Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

Накидайте рецептів до Різдвяного Столу?))

Мова йшла про Різдвяний стіл, тому і про "ковбаси і всяке м'ясо, холодець" зрозумів у цьому контексті.

Ви не дуже уважні.

Світлана ж написала - печуть.
   
Re: Накидайте рецептів до Різдвяного Столу?))

В мене на Святий Вечір будуть вареники (три види), оселедець, смажена риба, червоний борщ з вушками, вінігрет.
   
Re: Накидайте рецептів до Різдвяного Столу?))

Для початку треба визначитись готується вечеря на Свят вечір чи страви на Різдво. Тому що на Святвечір готуються 12 страв пісних, а на Різдво вже можна все мясне (ковбаса, шинка і.т.д.).
Варіацій 12 страв пісних багато, але обовязковими є кутя, вареники (картопля, капуста), риба в різних варіантах, гриби (мариновані, варені як підлива), пампухи, узвар, вінегрет (але ніяк не олів'є), капусняк, пісний борщ з вушками.
Вибирай не хочу, називається.
   
Re: Накидайте рецептів до Різдвяного Столу?))

пс. Ті хто мене близько знає—

Та нидайБог...   :facepalm1:
А про грязные ногти у "кулинара" говорили эти несчастные, или одобряют?    :gigi:
   
Re: Накидайте рецептів до Різдвяного Столу?))

А хто що готувати буде на Різдво?
Накидайте рецептів?))

Із традиційних
Кутя з маком
Засолений короп, вимочений і жарений
Kовбаси і всяке м'ясо, холодець
Качка, курка, гусак - що у вас є
Не памятаю про свинячий окорок (вроді це було на великдень)

Шампіньони - в моєму дитинстві росли в ізобілії на купі гнію за конюшнею - ні разу не різдвяна страва
Не кошерно

Як і Гнойовик білий - зараз це делікатес

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%BD%D0%BE%D0%B9%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BA_%D0%B1%D1%96%D0%BB%D0%B8%D0%B9
Але зараз не сезон на них....
Жаль, а то можна було б під'їбнуть графіна та других недругів

Коли ви перестанете мірятись піпіськами?
Ви - ніхто в порівнянні з Маском
Чи Безосом
Чи Соросом
   
Re: Накидайте рецептів до Різдвяного Столу?))

Сергій, передивилася твій рецепт смаженого часника з додаванням грибів.

Є кілька зауважень.

По перше, капєць, як розтягнуто.

За 12 хвилин інші блогери встигають показати куди як складніші рецепти. Передивлятися 12 хвилин, як ти неспішно нарізаєш цибулю, обов'язково обидві штуки,  і потім довго перемішуєш отетовотвсьо на пательні  - то дуже довго, ну чесно.

Ніхто не буде дивитися такий простий рецепт аж 12 хвилин, у кращому випадку тицьнуть кілька раз на перемотці.

По друге. Всі твої слова-паразити про шикарнючі гриби і довгі розмови не по темі рецепта дратуватимуть не тільки альянс, але й звичайного глядача, який зайшов подивитися на твій смажений часник.

По третє. Сергій, гриби зазвичай не вбирають в себе вологу, а, навпаки, радісно її віддають на гарячій пательні.

І четверте. Отой фокус-покус з трясінням часника у склянці виходить далеко не завжди, бо часник там повинен бути дуже підсушений, тому, або тренуйся заздалегідь, або не позорься з неперевіреними лайфхаками.

Ну і п'яте - ось подивись, тут вклалися у 2 хвилини взагалі без зайвих слів,  і те, як на мене, там ще можна було трохи підрізати.

 :rotate:


https://www.youtube.com/watch?v=r9nlGuTB67I

Повністью підтримую пані Шуша
Для мене два самих кращих німецьких ютуберів що і як смачно приготовити
Ніяких слів
Дії, музика і титри (душе багато російською)
Насолоджуйтесь:
https://www.youtube.com/c/WebspoonPLUS

і wie man kocht
https://www.youtube.com/channel/UCCqzTxp_9Hbq0dsBKzMhoJg

Цих двох вам хватить на все-про-все
   
Сергій, передивилася твій рецепт смаженого часника з додаванням грибів.

Є кілька зауважень.

По перше, капєць, як розтягнуто.

За 12 хвилин інші блогери встигають показати куди як складніші рецепти. Передивлятися 12 хвилин, як ти неспішно нарізаєш цибулю, обов'язково обидві штуки,  і потім довго перемішуєш отетовотвсьо на пательні  - то дуже довго, ну чесно.

