Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

Виторг McDonald’s в Україні за 2023 рік зріс майже до 13 мільярдів гривень

За 2023 рік виторг мережі ресторанів швидкого харчування McDonald’s в Україні зріс на 296,8% – до 12,9 млрд грн. Це стало відомо з інформації, розміщеній на аналітичній платформі YouControl. Прибуток компанії у 2023 році сягнув 1,2 млрд грн, хоча у 2022 «МакДональдз» мав збитки у 2 млрд грн, а виторг становив лише 3,2 млрд грн.

Станом на березень 2024 року існує понад 100 ресторанів McDonald’s у 24 містах України.

Нагадуємо, що з початку повномасштабної війни усі заклади McDonald’s в країні не працювали. За словами компанії, такі заходи були впроваджені з огляду на міркування безпеки. Але у вересні 2022 року мережа почала відновлювати роботу, перші ресторани запрацювали у Києві. Тоді до перемовин про відкриття долучилося навіть МЗС.
   
Ни разу там за год не был, цены явно заоблачные. Но поверю, очереди с машин стоят, а вот по поводу выторга в 219 ярдов всяких фавбетов, слотокингов с париматчами, которые уже пожирают друг друга (от суперприбылей что ли?) не поверю, по-моему, какая-то чушь, неужели у нас столько дураков?
   
Ни разу там за год не был, цены явно заоблачные. Но поверю, очереди с машин стоят, а вот по поводу выторга в 219 ярдов всяких фавбетов, слотокингов с париматчами, которые уже пожирают друг друга (от суперприбылей что ли?) не поверю, по-моему, какая-то чушь, неужели у нас столько дураков?

За "дураков":

https://finance.yahoo.com/news/billionaire-warren-buffett-mcdonalds-gold-200922573.html#:~:text=He%20chooses%20among%20three%20different,documentary%20was%20filmed%20in%202017.
   
Не розумію хейту цього закладу, так не найздоровіша їжа, але завжди свіже.
Ідеально взяти з собою в автобус або поїзд.
   
Ни разу там за год не был, цены явно заоблачные. Но поверю, очереди с машин стоят, а вот по поводу выторга в 219 ярдов всяких фавбетов, слотокингов с париматчами, которые уже пожирают друг друга (от суперприбылей что ли?) не поверю, по-моему, какая-то чушь, неужели у нас столько дураков?
чого вас не дивують надприбутки з продажу алкоголю, сигарет, наркотиків? На кожній залежності піднімаються захмарні гроші.
   
А никто там постоянно не питается. У нас вообще нет культуры постоянного питания в забегаловках.
   
Виторг це оборот а не прибуток.
Десь може бути. 12 мільйонів потратили тисячу гривень за рік в МД.

Ну і порівнювати з 2022 роком - так собі метрика.
   
з 2022м порівняння абсолютно некоректне, перші повідомлення, що заклад повертається, були ажно у серпні 2022
Звісно збитки були, бо мережу майже з нуля треба було розвертати, хіба що приміщення ще лишалися, але й там відновлювать все треба.

Ну й ріст виторга у гривні теж зрозумілий, бо ціни пішли слідом за курсом, тобто удвічі зросли

нічого такого незрозумілого чи незвичайного у новині немає

   
Макдонаолс цілий рік платив зп співробітникам в 22
   
Не розумію хейту цього закладу, так не найздоровіша їжа, але завжди свіже.
Ідеально взяти з собою в автобус або поїзд.

Здурел? Ты ел когда-нибудь холодный бигмак? Тот фарш, что в нем, когда холодный — говно редкое на вкус.
   
Здурел? Ты ел когда-нибудь холодный бигмак? Тот фарш, что в нем, когда холодный — говно редкое на вкус.
я беру даблчизи :love:
   
Здурел? Ты ел когда-нибудь холодный бигмак? Тот фарш, что в нем, когда холодный — говно редкое на вкус.
Ну коли фарш холодний то все гівно - пельмені, чебуреки і холодні теж не дуже)
   
Ну коли фарш холодний то все гівно - пельмені, чебуреки і холодні теж не дуже)

Potato звиняйте :) Картопля фрі холодна теж несмачна :(
   
А який сенс купувати гамбургер у потяг і чекати, поки він охолоне? :S

Ніколи не розуміла цього.

Купив той теплий гамбургер  - то їж його, поки він теплий. Чи у самому Макдональдсі, чи коли сів у потяг. А для того, щоб поїсти через годину -дві-три, в супермаркетах є купа продуктів, запаяних  у вакуум. Ті ж слайси хамону, чи сировʼялена ковбаска, плюс свіжий багет, плюс сир брі, чи ще щось. Теж нічого готувати не треба.

Нащо ж катувати організм холодним гамбургером?
   
а він що, працює? в Одесі, Харкові - ні
пс. в Одесі вже працює
   
Кажуть у потягах микрохвильвки є у провідників, нє?
   
Кажуть у потягах микрохвильвки є у провідників, нє?
Маківські бутери якщо повторно розігрівати - несмачні)
   
Маківські бутери якщо повторно розігрівати - несмачні)

Ваша Галя балувана.

