Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту)))

Дебют Сергія в справі приготування Іжі)))

   
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту)))

шуба? ти  [KA] ?
   
шуба? ти  [KA] ?
Ні))
Але щось накатило))
Захотілось))
Смакота вийшла))
   
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту)))

   
Як думаєте——
Що зробити в слідуючий раз?))
   
кожного ранку на всіх каналах щось готують -задовбало (td)
   
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту)))

Сергію купи мікрофона на алікє.. реально звук як з параші на ютубі не заходить.
   
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту)))

Як думаєте——
Що зробити в слідуючий раз?))
руский салат!  :gigi:
   
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту)))

 :facepalm: салаты то туфта. я это жене оставляю. мясоптицарыба, вот где надо совершенствоваться.
ps я тут поначалу кина насмотрелся, везде пихал гриль гриль. потом уже опытным путем установил, хороший стейк можно приготовить только на правильной сковороде  B-)
   
Як думаєте——
Що зробити в слідуючий раз?))
*наступного разу
   
руский салат!  :gigi:

Це той що Олів"є ?))
Бо це для нас він з " французською" назвою))—— а для них він " руський"))
   
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту)))

хороший стейк можно приготовить только на правильной сковороде
Шариш! Чавунна -  (tu)  А найкраща плита - індукційна!
   
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту)))

Сергійку, маленьке зауваження. Коли говориш не спіши. Говори спокійно, розмірено. Як ти з дружиною розмовляєш. Ну важко таке слухати,
   
:facepalm: салаты то туфта. я это жене оставляю. мясоптицарыба, вот где надо совершенствоваться.
ps я тут поначалу кина насмотрелся, везде пихал гриль гриль. потом уже опытным путем установил, хороший стейк можно приготовить только на правильной сковороде  B-)
Ребрышки таки лучше в духовке на решетке.
   
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту)))

Нащо тут Ця тупа кацапська херня?
   
Сергійку, маленьке зауваження. Коли говориш не спіши. Говори спокійно, розмірено. Як ти з дружиною розмовляєш. Ну важко таке слухати,

Намагаюсь не витрачати ваш час))
Треба вкласти максимум в мінімум часу))
Тому й так виходить((
   
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту)))
nik

Дебют Сергія в справі приготування Іжі)))

https://youtu.be/LXFRe3cZyiw


серега красава  (tu)
   
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту)))

Намагаюсь не витрачати ваш час))
Треба вкласти максимум в мінімум часу))
Тому й так виходить((
Навіщо берегти час? Це ж не прямий ефір, завжди можна додивитись пізніше, якщо часу обмаль. Головне, щоб  було приємно дивитися.
   
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту)))

Ребрышки таки лучше в духовке на решетке.

ой, шота последнее время свинина тяжко идет. и даже бэби рибс тоже, хотя по начало толко бы их и ел  :gigi:  (tu) 
   
ой, шота последнее время свинина тяжко идет. и даже бэби рибс тоже, хотя по начало толко бы их и ел  :gigi:  (tu) 
А шо делать? Не могу отказаться. Очень уж вкусно. ;) Да и все семейство ждет когда я их нажарю. Приходится уравновешивать салатом..
   
Сергію, я канєшно перепрошую, але це лютий треш.
Добре, що ви декілька разів попередили, що буде ржач.
Залишимо за дужками срач на блюді, найкраще було скористатися салатним кільцем. Але нехай.
Майонез обов"язково виготовляється вручну і наноситься на кожен шар тонесенькою сіточкою за допомогою кулінарного мішка.
Ви ж гору майонеза вивалили на один з шарів, а решта не скріпилися.
Ну, добре, нехай цибуля порей. Але сирі овочі у цей салат не йдуть, тому найкраще було взяти ніжненьку цибульку шалот (є у кожному супермаркеті), попередньо замаринувавши її у цукрі і оцті.
Моркву, картоплю і буряк краще не варити, а запікати у духовці у фользі - так радять провідні кухарі світу.
Зверху салат треба прикрасити зеленою цибулькою.
А так - да, вийшло ржачно.
   