Ніхто не буде дивитися такий простий рецепт аж 12 хвилин, у кращому випадку тицьнуть кілька раз на перемотці.

По друге. Всі твої слова-паразити про шикарнючі гриби і довгі розмови не по темі рецепта дратуватимуть не тільки альянс, але й звичайного глядача, який зайшов подивитися на твій смажений часник.

По третє. Сергій, гриби зазвичай не вбирають в себе вологу, а, навпаки, радісно її віддають на гарячій пательні.

І четверте. Отой фокус-покус з трясінням часника у склянці виходить далеко не завжди, бо часник там повинен бути дуже підсушений, тому, або тренуйся заздалегідь, або не позорься з неперевіреними лайфхаками.

Ну і п'яте - ось подивись, тут вклалися у 2 хвилини взагалі без зайвих слів,  і те, як на мене, там ще можна було трохи підрізати.

 :rotate:


https://www.youtube.com/watch?v=r9nlGuTB67I

Ок))
По перше в мене все—таки не просто рецепт—— а рецепт з ефектом присутності))( хтось там встиг ще Шикарну Кухню передивитись лишній раз, хтось там ялиночку помітив, або м"яча)—— тобто це рецепт як момент життя заробітчанина))
По друге——
Зараз прийде Мирослава і розкритикує той ваш рецепт——
Чому гриби не пластівцями нарізані? Навіщо олія та ще й масло зверху?)))

пс. Про часник——та зрозуміло все)) Трошки забагато дав))——
Але тим не менш все було смачно))
Передивився зараз——ще б так перекусив))

ппс. До речі досить дешевий рецепт і займає зовсім небагато часу.
Це теж важливо.
   
Хочу зробити свинячі реберця по канадському. І качку-шипуна з нутом з копченою папрікою в мультиварці-скороварці...

Це вже щось для мене недосяжне)))
Ніколи не готував особливо)))
пс. Але киньте рецепт——
Можливо хтось спробує))
   
А хто що готувати буде на Різдво?
Накидайте рецептів?))



12 простих рецептів
   
Re: Накидайте рецептів до Різдвяного Столу?))

Суддя Дред, чого ця тема досі не у вільному?
   
Для початку треба визначитись готується вечеря на Свят вечір чи страви на Різдво. Тому що на Святвечір готуються 12 страв пісних, а на Різдво вже можна все мясне (ковбаса, шинка і.т.д.).
Варіацій 12 страв пісних багато, але обовязковими є кутя, вареники (картопля, капуста), риба в різних варіантах, гриби (мариновані, варені як підлива), пампухи, узвар, вінегрет (але ніяк не олів'є), капусняк, пісний борщ з вушками.
Вибирай не хочу, називається.

Кутя——зрозуміло
Вареники——зрозуміло
Риба——так
Гриби——так
Узвар——теж є таке))

Пам"ятаю це все з дитинства.
Але чому на вечір——пісний борщ?
Я взагалі на вечір не ім всілякі борщі—супи.

пс. Ну і головне питання——
На мою думку все тече—все міняється.
Колись були одні традиціі——іх поступово замінюють інші.
Так і з стравами буде ——
Вже мало хто постить і дотримується всіх церковних канонів——
Залишилися лише традиціі накрити гарний святковий стіл.
( ну або залишаться)
   
Re: Накидайте рецептів до Різдвяного Столу?))

Кутя——зрозуміло
Вареники——зрозуміло
Риба——так
Гриби——так
Узвар——теж є таке))

Пам"ятаю це все з дитинства.
Але чому на вечір——пісний борщ?
Я взагалі на вечір не ім всілякі борщі—супи.

пс. Ну і головне питання——
На мою думку все тече—все міняється.
Колись були одні традиціі——іх поступово замінюють інші.
Так і з стравами буде ——
Вже мало хто постить і дотримується всіх церковних канонів——
Залишилися лише традиціі накрити гарний святковий стіл.
( ну або залишаться)

Ну то не приплітай сюди Різдво. Просто набухайся...
   
Ну то не приплітай сюди Різдво. Просто набухайся...

Гарний вихід в когось))——
"Просто набухайся"))

А що робити тим хто не вживає алкоголь?))
   
Re: Накидайте рецептів до Різдвяного Столу?))

