Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

Как приготовить коньяк из обычной водки в домашних условиях

https://www.1001sovetov.ru/2019/08/blog-post_0.html

Ингредиенты на 3 литра водки:
горсть шиповника,
горсть боярышника,
1 столовая ложка коры дуба,

5-6 веточек зверобоя,
10 шт. гвоздики (без шариков),
пакетик чая,
3 столовые ложки сахара.
Приготовление:
засыпать все ингредиенты в банку с водкой. Поставить в темное прохладное место, пробовать можно уже через три недели, но чем дольше – тем лучше. Через 3-4 месяца его не отличить от настоящего.

   
надо сделать
   
Вот только для мужчин зверобой не рекомендуют.  :shuffle:
   
))))) коньяк)) з абичнай водкі)) чєрєз трі нєдєлі)) нє атлічіть ат настоящего)))

коньяк тм "козаченьки" (tu)
   
це буде просто настоянка, щось на кшталт віскі. 
Коньяк робиться тільки на основі виноградного спирту, все інше не проходить.
   
Це ж тра , називати настоянку коньяком .

Хоч назву , а вкрадуть .
   
Через 3-4 месяца его не отличить от настоящего.

:facepalm1:  :lol:  :lol:  :lol:

   
імітація-с  )))
   
Через 3-4 месяца его не отличить от настоящего
коньяк "Коньяк"
   
Без пептидов дела не будет. B-)
   
яка франція такий і коньяк
   
от тільки як русскаму чілавєку протриматись 3-4 месяца
   
Походу именно на таком в последнее время "сидит" аксакал Вольтарен.
   
У Домініканській республіці туристам продають ось таке, "мама-хуана" називається. Напхано місцевої деревини та усяких прянощів.
Заливаєш водяру, або кашясу, ром, а можна й вино (як на мене, якесь десертне біле типу марсали, чи муската - дешеве, бо результат буде той самий), настоюєш - ядрьона річ виходить.
Особливо з кашяси, спробуєш ложку і як кору одразу декількох видів дерев жувати.


   
 из водки никак.
В любом случае это будет водка с приправами... :facepalm1:
   
Это настойка, а не коньяк.

Я настойку сварганила  из водки Серебряная Хортица, слив и мёда.  Еще и сливы оттуда получились ураганные  B-)

   
У Домініканській республіці туристам продають ось таке, "мама-хуана" називається. Напхано місцевої деревини та усяких прянощів.
Заливаєш водяру, або кашясу, ром, а можна й вино (як на мене, якесь десертне біле типу марсали, чи муската - дешеве, бо результат буде той самий), настоюєш - ядрьона річ виходить.
Особливо з кашяси, спробуєш ложку і як кору одразу декількох видів дерев жувати.

Показати зображення...

у нас кашаса стільки коштує що скоріш використають горілку
   
в водку шось кидать - токо портіть!

   
в водку шось кидать - токо портіть!

Показати зображення...
не.. водяра сама по себе мерзкое пойло.. это мудро когда  туда шось все таки для аромата кидают
   
не.. водяра сама по себе мерзкое пойло.. это мудро когда  туда шось все таки для аромата кидают

расстрєлять нах!
а справжній коньяк я теж лублу
камю поважаю...
   
То не коньяк то шмурдяк.

Коньяк ось.
Цитувати
Конья́к (фр. cognac) — міцний алкогольний напій з білих сортів винограду, один із видів бренді, бурштиново-золотистого кольору, який, згідно з міжнародним торговельним правом, походить від округи міста Коньяк в регіоні Нова Аквітанія у Франції.

Коньяк має складний аромат з відтінками ванілі і м'яким гармонійним смаком, виготовляється з коньячного спирту, який отримують у результаті перегонки білих сухих виноградних вин з пізнішою витримкою в дубових бочках. Вміст спирту становить від 40 до 55 %об.
   
Это настойка, а не коньяк.

Я настойку сварганила  из водки Серебряная Хортица, слив и мёда.  Еще и сливы оттуда получились ураганные  B-)
від однієї сливки "приход"?

ту Потейто. зважайте, що кора дуба це в"яжуча медична речовина.
   
))))) коньяк)) з абичнай водкі)) чєрєз трі нєдєлі)) нє атлічіть ат настоящего)))

коньяк тм "козаченьки" (tu)
підтримую ваше захоплення . Можна ще швидше  :lol:
https://dusercha.com.ua/?gclid=Cj0KCQiAs67yBRC7ARIsAF49CdU7q7sd7rJ1RwOzjOvetDd4fEmxDFWxOaRPBkkqhSk5SKsjxczGj3EaAqNvEALw_wcB


Ароматизатор "коньяк V.S.O.P. Very Superior Old Pale"  :facepalm1:
   
від однієї сливки "приход"?