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту)))
nik

сереге надо отдать должное что он просто взял и сделал, остальное такие мелочи


серега записывай меня в лайкеры



сам люблю готовить но выставлять не буду
   
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту)))

Сергійку, маленьке зауваження. Коли говориш не спіши. Говори спокійно, розмірено. Як ти з дружиною розмовляєш. Ну важко таке слухати,
не помітила такого. :nea:
   
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту)))

Рекомендую-"ВЕПРОВЕ КОЛЄНО В ПІВЄ"
   
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту)))
Пшениця

Картавий свинособака!
Є розділи Вільне спілкування (і тема така там є)
І Фото-Ососбистий Архів

Сучьонок, який виставляє себе взірцем справедливості, сере на правила форуму
   
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту)))

Сергію, я канєшно перепрошую, але це лютий треш.
Добре, що ви декілька разів попередили, що буде ржач.
ніякого ржачу! Сергій молодець. все зробив правильно,
можна сказати навідмінно як для кухаря-початківця.

Залишимо за дужками срач на блюді, найкраще було скористатися салатним кільцем. Але нехай.
ні, не треба ніякого кільця - тоді краї виходять голі,
я роблю у оселедницях, це найкращий посуд для шуби.

Майонез обов"язково виготовляється вручну і наноситься на кожен шар тонесенькою сіточкою за допомогою кулінарного мішка.
Ви ж гору майонеза вивалили на один з шарів, а решта не скріпилися.
домашній майонз звичайно краще,
але наноситья він тільки на верхній, буряковий шар,
і ото так як сергій зробив розмащується лопаткою рівномірно,
але кожен шар овочів тоненький, хіба що буряка можна більше.
купу майонезу туди впирати не варто - буде дуже жирне і рідке.

Ну, добре, нехай цибуля порей. Але сирі овочі у цей салат не йдуть, тому найкраще було взяти ніжненьку цибульку шалот (є у кожному супермаркеті), попередньо замаринувавши її у цукрі і оцті.
ні. цибуля іде звичайна, дрібно порізана, і маринується вона уже в готовому салаті пів-доби -
на дно оселедниці кладуться шматочки осередця, густо посипаються цибулею,
і туди трохи олійки та побризкати оцтом, потім вже овочі шарами -
картопля, морква і буряк. Яйця не кладуться в шубу,
але дехто ними покришеними притрушує шубу зверху.

Моркву, картоплю і буряк краще не варити, а запікати у духовці у фользі - так радять провідні кухарі світу.
мабуть можна, я не пробувала, не знаю.
вважаю що варене сочніше бо у духовці волога витече у фольгу.

Зверху салат треба прикрасити зеленою цибулькою.
зверху не бажано нічим посипати - швидко висихає і виглядає неестетично.
   
Картавий свинособака!
Є розділи Вільне спілкування (і тема така там є)
І Фото-Ососбистий Архів

Сучьонок, який виставляє себе взірцем справедливості, сере на правила форуму

Убейся веником, псина.
командуй своим висячим стручком, имбецил.
Люди пишут, значит им интересно. Будет каждая воша тут командовать. B-)
   
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту)))

Убейся веником, псина.
командуй своим висячим стручком, имбецил.
Люди пишут, значит им интересно. Будет каждая воша тут командовать. B-)
дуже брудно висловлена абсолютно вірна позиція.
навіщо стільки агресії і лайна?  ;o
   
ой как интересно ватникам
   
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту)))

Про стейки сковородки і фізику.
)
Футовий рібай середньоі прожарки щоб не спалити до 4хв на сторону даєм.

За цей кророткий час стейк має прийняти без паузи температуру достатню щоб прогріти середину до 60град після запакування мясо з темп на 150град.

Для цього стабільна температура поверхні  має бути мін 250гр.
І чим вища температурна інерційність поверхні тим краще.
Далі.
У нас дві пари в гостях 6 чол. 2.5 кг мяса. Подача після відпочинку мяса зрозуміло одночасна.

Які йоп сковоротки??
Конфорка стандарт газплити макс 5кв потужності
Індукційноі 3кв.

На 5кв можна стейк примудрити витягнути  але тільки для одного. Гості будуть істи по черзі.
Індукційна ні.
Сковорода будь яка не набере 250 або втратить температуру і мясо потече.

Тягне таку задачу тільки газ гриль на 12-15кв.
Газовий тому що електро на таку потужність  то профі і 3 фази.

