Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 20:01:10 IP/Host: ---.85-85-36.dynamic.clientes.euskaltel.es
|
Друзі в торгівельних мережах
Нормальна якість це від Трубецького
Колоніст але дорого
Нижче Шабо
Потім те що можна пити ще Коблево нижче котнар и чизай
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 20:02:44 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...Друзі в торгівельних мережах
Нормальна якість це від Трубецького
Колоніст але дорого
Нижче Шабо
Потім те що можна пити ще Коблево нижче котнар и чизайКартофан , тобі і іншим шанувальникам українського вина треба поспішати , бо незабаром лібералізація торгових відносин з євросоюзом викине всіх цих шарамижників з їхнім пойлом на смітник .
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 20:04:07 IP/Host: ---.85-85-36.dynamic.clientes.euskaltel.es
|
Розгорнути попередні цитати...Друзі в торгівельних мережах
Нормальна якість це від Трубецького
Колоніст але дорого
Нижче Шабо
Потім те що можна пити ще Коблево нижче котнар и чизайКартофан , тобі і іншим шанувальникам українського вина треба поспішати , бо незабаром лібералізація торгових відносин з євросоюзом викине всіх цих шарамижників з їхнім пойлом на смітник .хаха у нас немає вже давно вільна зона з єс
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 20:06:06 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...Картофан , тобі і іншим шанувальникам українського вина треба поспішати , бо незабаром лібералізація торгових відносин з євросоюзом викине всіх цих шарамижників з їхнім пойлом на смітник .хаха у нас немає вже давно вільна зона з єсТак " немає " чи " вже давно " ?
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 20:07:55 IP/Host: ---.85-85-36.dynamic.clientes.euskaltel.es
|
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 20:12:16 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
Малий виробник є цінний в виробництві в " зоні автентичності " . От такий тип вина з такого типу винограду ( місцевий сорт і ніде такого сорту більше не культивують ) . Кому потрібне низькоштибне каберне якого на ринку як керосіну в Саудівській Аравії.?
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 20:14:39 IP/Host: ---.broadband.tenet.odessa.ua
|
Ну не йоханий бабай
" В 2007-2008 роках здійснено посадку сортів мерло, совіньйон блан, шардоне, піно нуар та піно блан. В 2011 році – каберне фран та пті вердо, в 2012 – висаджено 5 га рислінгу рейнського, а в 2013 – по 5 га винограду сортів мальбек та сіра. "
Ти сам все цим сказав . Знаєш чому Іспанія країна виноробства , а Польща і Україна ні ?
Бо в Іспанії вино виробляють з ВЛАСНИХ сортів винограду яких біля 30 . Не з каберне , не з шардоне , не з піно нуар ітд .
А така штука як " деномінасіон де оріхен " скажімо білого альбаріньо, передбачає 95 % альбаріньо і вже потім додатки у вигляді скажімо французського винограду або рейнського і тд .
Якийсь трубєцкой насадив французських сортів і тепер з якогось переляку це українське вино .
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 20:25:06 IP/Host: ---.85-85-36.dynamic.clientes.euskaltel.es
|
Розгорнути попередні цитати...Ну не йоханий бабай
" В 2007-2008 роках здійснено посадку сортів мерло, совіньйон блан, шардоне, піно нуар та піно блан. В 2011 році – каберне фран та пті вердо, в 2012 – висаджено 5 га рислінгу рейнського, а в 2013 – по 5 га винограду сортів мальбек та сіра. "
Ти сам все цим сказав . Знаєш чому Іспанія країна виноробства , а Польща і Україна ні ?
Бо в Іспанії вино виробляють з ВЛАСНИХ сортів винограду яких біля 30 . Не з каберне , не з шардоне , не з піно нуар ітд .
А така штука як " деномінасіон де оріхен " скажімо білого альбаріньо, передбачає 95 % альбаріньо і вже потім додатки у вигляді скажімо французського винограду або рейнського і тд .
Якийсь трубєцкой насадив французських сортів і тепер з якогось переляку це українське вино ....Сотрудниками Института выведено около 130 сортов столового и технического винограда, из которых 30 внесено в Государственный реестр сортов растений Украины. За последнее десятилетие разработаны технологии производства 20 наименований вин из сортов винограда селекции Института, которые получили на Международных выставках и конкурсах многочисленные золотые и серебряные медали.