   
Ваша Галя балувана.
Бутерброди з ковбасою в потязі наше все)
   
а він що, працює? в Одесі, Харкові - ні
пс. в Одесі вже працює
А KFC працює?  :-)o 
   
Маківські бутери якщо повторно розігрівати - несмачні)

потому что в макдональдсах их перед разогревом брызгают усилителями вкуса, который потом выдыхается видно. А ты думал, почему оно "дымком" пахнет? Только хера с два там того дымка. Химия!
   
а вот по поводу выторга в 219 ярдов всяких фавбетов
Не певен, що "выторг" правильний термін, бо там мова йшла про обіг.
   
Бутерброди з ковбасою в потязі наше все)

ех, маладьош!
ото в СРСР було: потяг рушає: як квитки перевірили - з сумки витягується курка, сала шматок, огірки з помідорами, каклєтки дамашні!
Пазне на увесь вагон! Романтіка!
а не оті ваші бутерброди!
   
А який сенс купувати гамбургер у потяг і чекати, поки він охолоне? :S

Ніколи не розуміла цього.

Купив той теплий гамбургер  - то їж його, поки він теплий. Чи у самому Макдональдсі, чи коли сів у потяг. А для того, щоб поїсти через годину -дві-три, в супермаркетах є купа продуктів, запаяних  у вакуум. Ті ж слайси хамону, чи сировʼялена ковбаска, плюс свіжий багет, плюс сир брі, чи ще щось. Теж нічого готувати не треба.

Нащо ж катувати організм холодним гамбургером?

Порізаний сир або шинка вимагають охолодження. Так це доволі ризиковано літом. А якщо з майонезом промащено то взагалі.
Ну сама розумієш.
   
потому что в макдональдсах их перед разогревом брызгают усилителями вкуса, который потом выдыхается видно. А ты думал, почему оно "дымком" пахнет? Только хера с два там того дымка. Химия!
Ті що працювали в маку таке не розказували та і не пахне воно димком- може то бургер кінг але я його не люблю) ще морозиво смачне у Макдональдсі)
   
А KFC працює?  :-)o 
в Харкові - так
   
ех, маладьош!
ото в СРСР було: потяг рушає: як квитки перевірили - з сумки витягується курка, сала шматок, огірки з помідорами, каклєтки дамашні!
Пазне на увесь вагон! Романтіка!
а не оті ваші бутерброди!
яйця, яйця!
   
яйця, яйця!
о, так!
як я міг забути!
   
Порізаний сир або шинка вимагають охолодження. Так це доволі ризиковано літом. А якщо з майонезом промащено то взагалі.
Ну сама розумієш.
Раніше докторську ковбасу їли і через троє діб без усілякого охолодження - проблем не було) київські торти в потягах возили пару діб - теж)
   
о, так!
як я міг забути!
Яйця з смаженою куркою бачив у потязі років 20 тому останній раз - смакота)
   
ех, маладьош!
ото в СРСР було: потяг рушає: як квитки перевірили - з сумки витягується курка, сала шматок, огірки з помідорами, каклєтки дамашні!
Пазне на увесь вагон! Романтіка!
а не оті ваші бутерброди!
А хто памʼятає як на станціях бабки котлети з пюре продавали і пиріжки - я не ризикував але люди їли)
   
Раніше докторську ковбасу їли і через троє діб без усілякого охолодження - проблем не було) київські торти в потягах возили пару діб - теж)

Тому що тоді якісне все було
А не гівно з пальмової олії на ароматизаторах  :D
   
Тому що тоді якісне все було
А не гівно з пальмової олії на ароматизаторах  :D
Ти радянські гости почитай і спогади тих хто працював у харчовій промисловості)
Юморист)
   
Раніше докторську ковбасу їли і через троє діб без усілякого охолодження - проблем не було) київські торти в потягах возили пару діб - теж)
Що ж в ту варену ковбасу клали що вона три доби без холодильника влітку  не псувалась?  ;o
   
Якщо згадати туалети у потягах і відсутність паперу, то краще взагалі нічого у дорозі не істи , і голодувати добу перед подорожжю.
   
Якщо згадати туалети у потягах і відсутність паперу, то краще взагалі нічого у дорозі не істи , і голодувати добу перед подорожжю.
Шикарні були туалети, конструктор розумівся на мудрому народі.

Дуже рідко хто щось міг зламати чи вкрасти.
   
Тому що тоді якісне все було
А не гівно з пальмової олії на ароматизаторах  :D

 :lol:
   
брызгают усилителями вкуса
Все ж радянська освіта - страшне зло.
   
Тому що тоді якісне все було
А не гівно з пальмової олії на ароматизаторах  :D
Знов радянська освіта. Взагалі-то тривале зберігання особливо без кліматичного спецрежиму (температура та вологість) і є ознакою додавання ненависної вами т.зв. "хімії".
   
єдине ,що там смачне і схоже на їжу-  ранкові макмаффіини з нормальним хлібом  ,так і не повернули. 
   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 1 гість
 
Повна версія