Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

поїв

Re: поїв

Гонта, пилять!!!
Учись снимать еду. :punish:



Тривиальная дачная шурпа.
   
Re: поїв

...и эти люди забанили деревяху.  :facepalm:
   
Re: поїв

Тривиальньій дачньій ужин, от двух хозяек.
Сложили нам в тарелки, что бьіло, поєтому легкий кулинарній винегрет:



Оба снимка снятьі мьільницей.
   
Re: поїв

Рьіба:



Все та же дача.
   
Re: поїв

Тривиальньій дачньій ужин, от двух хозяек.
Сложили нам в тарелки, что бьіло, поєтому легкий кулинарній винегрет:

Показати зображення...
Оба снимка снятьі мьільницей.

фу :bueee:
де мнясо
   
Re: поїв

Рьіба:

Показати зображення...
Все та же дача.

риба - самі кісткы зголовамі

КОКЛЕТИ ДАВАЙ
   
Re: поїв

Еще одна дачная рьіба:

   
Re: поїв

В шурпе.
   
Re: поїв

от ше трошки жирного холодцю наїбну і вистарчить на нині :lol:
   
Re: поїв
lab

кишка має бути печена в печі тоді то смакота, а варена то вже не то
   
Re: поїв

от ше трошки жирного холодцю наїбну і вистарчить на нині :lol:
Показати зображення...

А де хрін з гірчицею?
   
Re: поїв

риба - самі кісткы зголовамі

КОКЛЕТИ ДАВАЙ
тэбэж проклялы на мысяць  ;o
хто зняв чары?
   
Re: поїв

А де хрін з гірчицею?
я люблю з оцтом
   
Re: поїв

Просто еда:

   
Re: поїв

я люблю з оцтом
+ дуже смачно
   
Re: поїв

Господа, Вы звери! :(  Сижу и давлюсь горбушкой украинского хлеба, макаю в постное масло с солью.
   
Re: поїв

З'їздили у парк  насмажили м'яса.
 Що може бути смічніше м'яса та українських овочей?

О! Багато чого може...
   
Re: поїв

Господа, Вы звери! :(  Сижу и давлюсь горбушкой украинского хлеба, макаю в постное масло с солью.
попробуй олію з льону
смачніша
   
Re: поїв

Еще одна дачная рьіба:

Показати зображення...

лимон нужно в рыбу повтыкать было при запекании

а какой у вас фотоаппарат?
   
Re: поїв

попробуй олію з льону
смачніша
дякую, тре спробувати
   
Re: поїв

Гонта -  (tu)
Моя мама готувала кишку з перловкою і з гречкою. Запікала в печі.
Зразу з печі ніхто її не їв. Вона повинна була захолонути. Потім її різали пластами 1,5 - 2 см і підсмажували на пательні, на смальці,
до хрусткого вигляду. Ото була смакота. (tu)
   
Re: поїв
lab

Гонта -  (tu)
Моя мама готувала кишку з перловкою і з гречкою. Запікала в печі.
Зразу з печі ніхто її не їв. Вона повинна була захолонути. Потім її різали пластами 1,5 - 2 см і підсмажували на пательні, на смальці,
до хрусткого вигляду. Ото була смакота. (tu)
страви із печі на дровах, найсмачніше із того що я їв...
   
Re: поїв

Колись в дитинстві(років 12-13 було) довелося мені пермити та почистили кішок з однієї корови та кров'янки наробити, досі на неї дивитися не можу. І теж робили з гречки та сала додавали  :bueee:
Пан Гонта, холодець теж на вигляд не смачний
   
Re: поїв

А я люблю....гарячий... .холодец :shuffle:
   
Re: поїв

Мене також у дитинстві залучали до чистки та вимивання свинячих кишок від гівна. А я потім цей сморід відчувала навіть у щойно запеченій та витягнуті й з печі ковбасі - як у кров'янці, так і у звичайній.
Майже 30 років пройшло, а я досі домашню ковбасу вживати не можу - досі тим самим будь-яка домашня смердить.
   
Re: поїв

Мене також у дитинстві залучали до чистки та вимивання свинячих кишок від гівна. А я потім цей сморід відчувала навіть у щойно запеченій та витягнуті й з печі ковбасі - як у кров'янці, так і у звичайній.
Майже 30 років пройшло, а я досі домашню ковбасу вживати не можу - досі тим самим будь-яка домашня смердить.
ми не разом росли?))))
   
Re: поїв

Схоже, разом, тільки в різних місцях селищах :)
   
Re: поїв

дерев"яха гурман на фоні тс...


таке гімно хлібом не зажуєшь...






Моє імхо ТС не годують принаймні тиждень, а потім кидають у полумисок любе лайно і воно хвалить це.
Іншого пояснення не можу нафантазувати...

Останнє редагування: 25 червня 2017 22:04:13 від kleynod
   
Re: поїв

лимон нужно в рыбу повтыкать было при запекании

а какой у вас фотоаппарат?

Це риба фарширована овочами, лімон тут не до чого.

Фотік Фуджик, Х10
   
Re: поїв

Мене також у дитинстві залучали до чистки та вимивання свинячих кишок від гівна. А я потім цей сморід відчувала навіть у щойно запеченій та витягнуті й з печі ковбасі - як у кров'янці, так і у звичайній.
Майже 30 років пройшло, а я досі домашню ковбасу вживати не можу - досі тим самим будь-яка домашня смердить.

Дивно. я теж ріс у тому всьому. І нічого, домашні ковбаси смакують. (tu)
   
Re: поїв

в мене вдома робили з гречкою,тому привик
только с гречкой
   
Re: поїв

Люди, які не їдять кров'янку - неповноцінні задроти. :fool:
   
Re: поїв

Колись в дитинстві(років 12-13 було) довелося мені пермити та почистили кішок з однієї корови та кров'янки наробити, досі на неї дивитися не можу. І теж робили з гречки та сала додавали  :bueee:
Пан Гонта, холодець теж на вигляд не смачний
хм. всегда думал, что кровянка только с поросяти делается
   
Re: поїв

хм. всегда думал, что кровянка только с поросяти делается

І правильно думав. Тільки не з поросяти, а з дорослої свині. :)
   
Re: поїв

І правильно думав. Тільки не з поросяти, а з дорослої свині. :)
у нас в селе по разному говорят, встречается такой оборот речи: "будемо колоти порося" т.е взрослую свинью
   
Re: поїв

дерев"яха гурман на фоні тс...


таке гімно хлібом не зажуєшь...



Показати зображення...
Моє імхо ТС не годують принаймні тиждень, а потім кидають у полумисок любе лайно і воно хвалить це.
Іншого пояснення не можу нафантазувати...
завидувати погано :laugh:
   
Re: поїв

А я люблю....гарячий... .холодец :shuffle:

гарячий холодець то є розсіл :)
   
Re: поїв

завидувати погано :laugh:

пишу про те, що бачу - а бачу гімно на тарільці.
   
Re: поїв

тэбэж проклялы на мысяць  ;o
хто зняв чары?

хтож як не ЙОЖ  :kiss3:
ВОНА витягла крокодила зтюрми
і напхала хуїв модеру, шо увязнив тварину
Бо внас з ЙОЖ - любов :first_mov:
   
Re: поїв

пишу, що бачу - а бачу гімно на тарільці.
то наверно польский аналог кровянки

наша выгляди примерно так



но у гонты хорошо прожарена, вкусная. просто необычный вид и колбаской (на что похоже, сказал уже)
   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 1 гість
 
Повна версія