Re: Учимся и учим готовить вкусно |
19 листопада 2020 01:44:16 IP/Host: ---.dip0.t-ipconnect.de
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
25 листопада 2020 01:11:08 IP/Host: ---.dip0.t-ipconnect.de
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
27 листопада 2020 07:13:32 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
27 листопада 2020 08:57:01 IP/Host: ---.ioch.kiev.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Буде вам той піріг завтра під ніч.І Вам... того же
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
29 листопада 2020 06:02:44 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...Буде вам той піріг завтра під ніч.І Вам... того жеперепрошую, шановне панство. я тупо забув обіцянку, в вечорі розпитаю дружину з пристрастям, не пізніше 22.00 надам рецепта
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
29 листопада 2020 06:27:13 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
29 листопада 2020 06:31:02 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
29 листопада 2020 08:41:37 IP/Host: ---.88.158.161.prolink.net.ua
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
29 листопада 2020 08:44:59 IP/Host: ---.88.158.161.prolink.net.ua
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
29 листопада 2020 09:07:41 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Пшенице, Ви сам і борщ варите, і хліб випікаєте, а дозвольте делікатне питання - чому не дружина?
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
29 листопада 2020 09:12:37 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Про борщ : люблю капусту хрустку в борщеві, а не розварену. Не люблю борщ типу із печі, коли все перемліло на мотлох ( як то роблять на Київщині, Житомирщині, може і ще де..)
Про сирий буряк у борщеві - теж не на мій смак. Взагалі-то варені овочі мають засвоюватись краще, ніж сирі?
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
29 листопада 2020 09:21:13 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
29 листопада 2020 16:14:12 IP/Host: 195.38.11.---
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
29 листопада 2020 16:15:56 IP/Host: 195.38.11.---
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
29 листопада 2020 18:15:38 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
29 листопада 2020 18:52:08 IP/Host: 195.38.11.---
|
А хто такий ін. Болотов, бо
Пиріг ін.Болотова звучить як гіперболоїд ін.Гаріна
Щодо рецепту
Яйця-сир-смажена цибуля
Звучить смачно
можна трохи несолоної шинки порізаної зі смаженими грибами
Я так розумію він теплий з салатом піде чудово
ж
дякую
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
29 листопада 2020 20:00:04 IP/Host: ---.88.158.161.prolink.net.ua
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
29 листопада 2020 20:43:16 IP/Host: 195.38.11.---
|
Але ж плавлені сирки - це є фуфло фуфлижне, як же таке їсти?
Не кажучи вже про маргарин!
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
30 листопада 2020 00:12:56 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...Але ж плавлені сирки - це є фуфло фуфлижне, як же таке їсти?
Не кажучи вже про маргарин!все так. Та рецепт 90-х. З того часу йімо, бо смачно. казав же, із води, гівна та пари. не здорова іжа. Однак, чомусь на столі не лишаеться. Грайтеся, заменіть маргарін на масло, а сиркі на нормальний сир. Мабуть буде смачно. Та то буде вже ваш піріг, а не ін. Болотова.
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
30 листопада 2020 01:00:04 IP/Host: 195.38.11.---
|
Розгорнути попередні цитати...Але ж плавлені сирки - це є фуфло фуфлижне, як же таке їсти?
Не кажучи вже про маргарин!все так. Та рецепт 90-х. З того часу йімо, бо смачно. казав же, із води, гівна та пари. не здорова іжа. Однак, чомусь на столі не лишаеться. Грайтеся, заменіть маргарін на масло, а сиркі на нормальний сир. Мабуть буде смачно. Та то буде вже ваш піріг, а не ін. Болотова.Маргарин (негідрогенізований - а зараз всі такі), до речі, корисніший масла
В плавленому сирові нічого поганого теж нема. Є з меншим вмістом жиру
Яйце в день теж некритично
Якщо вже таке велике бажання їсти здОрово - з"їжте того пирога з мискою салату.
Показати зображення...
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
30 листопада 2020 01:03:00 IP/Host: 195.38.11.---
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
30 листопада 2020 17:17:39 IP/Host: 142.233.200.---
|
Пшениця. Я хімік. Як може бути маргарін "негідрогенізований", як то суть самого маргаріна - насиченя подвійних звязків воднем?