Институт сегодня – это современное научно-исследовательское учреждение, которое плодотворно решает научные проблемы в различных направлениях.
http://tairov.com.ua/
и Колонист и другие делают из местно выведенного сорта - столовое сухое ординарное белое,ординарное - Сухолиманский белый.
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 20:25:23 IP/Host: 193.227.211.---
|
по-вашему, вина производства НПП Нива - это "нечто особенного"???
да это часто встречаемые наливайки, исключительно их там продукт.
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 20:30:57 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...В світі перевиробництво вуиноградного сока є?
І яка ціна виноградного сока в Європі?
Він повинен бути точно дешевше питної води і набагато, якщо вже вино, з яким треба ще мудохаться і вкладати гроші і час, щоб зробити його з того сока, є ТАКИМ дешевим!
Сік же ще й роблять з винограда з великою врожайністю, більшою, ніж з виноробних сортів. Точно дешевше грязі повинен бути той сік.
А які ж дешеві, практично дармові повинні бути соки з культур, значно дешевших у вирощуванні ніж трудомісткий виноград - томатів, апельсинів, яблук
Є десь офіційні дані про площі і врожаї винограда в світі по різним регіонам, про те скільки з того РЕАЛЬНО вирощеного винограда можна зробити вина і винних спиртів і скільки їх зроблено кожного року? І також скільки всього вина виставлено на продаж в світі?
А темка виникла, бо продажі колотухи в Україні впали ?
Виноградників у нас як кіт поплакав, ще й ті клаптики що були в Криму каци загарбали, а вінца "українського" все одно хоч жопой пий! Народ почав прозрівати?З яблук, мабуть, сік дешевий. Я недавно підвозив мужика і він каже, що осінню обтрусив на свому паї і здав яблука на консервний завод по 1грн. за кілограм. Мені подобається ось такий напій:
Показати зображення...
так як він на смак якісніший багатьох виноградних вин які в нас продаються.склад читав? там від сидру тіко назва
спробуй сидр,а не ці сцаки
http://goodwine.com.ua/sidry/cidre-bouche-brut.html
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 20:41:08 IP/Host: ---.85-85-36.dynamic.clientes.euskaltel.es
|
Розгорнути попередні цитати...Малий виробник є цінний в виробництві в " зоні автентичності " . От такий тип вина з такого типу винограду ( місцевий сорт і ніде такого сорту більше не культивують ) . Кому потрібне низькоштибне каберне якого на ринку як керосіну в Саудівській Аравії.?мої спостереження в Іспанії і Португалію підказують що найкраще в супермаркетах розкуповують дешеве вино без сорту, року виготовлення і регіону походження
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 20:44:36 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...В світі перевиробництво вуиноградного сока є?
І яка ціна виноградного сока в Європі?
Він повинен бути точно дешевше питної води і набагато, якщо вже вино, з яким треба ще мудохаться і вкладати гроші і час, щоб зробити його з того сока, є ТАКИМ дешевим!
Сік же ще й роблять з винограда з великою врожайністю, більшою, ніж з виноробних сортів. Точно дешевше грязі повинен бути той сік.
А які ж дешеві, практично дармові повинні бути соки з культур, значно дешевших у вирощуванні ніж трудомісткий виноград - томатів, апельсинів, яблук
Є десь офіційні дані про площі і врожаї винограда в світі по різним регіонам, про те скільки з того РЕАЛЬНО вирощеного винограда можна зробити вина і винних спиртів і скільки їх зроблено кожного року? І також скільки всього вина виставлено на продаж в світі?
А темка виникла, бо продажі колотухи в Україні впали ?
Виноградників у нас як кіт поплакав, ще й ті клаптики що були в Криму каци загарбали, а вінца "українського" все одно хоч жопой пий! Народ почав прозрівати?З яблук, мабуть, сік дешевий. Я недавно підвозив мужика і він каже, що осінню обтрусив на свому паї і здав яблука на консервний завод по 1грн. за кілограм. Мені подобається ось такий напій:
Показати зображення...
так як він на смак якісніший багатьох виноградних вин які в нас продаються.склад читав? там від сидру тіко назва
спробуй сидр,а не ці сцаки
http://goodwine.com.ua/sidry/cidre-bouche-brut.html
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 20:59:59 IP/Host: ---.dialup.umc.net.ua
|
Друзі в торгівельних мережах
Нормальна якість це від Трубецького
Колоніст але дорого
Нижче Шабо
Потім те що можна пити ще Коблево нижче котнар и чизай
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 21:01:56 IP/Host: ---.broadband.tenet.odessa.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Ну не йоханий бабай
" В 2007-2008 роках здійснено посадку сортів мерло, совіньйон блан, шардоне, піно нуар та піно блан. В 2011 році – каберне фран та пті вердо, в 2012 – висаджено 5 га рислінгу рейнського, а в 2013 – по 5 га винограду сортів мальбек та сіра. "
Ти сам все цим сказав . Знаєш чому Іспанія країна виноробства , а Польща і Україна ні ?
