Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

ФЗВ: Домашня ковбаса і оболонка

ФЗВ: Домашня ковбаса і оболонка Нове

Надумав сам робити.

І відразу - проблема - на м'ясному базарі не зміг купити оболонку для ковбаси (кишку). Шось мабуть немає моди, чи що?

Знаю, існують якісь штучні оболонки, але я так і не зрозумів яка саме підійде для мене, бо у всіх штучних - обмеження по температурі обробки. Мені потрібно для звичайної ковбаси - для запікання в духовці.

Де можна в Києві купить? Що зі штучного підходить?

Останнє редагування: 28 жовтня 2018 19:12:13 від pravda
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)

Домовся на базарі. Або в супермаркеті купи (Сільпо чи Арсен) майже завжди є.
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)

Купував кишки натуральні, заморожені у Велмарті.
На олх повно - натуральних, штуяних. наших, імпортних. Діаметр біля 2,5 см. потрібен
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)

В кожному супермаркеті є,наприклад в "Рукавичка".Я роблю всякі ковбаси вже море років і ніколи не було проблем з оболонкою.Штучні,білкові і ін. треба шукати в інтернеті.
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)
Svitlana Bykova

в сільпо продають
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)

в велмарте советую брать, там на полках где мясопродукты они лежат. и свиную кишку желательно
   
то хуйня
знайдеш

головне - шпик
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)

можно просто в пищевую фольгу завернуть конфетой
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)

можно просто в пищевую фольгу завернуть конфетой

та ну... то буде зовсім не ковбаса.
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)

в Ашане продают, в отделе где мясо
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)

полно.

почти в каждом супермаркете.

главное на диаметр внимание обращай. я как то по ошибке 5 см взял, а для копчения это не подходит
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)

В кожному супермаркеті є,наприклад в "Рукавичка".Я роблю всякі ковбаси вже море років і ніколи не було проблем з оболонкою.Штучні,білкові і ін. треба шукати в інтернеті.

Білкові підходять для жарки? А які саме?
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)

в велмарте советую брать, там на полках где мясопродукты они лежат. и свиную кишку желательно

Уже почищенные и готовые для начинки?

Круто.

На базаре не нашел  :facepalm:  шото я не додумался в сильпо смотреть  :facepalm:
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)

Білкові підходять для жарки? А які саме?

Есть один чел, у него в ЖЖ много информации есть, в том числе теории и рецептов, посмотри, может что-то полезное найдешь.
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)

Уже почищенные и готовые для начинки?

Промыть не помешает :)

Ждём фото колбаски!
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)

Можно я покажу, пока ты свою приготосишь?
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)

я как то по ошибке 5 см взял, а для копчения это не подходит

Отета ты от всей души, шоб було и побольше :о)))
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)

Білкові підходять для жарки? А які саме?
Білкові тільки для підігріву,тут підходять натуральні.Білкові для вудження і вялення.
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)

та ну... то буде зовсім не ковбаса.

в духовке запечь нормально будет
в колбасе главное содержание, а не оболочка
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)

Білкові тільки для підігріву,тут підходять натуральні.Білкові для вудження і вялення.

Тобто - купувати тільки натуральні?
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)

В Сильпо продают в мясном отделе. Я делаю дома вяленое мясо бастурма и копиколу - рецепты простые, а получается очень вкусно.
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)
Via

На Житньому ринку на Подолі продають зранку, швидко розбирають.
В супермаркетах є також заморожені.
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)

Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)

http://www.emkolbaski.com.ua/belkozin/

Для запекания не годятся :-) По крайней мере там написано.

Сегодня пойду в сильпо за натуральной.

ПС: Купил в Метро готовой колбасы, и не ожидал, что больше, чем за 100 грн мне наложат в колбасу одних хрящей.