Сергію, я звісно перепрошую, але ви що - знущаєтеся?
2 головки часнику на 400 гр печериць???
До того ж зразу обсмажується цибулька, тонко нарізана напівкільцями, потім додаються пластинами порізані печериці, і т.д.
У вас не рецепт приготування, а якесь жахливе фуфло на кшталт отієї бовтанки яку ви чомусь назвали бограчем.
брррррррррррррр
+ 100 %

людина абсолюнуй НУЛЬ  в приготуванні їди. НУЛЬ !
кігті постриг, але в шкарпетках  :D
   
+ 100 %

людина абсолюнуй НУЛЬ  в приготуванні їди. НУЛЬ !
кігті постриг, але в шкарпетках  :D

Саме цікаве що я і сперечатися не буду)))
Ніколи в житті особливо не готував)))
Зараз——розважаюсь час від часу))
   
Re: Накидайте рецептів до Різдвяного Столу?))

Саме цікаве що я і сперечатися не буду)))
Ніколи в житті особливо не готував)))
Зараз——розважаюсь час від часу))

Сергій, покажи ХОЛОДЕЦЬ,
це блюдо номер 1 на Різдво
я поставлю і друзі 1000 лайків і більше
Серйозно !

а я не розважаюсь, до 25 грудня !
Зробиш холодець ?
   
Re: Накидайте рецептів до Різдвяного Столу?))

Зробиш холодець ?
З пагність, бугага
   
Сергій, покажи ХОЛОДЕЦЬ,
це блюдо номер 1 на Різдво
я поставлю і друзі 1000 лайків і більше
Серйозно !

а я не розважаюсь, до 25 !
Зробиш холодець ?

Ніт.
Не зроблю))
пс. Ім холодець——але не дуже люблю))
   
З пагність, бугага

Ніхто не розуміє той твій суржик((
Це з яких єпєнів ти вийшов?))
   
Суддя Дред, чого ця тема досі не у вільному?

А шо такое?)))
Ти ж сам бачиш——клоун один без підтримки взагалі не вивозить)))
Тож альянс знов забився під сраний віник)))
   
Re: Накидайте рецептів до Різдвяного Столу?))

Сергій, покажи ХОЛОДЕЦЬ,
це блюдо номер 1 на Різдво
я поставлю і друзі 1000 лайків і більше
Серйозно !

а я не розважаюсь, до 25 грудня !
Зробиш холодець ?

Драглі робити довго, в Серьожі терпцю не вистачить. відео на 5 годин - нє, не витримає :)
   
Re: Накидайте рецептів до Різдвяного Столу?))

Кулінар від бога.. :laugh:
Хоч би жінка щось підказала.. вона ж то все знімала?
Сєря, є ж ютюб, блоги-влоги, подивись - і повтори!! Справжні кулінари готуються, продумують наперед, знімають декілька дублів, креативно підходять до своєї справи..
А твоя яка фішка? Ні  кулінарної майстерності, ні оригінальності страви, ні жартів, ні лайфхаків..
50 років - а ти готувати не можеш, що ти їв усі ці роки??
   
Драглі робити довго, в Серьожі терпцю не вистачить. відео на 5 годин - нє, не витримає :)

Та й не дуже люблю я холодець.
Пропонуйте якісь інші страви?
   
Re: Накидайте рецептів до Різдвяного Столу?))

Ніт.
Не зроблю))
пс. Ім холодець——але не дуже люблю))

ти НЕ українець, холодець їдять тільки на Миколая і Різдво

але твоя відповіль 1-й раз мені сподобалась
" Ім холодець——але не дуже люблю))"
2 лапочки - це цитата  :)
   
Re: Накидайте рецептів до Різдвяного Столу?))

Та й не дуже люблю я холодець.
Пропонуйте якісь інші страви?

Цвіклі вміжш робити? Драглі з цвіклями - то бомба!
   
Кулінар від бога.. :laugh:
Хоч би жінка щось підказала.. вона ж то все знімала?
Сєря, є ж ютюб, блоги-влоги, подивись - і повтори!! Справжні кулінари готуються, продумують наперед, знімають декілька дублів, креативно підходять до своєї справи..
А твоя яка фішка? Ні  кулінарної майстерності, ні оригінальності страви, ні жартів, ні лайфхаків..
50 років - а ти готувати не можеш, що ти їв усі ці роки??