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
30 листопада 2020 17:22:49 IP/Host: 142.233.200.---
|
Розгорнути попередні цитати...все так. Та рецепт 90-х. З того часу йімо, бо смачно. казав же, із води, гівна та пари. не здорова іжа. Однак, чомусь на столі не лишаеться. Грайтеся, заменіть маргарін на масло, а сиркі на нормальний сир. Мабуть буде смачно. Та то буде вже ваш піріг, а не ін. Болотова.Маргарин (негідрогенізований - а зараз всі такі), до речі, корисніший масла
В плавленому сирові нічого поганого теж нема. Є з меншим вмістом жиру
Яйце в день теж некритично
Якщо вже таке велике бажання їсти здОрово - з"їжте того пирога з мискою салату.
Показати зображення...овочі ваши?
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
30 листопада 2020 17:39:01 IP/Host: 142.233.200.---
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
30 листопада 2020 20:37:05 IP/Host: 195.38.11.---
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
30 листопада 2020 20:41:37 IP/Host: 195.38.11.---
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
30 листопада 2020 21:31:47 IP/Host: 142.233.200.---
|
Про маргарін:
Маргари́н (стара назва олеомаргарин) — харчовий жир; високодисперсна жироводяна система, до складу якої входять харчові жири, молоко, сіль, цукор, емульгатори, інші компоненти. Основою маргаринів служать гідрогенізовані рослинні олії та/або рідкі жири риб і тварин (саломаси)[1][2]. З точки зору споживача, маргарин може розглядатися як ерзац вершкового масла.
Вікі.
Емульсіі, що не гідрогенізували, не є маргаріном. То щось іньше.
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
30 листопада 2020 21:36:09 IP/Host: 142.233.200.---
|
Теж повна здоровезна морозілка овочів своіх. Та до весни не вистачає. Все, від спаржи, до трускавок. Багато чого прикопують. А цього року, ще й гріби. Трі жинкі, жерут рослинність, як кози, майже все м'ясо з'ідаю я. Вже дружина закідає, що навесні час купувати другу морозілку. Довбаний стид, хату опалюю частково холодильною технікою. Три холодильніка та морозілка. Щоправда, один холодильнік - аптечка.
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
30 листопада 2020 21:50:02 IP/Host: 195.38.11.---
|
Розгорнути попередні цитати...Про маргарін:
Маргари́н (стара назва олеомаргарин) — харчовий жир; високодисперсна жироводяна система, до складу якої входять харчові жири, молоко, сіль, цукор, емульгатори, інші компоненти. Основою маргаринів служать гідрогенізовані рослинні олії та/або рідкі жири риб і тварин (саломаси)[1][2]. З точки зору споживача, маргарин може розглядатися як ерзац вершкового масла.
Вікі.
Емульсіі, що не гідрогенізували, не є маргаріном. То щось іньше.Теж вікі
https://en.wikipedia.org/wiki/Margarine
Margarine is a spread used for flavoring, baking and cooking. It is most often used as an inexpensive butter substitute.
Ціллю створити маргарин було отримати маслоподбіну масу з рослинних жирів
Раніше для цього олію гідрогенізували - хімія
Зараз її емульгyють - фізика
На виході отримують оргнанолептичних двійників
Яка різниця як досягли цю ціль?
Якби гідогеннізовані жири були нешкідливими - і зараз би так маргарин робили
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
30 листопада 2020 22:58:40 IP/Host: 142.233.200.---
|
Розгорнути попередні цитати...Про маргарін:
Маргари́н (стара назва олеомаргарин) — харчовий жир; високодисперсна жироводяна система, до складу якої входять харчові жири, молоко, сіль, цукор, емульгатори, інші компоненти. Основою маргаринів служать гідрогенізовані рослинні олії та/або рідкі жири риб і тварин (саломаси)[1][2]. З точки зору споживача, маргарин може розглядатися як ерзац вершкового масла.
Вікі.
Емульсіі, що не гідрогенізували, не є маргаріном. То щось іньше.Теж вікі
https://en.wikipedia.org/wiki/Margarine
Margarine is a spread used for flavoring, baking and cooking. It is most often used as an inexpensive butter substitute.
Ціллю створити маргарин було отримати маслоподбіну масу з рослинних жирів
Раніше для цього олію гідрогенізували - хімія
Зараз її емульгyють - фізика
На виході отримують оргнанолептичних двійників
Яка різниця як досягли цю ціль?
Якби гідогеннізовані жири були нешкідливими - і зараз би так маргарин робиливони не шкідливі. Шкідливі домішки, що теж каталітично гідруються.
про "акакаяразница", так вона суттева. Насичений жир погано окіснюеться та не утворює при тому херових епоксідів. До тогож, організму потрібні й насичені, й ненасичені жири, хочь й різною мірою. Більше, всеж, ненасичені. Однак, іжте з жирів саму омега -3, й вас настануть проблеми.