ту Потейто. зважайте, що кора дуба це в"яжуча медична речовина.

Практически :weep: Две-три сливки - и пациент готов.

А в мужскую настойку калган надо добавлять. Вместо зверобоя.
   
підтримую ваше захоплення . Можна ще швидше  :lol:
https://dusercha.com.ua/?gclid=Cj0KCQiAs67yBRC7ARIsAF49CdU7q7sd7rJ1RwOzjOvetDd4fEmxDFWxOaRPBkkqhSk5SKsjxczGj3EaAqNvEALw_wcB


Ароматизатор "коньяк V.S.O.P. Very Superior Old Pale"  :facepalm1:

генії маркетингу плять  :facepalm:
   
от тільки як русскаму чілавєку протриматись 3-4 месяца

Тому коньяк "кацапеньки" неможливий...
   
Вот только для мужчин зверобой не рекомендуют.  :shuffle:
Кто с водкой дружит тому буй не нужен  :D
   
это не коньяк будет конечно, а крашеная водка)

это как икру делать из селедки  :)
   
не.. водяра сама по себе мерзкое пойло.. это мудро когда  туда шось все таки для аромата кидают
Пити потрібно якраз чисту водяру, без ароматизаторів. І не дуже охолоджену. Тоді ти відчуваєш якість спирту в ній, і при потребі можеш вчасно зупинитися і не отравитися бормотухою.
А от коняком напиватися не дуже добре, йде то він легко, але травна система наступного дня повністю стоїть. Тому конячку 50-100 грам вечером до кави, причому купленого у провіреному магазині
   
картопляник, ти тут?

як там процес?
   
То не коньяк то шмурдяк.

Коньяк ось.

Саме так.
У коньяку основне - це аромат і букет смаку (втім, смак - це майже той же аромат).
Ніколи з водяри настояної на чомусь не вийде нічого подібного до коньяку, бо сировина вже заздалегідь не підходяща (як і з кабачків не вийде червоної ікри).
Хто споживав нормальний коньяк, чи бренді, це розуміють без зайвих пояснень.
   
Razbavit' krepkim chaem.
   
https://www.1001sovetov.ru/2019/08/blog-post_0.html

Ингредиенты на 3 литра водки:
горсть шиповника,
горсть боярышника,
1 столовая ложка коры дуба,

5-6 веточек зверобоя,
10 шт. гвоздики (без шариков),
пакетик чая,
3 столовые ложки сахара.
Приготовление:
засыпать все ингредиенты в банку с водкой. Поставить в темное прохладное место, пробовать можно уже через три недели, но чем дольше – тем лучше. Через 3-4 месяца его не отличить от настоящего.

Показати зображення...
угу, і карамельок ще додай.  :facepalm1:

Бля.
   
теперь я знаю как делаются все постсовковые коньяки, все эти десны, таврии, херсоны
   
це буде просто настоянка, щось на кшталт віскі. 
Коньяк робиться тільки на основі виноградного спирту, все інше не проходить.
Настоящий коньяк производятся путем настаивания дважды дистиллированного виноградного дистиллята в дубовых бочках не менее 3 лет

Рецепт www.1001sovetov.ru тупо скоммунижен с англоязычного сайта
https://moonshiners.club/homemade-cognac-recipe-made-from-vodka-infused-with-oak-chips-and-berries/

Есть такой сайт - клуб самогонщиков (Мoonshiners Сlub)
Там много рецептов по изготовлению различных видов самогона
https://moonshiners.club/moonshine-recipes-vodka-recipes/
   
https://www.1001sovetov.ru/2019/08/blog-post_0.html

Ингредиенты на 3 литра водки:
горсть шиповника,
горсть боярышника,
1 столовая ложка коры дуба,

5-6 веточек зверобоя,
10 шт. гвоздики (без шариков),
пакетик чая,
3 столовые ложки сахара.
Приготовление:
засыпать все ингредиенты в банку с водкой. Поставить в темное прохладное место, пробовать можно уже через три недели, но чем дольше – тем лучше. Через 3-4 месяца его не отличить от настоящего.

Показати зображення...

Не простіше вжити 3 літра горілки??? Нащо ці маніпуляції???
   
Через 3-4 месяца его не отличить от настоящего.
:facepalm:
   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 1 гість
 
Повна версія