Бо в Іспанії вино виробляють з ВЛАСНИХ сортів винограду яких біля 30 . Не з каберне , не з шардоне , не з піно нуар ітд .
А така штука як " деномінасіон де оріхен " скажімо білого альбаріньо, передбачає 95 % альбаріньо і вже потім додатки у вигляді скажімо французського винограду або рейнського і тд .
Якийсь трубєцкой насадив французських сортів і тепер з якогось переляку це українське вино ....Сотрудниками Института выведено около 130 сортов столового и технического винограда, из которых 30 внесено в Государственный реестр сортов растений Украины. За последнее десятилетие разработаны технологии производства 20 наименований вин из сортов винограда селекции Института, которые получили на Международных выставках и конкурсах многочисленные золотые и серебряные медали.
Институт сегодня – это современное научно-исследовательское учреждение, которое плодотворно решает научные проблемы в различных направлениях.
http://tairov.com.ua/
и Колонист и другие делают из местно выведенного сорта - столовое сухое ординарное белое,ординарное - Сухолиманский белый.От оце вже цікаво .
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 22:14:49 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...Друзі в торгівельних мережах
Нормальна якість це від Трубецького
Колоніст але дорого
Нижче Шабо
Потім те що можна пити ще Коблево нижче котнар и чизай+ Вина Гулієвих))
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 22:17:42 IP/Host: ---.dialup.umc.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Друзі в торгівельних мережах
Нормальна якість це від Трубецького
Колоніст але дорого
Нижче Шабо
Потім те що можна пити ще Коблево нижче котнар и чизай+ Вина Гулієвих))не бачу їх зараз в маркетах
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 22:17:55 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...Малий виробник є цінний в виробництві в " зоні автентичності " . От такий тип вина з такого типу винограду ( місцевий сорт і ніде такого сорту більше не культивують ) . Кому потрібне низькоштибне каберне якого на ринку як керосіну в Саудівській Аравії.?мої спостереження в Іспанії і Португалію підказують що найкраще в супермаркетах розкуповують дешеве вино без сорту, року виготовлення і регіону походженняНе видумуй .вся інформація там є просто ти її не прочитуєш . Береш елементарно пляшку вина з Арагону де пише прикладом " тінто ховен " , якщо це калатаюд то це карін'єна, якщо кампо де борха - гарнача . Далі залежить від марки йдуть 5% " присадки " ( в основному " франція " ) . Якщо ціна від 1 євро до двох з копійками - рік 2016 . Бо все що не продастся до кінця буде просто утилізовано .
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 22:23:32 IP/Host: ---.la.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...З яблук, мабуть, сік дешевий. Я недавно підвозив мужика і він каже, що осінню обтрусив на свому паї і здав яблука на консервний завод по 1грн. за кілограм. Мені подобається ось такий напій:
Показати зображення...
так як він на смак якісніший багатьох виноградних вин які в нас продаються.склад читав? там від сидру тіко назва
спробуй сидр,а не ці сцаки
http://goodwine.com.ua/sidry/cidre-bouche-brut.htmlТо що ти мені пропонуєш, то не буду говорити, що туди мухи нанесли на яблука, коли на них сідали так як по цій технології вони їх не миють:
"Яблоки собирают, встряхивая деревья, в емкости под яблонями. Затем яблоки собираются вручную в мешки, при этом происходит сортировка. С помощью терки мякоть яблока разрезается на равные части, но прессуется она не сразу, а сначала вымачивается несколько часов для размягчения. "
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 22:26:19 IP/Host: ---.la.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...+ Вина Гулієвих))не бачу їх зараз в маркетахта їх дуже мало, в Києві бачив у одній тільки точці на Подолі, в Одесі - у двох
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 22:37:30 IP/Host: ---.opera-mini.net
|
Розгорнути попередні цитати...Потато, в тому тексті можна і інше виділити
Наприклад, кращу стабільність врожаю у старої лози...Тож це питання дескусійне. А про 40 50 взагалі розмови немає 30+ а далі скільки проживе. І стосується це скоріше білих сортів.