Саме в тому й справа що ——" справжні кулінари"))
Дублі знімають, готуються))
Розкажу як в мене це було——був голодний, щось дивився на ютубчику——побачив ті шампіньони смажені——
Вирішив приготувати))——
За півгодини все зняв і замонтував))

пс. Сам бачу що деякі моменти треба було б перезняти))——
Але ж це і не рецепт як рецепт))——

Це такий собі блохєрський день——в якому був присутній той рецепт))
ппс. Але якщо ви наполягаєте——то я якось перезнімлю ще раз правильно типу)))
   
Та й не дуже люблю я холодець.
Пропонуйте якісь інші страви?
Невже часник з грибами не зайшов?
   
Цвіклі вміжш робити? Драглі з цвіклями - то бомба!

І цей суржик теж не розумію(((
Драглі——теж в нас так не кажуть і не казали ніколи((
А цвіклі——взагалі перший раз чую))
   
Re: Накидайте рецептів до Різдвяного Столу?))

Ніхто не розуміє той твій суржик((
Усі все розуміють з чого #33 може зробити холодець у себе в кладовці без витяжки, бугага.

Хоч би жінка щось підказала.. вона ж то все знімала?
Холодець із доместоса?
   
Re: Накидайте рецептів до Різдвяного Столу?))

Та й не дуже люблю я холодець.
Пропонуйте якісь інші страви?

Будеш готовити ?

Сєльодка під шубою  :D
замість сєльодки - положи ... сьомгу, лосось
І сам зроби, дружина просто АХНЕ !


   
Невже часник з грибами не зайшов?

Як це "не зайшов"?——
Дуже смачно було насправді.
Повторю обов"язково.

пс. Тільки слідуючого разу лук трошки більше покришити треба, і часника давати десь у два рази менше ніж у мене було.
А так——все супер вийшло.
   
Будеш готовити ?

Сєльодка під шубою  :D
замість сєльодки - положи ... сьомгу, лосось
І сам зроби, дружина просто АХНЕ !

поліщук, "шубу" я вже готував))
Ти пропустив просто((
Теж шикарна вийшла)))
Теж повторив би((

пс. А можливо й повторю))
   
Re: Накидайте рецептів до Різдвяного Столу?))

Як це "не зайшов"?——
Дуже смачно було насправді.
Повторю обов"язково.

пс. Тільки слідуючого разу лук трошки більше покришити треба, і часника давати десь у два рази менше ніж у мене було.
А так——все супер вийшло.

Серьожа з лука стріляють, а кришиться цибуля.
Ти не замахуйся на серйозні страви, почни з простого: там яєшню забацати, хліб маслом нашмарувати.
   
Серьожа з лука стріляють, а кришиться цибуля.
Ти не замахуйся на серйозні страви, почни з простого: там яєшню забацати, хліб маслом нашмарувати.

Ага))——
Оце моі страви))——
Яєшня, картопля смажена))
Але розважатись теж потрібно))
   
Re: Накидайте рецептів до Різдвяного Столу?))

поліщук, "шубу" я вже готував))
Ти пропустив просто((
Теж шикарна вийшла)))
Теж повторив би((

пс. А можливо й повторю))
https://youtu.be/LXFRe3cZyiw

Пердячі звуки майонезу що видавлюється з банки - це шедевр!
І ще - знімай обручку коли треш щось на терці.
   
Як це "не зайшов"?——
Дуже смачно було насправді.
Повторю обов"язково.

пс. Тільки слідуючого разу лук трошки більше покришити треба, і часника давати десь у два рази менше ніж у мене було.
А так——все супер вийшло.
В мене на трилітрову банку помидорів йде 3-4 зубчики часнику, а в тебе на 300 грамів грибів- 2 головки. Чи ти не розрізняєш такі нюанси?
І да, чому замість дерев'яної (красивої) дошки для нарізки використовуєш підставку під гаряче?
   
Re: Накидайте рецептів до Різдвяного Столу?))

Та то зрозуміло))
І ікру червону теж закупили))
Ще що?

Вінігрет
   
Пердячі звуки майонезу що видавлюється з банки - це шедевр!
І ще - знімай обручку коли треш щось на терці.

Це не майонез——це ремулад.
пс. А що з обручкою не так?
Навіщо знімати?
   
Вінігрет

Не люблю вінігрєт((
В дитячому садочку перекормили((
   
Re: Накидайте рецептів до Різдвяного Столу?))

Нажертись цибулі з часником і у спальню на 8 квадратів удвох  (tu)
   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 2 гостей
 
Повна версія