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
30 листопада 2020 23:14:07 IP/Host: 195.38.11.---
|
Розгорнути попередні цитати...Теж вікі
https://en.wikipedia.org/wiki/Margarine
Margarine is a spread used for flavoring, baking and cooking. It is most often used as an inexpensive butter substitute.
Ціллю створити маргарин було отримати маслоподбіну масу з рослинних жирів
Раніше для цього олію гідрогенізували - хімія
Зараз її емульгyють - фізика
На виході отримують оргнанолептичних двійників
Яка різниця як досягли цю ціль?
Якби гідогеннізовані жири були нешкідливими - і зараз би так маргарин робиливони не шкідливі. Шкідливі домішки, що теж каталітично гідруються.
про "акакаяразница", так вона суттева. Насичений жир погано окіснюеться та не утворює при тому херових епоксідів. До тогож, організму потрібні й насичені, й ненасичені жири, хочь й різною мірою. Більше, всеж, ненасичені. Однак, іжте з жирів саму омега -3, й вас настануть проблеми.1. Всесвітній сайт здоров"я серця каже, що шкідливі
https://www.heart.org/en
What are trans fats?
There are two broad types of trans fats found in foods: naturally-occurring and artificial trans fats. Naturally-occurring trans fats are produced in the gut of some animals and foods made from these animals (e.g., milk and meat products) may contain small quantities of these fats.
Artificial trans fats (or trans fatty acids) are created in an industrial process that adds hydrogen to liquid vegetable oils to make them more solid.
The primary dietary source for trans fats in processed food is “partially hydrogenated oils."
How do trans fats affect my health?
Trans fats raise your bad (LDL) cholesterol levels and lower your good (HDL) cholesterol levels. Eating trans fats increases your risk of developing heart disease and stroke. It’s also associated with a higher risk of developing type 2 diabetes.
2. Тут погоджуюсь 100%
Сіль - також необхідна
А з"їж 200гр солі і копита відкинеш
І про воду те саме
І про кисень в повітрі
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
1 грудня 2020 00:05:27 IP/Host: 142.233.200.---
|
Розгорнути попередні цитати...вони не шкідливі. Шкідливі домішки, що теж каталітично гідруються.
про "акакаяразница", так вона суттева. Насичений жир погано окіснюеться та не утворює при тому херових епоксідів. До тогож, організму потрібні й насичені, й ненасичені жири, хочь й різною мірою. Більше, всеж, ненасичені. Однак, іжте з жирів саму омега -3, й вас настануть проблеми.1. Всесвітній сайт здоров"я серця каже, що шкідливі
https://www.heart.org/en
What are trans fats?
There are two broad types of trans fats found in foods: naturally-occurring and artificial trans fats. Naturally-occurring trans fats are produced in the gut of some animals and foods made from these animals (e.g., milk and meat products) may contain small quantities of these fats.
Artificial trans fats (or trans fatty acids) are created in an industrial process that adds hydrogen to liquid vegetable oils to make them more solid.
The primary dietary source for trans fats in processed food is “partially hydrogenated oils."
How do trans fats affect my health?
Trans fats raise your bad (LDL) cholesterol levels and lower your good (HDL) cholesterol levels. Eating trans fats increases your risk of developing heart disease and stroke. It’s also associated with a higher risk of developing type 2 diabetes.
2. Тут погоджуюсь 100%
Сіль - також необхідна
А з"їж 200гр солі і копита відкинеш
І про воду те саме
І про кисень в повітрітрансжири. Видумають же... Маргарін прінципово не містить холестеріну. Ні поганого, ні доброго. Якби маргарін робили з надчістоі оліі, він відрізнявся б від масла тількі відсутністью домішок, не завжди корисних, та запаху, як не додати його окремо. Нажаль, то дорого, й маргарін дійсно не корисний продукт.
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
1 грудня 2020 00:16:56 IP/Host: 142.233.200.---
|
Розгорнути попередні цитати...вони не шкідливі. Шкідливі домішки, що теж каталітично гідруються.
про "акакаяразница", так вона суттева. Насичений жир погано окіснюеться та не утворює при тому херових епоксідів. До тогож, організму потрібні й насичені, й ненасичені жири, хочь й різною мірою. Більше, всеж, ненасичені. Однак, іжте з жирів саму омега -3, й вас настануть проблеми.1. Всесвітній сайт здоров"я серця каже, що шкідливі
https://www.heart.org/en
What are trans fats?