Можна недешевий рібай на компанію всрати і сковородкою але то буде просто шмат мяса що незапакований стече соком(
На 6чоловік 100євро викинуті нафіг ((

Газгриль Вебер норм рівня коштує від 600євро.
То бюджет пару трійки барбекю зустрічей)

Якщо маєте бабло і компанію купуйте кераміку на газу. Сумачеча річ. Ще не роздуплився але придивляюсь.
..
Для любителів вугля дим оцту в мясо наперед напишу що вище мова про іншу практику.
...
Сірога якщо ти вже в кухню поліз купуй гриль і стріми.
Годна тема))

   
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту)))

стейк на пательні це тільки якщо гриль не доступний.
І гриль правильний, як було сказано вище.
Зараз є навіть спеціальні, ящичек такий, там можна отримати дуже високу температуру.

У мене є дві пательні, на яких можна смажити стейк - чавун та мінералка De Buyer.

але навіть звичайний гриль на вуглях дасть кращий результат.
Звичайно за правильного використання - вугілля яке дає високу температуру, дочекатися оптимального моменту нагріву, та звичайно правильна масивна решітка, а не те лайно що сунуть в мас-маркет.

Перевірено як на дешевих фланках так і на томагавках
   
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту)))

SALO - russian foods? REALLY?!
борщ, вареники також. і навіть котлета по-київськи, не кажучи вже про київський торт. не знала?  ;)
   
Про стейки сковородки і фізику.
)
Футовий рібай середньоі прожарки щоб не спалити до 4хв на сторону даєм.

За цей кророткий час стейк має прийняти без паузи температуру достатню щоб прогріти середину до 60град після запакування мясо з темп на 150град.

Для цього стабільна температура поверхні  має бути мін 250гр.
І чим вища температурна інерційність поверхні тим краще.
Далі.
У нас дві пари в гостях 6 чол. 2.5 кг мяса. Подача після відпочинку мяса зрозуміло одночасна.

Які йоп сковоротки??
Конфорка стандарт газплити макс 5кв потужності
Індукційноі 3кв.

На 5кв можна стейк примудрити витягнути  але тільки для одного. Гості будуть істи по черзі.
Індукційна ні.
Сковорода будь яка не набере 250 або втратить температуру і мясо потече.

Тягне таку задачу тільки газ гриль на 12-15кв.
Газовий тому що електро на таку потужність  то профі і 3 фази.

Можна недешевий рібай на компанію всрати і сковородкою але то буде просто шмат мяса що незапакований стече соком(
На 6чоловік 100євро викинуті нафіг ((

Газгриль Вебер норм рівня коштує від 600євро.
То бюджет пару трійки барбекю зустрічей)

Якщо маєте бабло і компанію купуйте кераміку на газу. Сумачеча річ. Ще не роздуплився але придивляюсь.
..
Для любителів вугля дим оцту в мясо наперед напишу що вище мова про іншу практику.
...
Сірога якщо ти вже в кухню поліз купуй гриль і стріми.
Годна тема))

Ну не те щоб я "в кухню поліз"))
Це взагалі дуже смішно все ))—— знаючи моє відношення до іжі))
Я в цьому плані дуже спартанська людина))
Стоіть іжа на столі——ім. Не стоіть——не ім))
Таке))
На рахунок стейків——
Ось тут десь з 3— тьоі хвилини жарили стейкі))—— дуже смачно вийшло))

   
А як потеплішав погляд при згадці про вечірні стейки..)
   
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту)))

А як потеплішав погляд при згадці про вечірні стейки..)
мужчина повинен гарно поїсти, обов"язково мняско, особливо якщо він працює фізично.
   
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту)))

Дякую Сергію за гарну ідею - приготувати шубу.
Чоловік поїхав скуплятись, візьме оселедців
а я поставила варити овочі і пригадала
що упустила в коменті відео Сергія -
солити овочі треба тільки під час варіння,
а не при складанні салату,
те саме стосується вінегрету.
Кидати солі у воду багатенько.
   
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту)))

гарно і смачно
   
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту)))

гарно і смачно
(tu) пішла творити красоту і смакоту
   
Re: На всі руки від скуки)) Готуємо Смакоту)))

Ну не те щоб я "в кухню поліз"))
Це взагалі дуже смішно все ))—— знаючи моє відношення до іжі))
Я в цьому плані дуже спартанська людина))
Стоіть іжа на столі——ім. Не стоіть——не ім))
Таке))
На рахунок стейків——
Ось тут десь з 3— тьоі хвилини жарили стейкі))—— дуже смачно вийшло))

https://youtu.be/SBu7uqS9sBI

 :facepalm: сковорода не очень. правильная такая  (tu)


   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 1 гість
 
Повна версія