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 22:47:20 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...хаха у нас немає вже давно вільна зона з єсТак " немає " чи " вже давно " ?давно вже вільна зона
завозь що хочеш. мито здається нульове
ще 3-4 роки тому казали що це вб'є вітчизняного виробника
не вбило. а якість стала кращою
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 23:26:51 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...Так " немає " чи " вже давно " ?давно вже вільна зона
завозь що хочеш. мито здається нульове
ще 3-4 роки тому казали що це вб'є вітчизняного виробника
не вбило. а якість стала кращоюАга, завозь, тільки заплати 500 тис.грн. на рік за ліцензію на оптову торгівлю, бо без неї хер отримаєш ліцензію на імпорт, і хер тобі продадуть акцизні марки.
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 23:29:24 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...Потато, в тому тексті можна і інше виділити
Наприклад, кращу стабільність врожаю у старої лози...Тож це питання дескусійне. А про 40 50 взагалі розмови немає 30+ а далі скільки проживе. І стосується це скоріше білих сортів.дивлячись для кого дискусійне
для виробників молодого вина у старих виноградниках - жодної користі, самі збитки
для виробників марочних вин та бренді стабільність похідного матеріалу значно важливіша за врожайність чи за окремі супервдалі роки
бо неякісного продукту і так дофіга
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 23:41:31 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...склад читав? там від сидру тіко назва
спробуй сидр,а не ці сцаки
http://goodwine.com.ua/sidry/cidre-bouche-brut.htmlТо що ти мені пропонуєш, то не буду говорити, що туди мухи нанесли на яблука, коли на них сідали так як по цій технології вони їх не миють:
"Яблоки собирают, встряхивая деревья, в емкости под яблонями. Затем яблоки собираются вручную в мешки, при этом происходит сортировка. С помощью терки мякоть яблока разрезается на равные части, но прессуется она не сразу, а сначала вымачивается несколько часов для размягчения. "тобі пити чи читати?
це сідр брют, яким він має бути, просто для порівняння, принаймні. потім повернешся до "сомерсбі"
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 23:43:57 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 23:44:42 IP/Host: ---.opera-mini.net
|
Розгорнути попередні цитати...Тож це питання дескусійне. А про 40 50 взагалі розмови немає 30+ а далі скільки проживе. І стосується це скоріше білих сортів.дивлячись для кого дискусійне
для виробників молодого вина у старих виноградниках - жодної користі, самі збитки
для виробників марочних вин та бренді стабільність похідного матеріалу значно важливіша за врожайність чи за окремі супервдалі роки
бо неякісного продукту і так дофігами в принципі розмовляємо про вино масмарету
чи якісь елітні вина?
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 23:45:16 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 23:47:15 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...дивлячись для кого дискусійне
для виробників молодого вина у старих виноградниках - жодної користі, самі збитки
для виробників марочних вин та бренді стабільність похідного матеріалу значно важливіша за врожайність чи за окремі супервдалі роки
бо неякісного продукту і так дофігами в принципі розмовляємо про вино масмарету
чи якісь елітні вина?масмаркет це ж питання умовне
іспанці роблять хороші вина стабільної якості за декілька євро, цілком пристойне бренді вже за 10
саме з ними намагаються конкурувати наші виробники, тож і якість треба оцінювати за рівними критеріями
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 23:55:16 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...давно вже вільна зона
завозь що хочеш. мито здається нульове
ще 3-4 роки тому казали що це вб'є вітчизняного виробника
не вбило. а якість стала кращоюАга, завозь, тільки заплати 500 тис.грн. на рік за ліцензію на оптову торгівлю, бо без неї хер отримаєш ліцензію на імпорт, і хер тобі продадуть акцизні марки.цю ліцензію відмінили
Re: Що ж робити із порошковими винами |
6 травня 2017 23:58:08 IP/Host: ---.opera-mini.net
|
Розгорнути попередні цитати...ми в принципі розмовляємо про вино масмарету
чи якісь елітні вина?масмаркет це ж питання умовне
іспанці роблять хороші вина стабільної якості за декілька євро, цілком пристойне бренді вже за 10
саме з ними намагаються конкурувати наші виробники, тож і якість треба оцінювати за рівними критеріямину то до чого тут лоза 40+ ?
