів не залишався ніхто.

Я там всередині не був, але уявляю собі, судячи зі сморіду.
   
Ковбаса с магазину - чим далі, тим більш гидотна на смак і, впевнений, на склад.

спробуй сиров'ялену "ностальжі" від алан
це таки "тот самий вкус" (с)
але вона не дуже щоб дешева
   
спробуй сиров'ялену "ностальжі" від алан
це таки "тот самий вкус" (с)
але вона не дуже щоб дешева

та зараз нічого нормального дешевого нема.
більш за все добиває, що бренди спочатку роблять норм продукт, присажують споживачів, а потім спецом женуть дешеве лайно.
   
Re:  :-T ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками.

спробуй сиров'ялену "ностальжі" від алан
це таки "тот самий вкус" (с)
але вона не дуже щоб дешева
Глянув. 800 грн за 1 кг курячої ковбаси, хоча б і сиров'яленої? Ппц. Я прикидав, дуже приблизно, реальна собівартість готового продукту десь така: ціна м'яса*1,6 для сиров'ялених продуктів і ціна м'яса*1,1 для продуктів з тепловою обробкою. Джерки окремо, там дуже сильне усихання.
   
Ще одну фігню примітив.

Варені ковбаси мають присмак якоїсь неприємної хімії, ослбливо, влітку.
Кажуть то - антибіотики, щоб довше зберігалась.
І пересолені.

коли будемо робити своє, будемо впевнені, що там цієї херні нема.
   
Сиров'ялені домашні ковбаси - то смакота, звичайно.

єдине, я б не ризикувала б робити бастурму з курятини, бо мала досвід отруєння сальмонелльозом саме від курки.

Або можна з курки, якщо вона точно домашня, чи своя.

   
Re:  :-T ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками.

будемо впевнені, що там цієї херні нема.
Може бути ціп'як чи ще якась фігня у сирому м'ясі
   
Може бути ціп'як чи ще якась фігня у сирому м'ясі

не переживе засолки і в'ялення.

Ти сало їси? Так воно сире ))
А суші, а ойстерз? ))
   
А суші, а ойстерз? ))

ну, в японців, як я чув, регулярна профілактика
а ойстерси - це ті, що блю?  :blush2:
   
Re:  :-T ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками.

Ти сало їси? Так воно сире ))
Я сало тільки сире і їм. Але дуже рідко.

А суші
Не їм.

ойстерз
Їм. Але в них наче нема глист, чи я не шарю?
   
робив лосося, форель. Смачно, але рибу свіжу краще слабого посолу робити на  Lox Bagel

ми теж солили і лосося, і форель і ще якусь червону рибу. Дуже просто і не відрізняється від тієї, що в упаковках. 
   
Я сало тільки сире і їм. Але дуже рідко.

Не їм.

Їм. Але в них наче нема глист, чи я не шарю?

Я хз.
П'ємо кожного року по таблетці для профілактики паразитів і не паримось.
Стейк альденте, він теж лише зверху піджарений)
   
ну, в японців, як я чув, регулярна профілактика
а ойстерси - це ті, що блю?  :blush2:

ні, це ті шо на шмарклі схожі )
   
Re:  :-T ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками.

я люблю начікати бастурми, або відрізати шмат СК сантиметри 2-3 товщиною і гризти як тараньку під відосик чи форум. Але останнім часом ковбаса з магазину стала мені несмачною. Тому й подумали зробити самі. не в погоні за економією.
Бастурму для першої спроби обрали, бо вона здається найпростішою.
як що купляти у айзерів або у вірмен на ринку, то смачно. Одного часу років десять тому, ходили "заливали сливу" в айзерську кафешку тільки за ради бастурми. Дуже смачно. І смакувати треба тонюсінькими шматочками, як хамон. А 2-3 см .... то варьонку так їсти  :D. Ну...пану видніше.
   
як що купляти у айзерів або у вірмен на ринку, то смачно. Одного часу років десять тому, ходили "заливали сливу" в айзерську кафешку тільки за ради бастурми. Дуже смачно. І смакувати треба тонюсінькими шматочками, як хамон. А 2-3 см .... то варьонку так їсти  :D. Ну...пану видніше.

в тому фішка і прикол, щоб не різати СК тоненько, а гризти від душі.

бастурму товсто різати - не прикольно. А з коббасою мені років 20 тому один товариш так показав, і я часом бавлюсь.
   
Re:  :-T ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками.

А свинка домашнього годування є?
   
Re:  :-T ФЗВ. Сиров'ялена ковбаса та бастурма своїми руками.

А свинка домашнього годування є?
мнясо кабанчика від природи суховате. Ну то вже на любителя. Роблять зі всього.
   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 1 гість
 
Повна версія