Отказался уже от всех вареных и других готовых колбас. Теперь решил отказаться и от тех, что самому печь надо
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)

береш кусок мяса і кусок шпондера, змащуєш сумішшю з солі-перцю-давленого часнику-лаврового листка (+трави по смаку). скаладаєш в посудину на добу в холодильник. витягуєш, перемотуєш міцною ниткою і в рукав для запікання на годину часу (+ 10-20 хв в розрізаному рукаві). і на фіг тобі та ковбаса.
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)

Купил в Метро готовой колбасы

производитель кто?
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)

Для запекания не годятся :-) По крайней мере там написано.

Сегодня пойду в сильпо за натуральной.

ПС: Купил в Метро готовой колбасы, и не ожидал, что больше, чем за 100 грн мне наложат в колбасу одних хрящей.

Отказался уже от всех вареных и других готовых колбас. Теперь решил отказаться и от тех, что самому печь надо

отчего это? все работает как часы
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)
LSD

Пятого лютого зробив сиров'ялену ковбасу, уже стоїть 7 днів, з них 5 днів при температурі +12-15 градусів (з стартовою  сировиною)  два дні  під вагою температура +5. Сьогодні подивився і побачив на ній невеличкий білий наліт,


Роблю це вперше. Може хтось скаже з цього приводу?
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)

отчего это? все работает как часы

Максимальная температура запекания 90°.   8-:

Я в духовке их готовлю при температуре 170°
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)

Прямо зараз в сільпо - кишок для ковбаси немає
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)

Прямо зараз в сільпо - кишок для ковбаси немає
В Херсоне есть.
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)

Прямо зараз в сільпо - кишок для ковбаси немає

так може ще завозу не було
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)

Пятого лютого зробив сиров'ялену ковбасу, уже стоїть 7 днів, з них 5 днів при температурі +12-15 градусів (з стартовою  сировиною)  два дні  під вагою температура +5. Сьогодні подивився і побачив на ній невеличкий білий наліт,

Роблю це вперше. Може хтось скаже з цього приводу?

свіжий пеніцилін виріс, а ти що хотів?
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)
LSD

свіжий пеніцилін виріс, а ти що хотів?
А що дальше робити?
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)

А що дальше робити?

ну не знаю, вважається, що чим більше білого нальоту на сиро-в"яленій ковбасі - тим вона якісніша. її для цього місяцями тримають підвішеною щоб жир зтік і білим нальотом вкрилась
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)

А що дальше робити?
протереть уксусом и смазать олией. Вы шо, ковбасу николы нэ куплялы в магазыни?
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)
LSD

Дякую за поради, вона ще має стояти місяць
   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)

Пятого лютого зробив сиров'ялену ковбасу, уже стоїть 7 днів, з них 5 днів при температурі +12-15 градусів (з стартовою  сировиною)  два дні  під вагою температура +5. Сьогодні подивився і побачив на ній невеличкий білий наліт,

Роблю це вперше. Може хтось скаже з цього приводу?

Ось Андреас колись і тут на ФУПі викладав - http://www.ohtyrka.net/2013/03/16/domashnij-sudzhuk/. Біле на сиров'яленому, то або сіль і це нормально, або пліснява, тоді треба спиртиком протерти, не мити, а саме легшенько протерти.

Я суджук не робила, а бастурма дуже смачною вийшла - http://www.ohtyrka.net/2013/04/16/domashnyaya-basturma/

Думаю, що Андеас не образиться за те що дала посилання на його блог 8-)

   
Re: ФЗВ: Домашня ковбаса  8-)
LSD

Ось Андреас колись і тут на ФУПі викладав - http://www.ohtyrka.net/2013/03/16/domashnij-sudzhuk/. Біле на сиров'яленому, то або сіль і це нормально, або пліснява, тоді треба спиртиком протерти, не мити, а саме легшенько протерти.

Я суджук не робила, а бастурма дуже смачною вийшла - http://www.ohtyrka.net/2013/04/16/domashnyaya-basturma/

Думаю, що Андеас не образиться за те що дала посилання на його блог 8-)
Дякую
   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 1 гість
 
Повна версія