There are two broad types of trans fats found in foods: naturally-occurring and artificial trans fats. Naturally-occurring trans fats are produced in the gut of some animals and foods made from these animals (e.g., milk and meat products) may contain small quantities of these fats.
Artificial trans fats (or trans fatty acids) are created in an industrial process that adds hydrogen to liquid vegetable oils to make them more solid.
The primary dietary source for trans fats in processed food is “partially hydrogenated oils."
How do trans fats affect my health?
Trans fats raise your bad (LDL) cholesterol levels and lower your good (HDL) cholesterol levels. Eating trans fats increases your risk of developing heart disease and stroke. It’s also associated with a higher risk of developing type 2 diabetes.
2. Тут погоджуюсь 100%
Сіль - також необхідна
А з"їж 200гр солі і копита відкинеш
І про воду те саме
І про кисень в повітрітрансжири. Видумають же... Маргарін прінципово не містить холестеріну. Ні поганого, ні доброго. Якби маргарін робили з надчістоі оліі, він відрізнявся б від масла тількі відсутністью домішок, не завжди корисних, та запаху, як не додати його окремо. Нажаль, то дорого, й маргарін дійсно не корисний продукт.
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
1 грудня 2020 00:18:14 IP/Host: 195.38.11.---
|
Розгорнути попередні цитати...1. Всесвітній сайт здоров"я серця каже, що шкідливі
https://www.heart.org/en
What are trans fats?
There are two broad types of trans fats found in foods: naturally-occurring and artificial trans fats. Naturally-occurring trans fats are produced in the gut of some animals and foods made from these animals (e.g., milk and meat products) may contain small quantities of these fats.
Artificial trans fats (or trans fatty acids) are created in an industrial process that adds hydrogen to liquid vegetable oils to make them more solid.
The primary dietary source for trans fats in processed food is “partially hydrogenated oils."
How do trans fats affect my health?
Trans fats raise your bad (LDL) cholesterol levels and lower your good (HDL) cholesterol levels. Eating trans fats increases your risk of developing heart disease and stroke. It’s also associated with a higher risk of developing type 2 diabetes.
2. Тут погоджуюсь 100%
Сіль - також необхідна
А з"їж 200гр солі і копита відкинеш
І про воду те саме
І про кисень в повітрітрансжири. Видумають же... Маргарін прінципово не містить холестеріну. Ні поганого, ні доброго. Якби маргарін робили з надчістоі оліі, він відрізнявся б від масла тількі відсутністью домішок, не завжди корисних, та запаху, як не додати його окремо. Нажаль, то дорого, й маргарін дійсно не корисний продукт.При чому тут, що в маргарині нема холестеролу (за визначенням)?
В цукрі його теж нема.
І в солі.
І в тютюновому диму.
Однак, їжте кілограмами сіль чи цукор, чи паліть - і будете мати атеросклероз
Це ви вже входите в мою царину експертизи))
PS. до речі, на картинці маргаригу вище так і сказано: "Холестеролу нема"
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
1 грудня 2020 00:24:32 IP/Host: 195.38.11.---
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
1 грудня 2020 00:29:55 IP/Host: 195.38.11.---
|
Він таким є в залежності від того, де він є: в LDL чи HDL
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
1 грудня 2020 01:32:30 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...Він таким є в залежності від того, де він є: в LDL чи HDLв розчіні, то добре, в камнях, то погано. Це ясно. Однак там регуляторних сістем того більше десятка, то може регулювати лише сам організм. А якщо генетично він схілен до склерозу, то й вегаство не допоможе.
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
1 грудня 2020 01:34:57 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Розгорнути попередні цитати...трансжири. Видумають же... Маргарін прінципово не містить холестеріну. Ні поганого, ні доброго. Якби маргарін робили з надчістоі оліі, він відрізнявся б від масла тількі відсутністью домішок, не завжди корисних, та запаху, як не додати його окремо. Нажаль, то дорого, й маргарін дійсно не корисний продукт.При чому тут, що в маргарині нема холестеролу (за визначенням)?
В цукрі його теж нема.
І в солі.
І в тютюновому диму.
Однак, їжте кілограмами сіль чи цукор, чи паліть - і будете мати атеросклероз
Це ви вже входите в мою царину експертизи))
PS. до речі, на картинці маргаригу вище так і сказано: "Холестеролу нема"на солі теж бачів "без гмо".
Re: Учимся и учим готовить вкусно
Пшениця
|
1 грудня 2020 04:26:35 IP/Host: ---.wp.shawcable.net
|
Re: Учимся и учим готовить вкусно |
12 грудня 2020 00:36:16 IP/Host: ---.dip0.t-ipconnect.de
|