при тому що переваги цього вина сумнівні навіть в елітному сегменті
Re: Що ж робити із порошковими винами |
7 травня 2017 00:47:50 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...масмаркет це ж питання умовне
іспанці роблять хороші вина стабільної якості за декілька євро, цілком пристойне бренді вже за 10
саме з ними намагаються конкурувати наші виробники, тож і якість треба оцінювати за рівними критеріямину то до чого тут лоза 40+ ?
при тому що переваги цього вина сумнівні навіть в елітному сегментібо нормальні виробники використовують матеріал однієї якості для всієї лінійки продукції і якщо в них бренді від 10 до 50 євро умовно, то якість є вже навіть у найдешевших
чого не можна сказати про наших поки що, принаймні про нових
традиційні виробники типу Таврії як раз дотримуються тих саме стандартів, але не дотягують по якості, хоча і досить цікаві бренді в них
і тут якесь Шабо чи Болград: разу усьо і занедорого
абсолютно не вірю в таке
ну а Салюте чи Маренго(вермути) то однозначно мішають щось покупне - інформація з перших рук
Re: Що ж робити із порошковими винами |
7 травня 2017 02:53:48 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
Re: Що ж робити із порошковими винами |
7 травня 2017 02:56:42 IP/Host: 178.158.233.---
|
Re: Що ж робити із порошковими винами |
8 травня 2017 22:32:27 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
Re: Що ж робити із порошковими винами |
8 травня 2017 23:25:43 IP/Host: ---.broadband.tenet.odessa.ua
|
Розгорнути попередні цитати...масмаркет це ж питання умовне
іспанці роблять хороші вина стабільної якості за декілька євро, цілком пристойне бренді вже за 10
саме з ними намагаються конкурувати наші виробники, тож і якість треба оцінювати за рівними критеріямину то до чого тут лоза 40+ ?
при тому що переваги цього вина сумнівні навіть в елітному сегментібо нормальні виробники використовують матеріал однієї якості для всієї лінійки продукції і якщо в них бренді від 10 до 50 євро умовно, то якість є вже навіть у найдешевших
чого не можна сказати про наших поки що, принаймні про нових
традиційні виробники типу Таврії як раз дотримуються тих саме стандартів, але не дотягують по якості, хоча і досить цікаві бренді в них
і тут якесь Шабо чи Болград: разу усьо і занедорого
абсолютно не вірю в таке
ну а Салюте чи Маренго(вермути) то однозначно мішають щось покупне - інформація з перших рук
Re: Що ж робити із порошковими винами |
13 травня 2017 01:31:46 IP/Host: ---.shorts.volia.net
|
Re: Що ж робити із порошковими винами |
13 травня 2017 08:32:38 IP/Host: ---.broadband.tenet.odessa.ua
|
Re: Що ж робити із порошковими винами |
13 травня 2017 11:42:24 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
не совсем понятна характеристика в плане выдержки -
"Шардоне Wine Kolonist Выдержанное 2016 (170-180 грн.)"
здесь 2016 - год разлива? или год урожая? тогда когда оно выдержаться успело? пол-года в бочке?
интересно бы сомелье сравнил с испанскими и т п за 170-180 грн.
"...Жаль, что не было вин SHABO — они бы всех точно удивили." -
с этого места хотелось бы подробнее. хотя бы -какое из Шабо могло бы удивить по сравнению с вином за 180 грн.
похоже на ненавязчивую рекламу.
Re: Що ж робити із порошковими винами |
16 травня 2017 10:42:40 IP/Host: ---.opera-mini.net
|
Re: Що ж робити із порошковими винами |
16 травня 2017 10:45:01 IP/Host: ---.opera-mini.net
|
Розгорнути попередні цитати...ну то до чого тут лоза 40+ ?
при тому що переваги цього вина сумнівні навіть в елітному сегментібо нормальні виробники використовують матеріал однієї якості для всієї лінійки продукції і якщо в них бренді від 10 до 50 євро умовно, то якість є вже навіть у найдешевших
чого не можна сказати про наших поки що, принаймні про нових
традиційні виробники типу Таврії як раз дотримуються тих саме стандартів, але не дотягують по якості, хоча і досить цікаві бренді в них
і тут якесь Шабо чи Болград: разу усьо і занедорого
абсолютно не вірю в таке
ну а Салюте чи Маренго(вермути) то однозначно мішають щось покупне - інформація з перших рукбренди "BOLGRAD" пять звёзд - производства Цюрупинського завода .
Показати зображення...