Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

Що ж робити із порошковими винами

Re: Що ж робити із порошковими винами

Я не морська свинка щоб над собою ставити експерименти .
" Українське сухе вино " Оксамит " звучить як " кампучійський ритм&блюз " .
папіздєть ,ок.
"не читал, но осуждаю".
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

навіщо порошок, якщо дешевий винометаріал коштує 0.6 ойро літр?
Потому, что себестоимость “порошка” примерно  2 гривны за 1 литр, что существенно дешевле 0.6 евро.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Потому, что себестоимость “порошка” примерно  2 гривны за 1 литр, что существенно дешевле 0.6 евро.

покажите где купить порошковое вино или пиво, пожалуйста!! хочу попробовать!
потом в суд подам, если там не будет указано, что оно из порошка.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

папіздєть ,ок.
"не читал, но осуждаю".

Іменно .
Ти ще запропонуй його пити під білоруськи креветки .
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

втомили свідки порошкового вина,
є хоч один пророк, тобто практик,
не той хто випив поганого вина і вирішив, що воно порошкове, бо в Росії отруюються настоянкою глоду,
а той хто купив за дві гривні літр порошку змішав його з водою і отримав напій рівнозначний за якістю якомусь "Шабо" за 60 грн. пляшка?
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Была у меня сотрудница родом с Болграда, это самый край одесской области. Так вот ее отец работал на болградском винзаводе, по ее словам завод представляет из себя сарай с канистрами концентрата и спирта, которые смешиваются в правильных пропорциях для получения 2-х десятков видов “натуральных вин”. С виноградом там никто не заморачивается. Реализуется продукция 10 литровыми картонными коробками, которые потом продают в розлив местные предприимчивые жители, по всем курортам области под видом домашних вин.

Цэ - ПЭРЭМОГА! :laugh: Особливо, на фоні відеоролика про французького винороба,
який ризикнув здоров'ям замутити виноробний бізнес на Одещині. :laugh:
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Іменно .
Ти ще запропонуй його пити під білоруськи креветки .


http://vina-trubetskogo.com.ua
скоштувати можна, принаймні.

Не хочу заважати вам пити ваш ротшильд  :gigi:
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

втомили свідки порошкового вина,
є хоч один пророк, тобто практик,
не той хто випив поганого вина і вирішив, що воно порошкове, бо в Росії отруюються настоянкою глоду,
а той хто купив за дві гривні літр порошку змішав його з водою і отримав напій рівнозначний за якістю якомусь "Шабо" за 60 грн. пляшка?

є , він же пив і порошкове пиво  :laugh:
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

покажите где купить порошковое вино или пиво, пожалуйста!! хочу попробовать!
потом в суд подам, если там не будет указано, что оно из порошка.

Приїжджай до мене в Сакраменто - я тобі покажу магазин де воно продається... Це про вино.
А пиво в США, якщо воно дешеве, то - 100% порошкове. :-)o
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

http://vina-trubetskogo.com.ua
скоштувати можна, принаймні.

Не хочу заважати вам пити ваш ротшильд  :gigi:

скУштувати, шановний. :)
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

В світі перевиробництво вуиноградного сока є?

І яка ціна виноградного сока в Європі?

Він повинен бути точно дешевше питної води і набагато, якщо вже вино, з яким треба ще мудохаться і вкладати гроші і час, щоб зробити його з того сока, є ТАКИМ дешевим!

Сік же ще й роблять з винограда з великою врожайністю, більшою, ніж з виноробних сортів. Точно дешевше грязі повинен бути той сік.

А які ж дешеві, практично дармові повинні бути соки з культур, значно дешевших у вирощуванні ніж трудомісткий виноград - томатів, апельсинів, яблук

Є десь офіційні дані про площі і врожаї  винограда в світі по різним регіонам, про те скільки з того РЕАЛЬНО вирощеного винограда можна зробити вина і винних спиртів і скільки їх зроблено кожного року? І також скільки всього вина виставлено на продаж в світі?

А темка виникла, бо продажі колотухи в Україні впали ?

Виноградників у нас як кіт поплакав, ще й ті клаптики що були в Криму каци загарбали, а вінца "українського" все одно хоч жопой пий!  Народ почав прозрівати?
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Была у меня сотрудница родом с Болграда, это самый край одесской области. Так вот ее отец работал на болградском винзаводе, по ее словам завод представляет из себя сарай с канистрами концентрата и спирта, которые смешиваются в правильных пропорциях для получения 2-х десятков видов “натуральных вин”. С виноградом там никто не заморачивается. Реализуется продукция 10 литровыми картонными коробками, которые потом продают в розлив местные предприимчивые жители, по всем курортам области под видом домашних вин.
там не только сарай.
http://bolgrad.pp.ua/video/3-video.html
"...
...має виноградники в Болградському районі Одеської області на схилах пагорбів навколо озера Ялпуг і вздовж оборонних споруд, часів Римської імперії, Троянова Валу. ... За більш ніж 17 років роботи на ринку ТМ "Болград"   зуміло сформувати повний цикл виноробства, налагодити контроль виробництва і якості на кожному етапі переробки винограду на вино.
.."

ИМХО - качество болградских стало хуже значительно. есть знакомый оттуда.
на завод привозят виноград в грузовиках с поля, есть виноградники свои.
возможно,  нормального качества виноматериал уходит на экспорт.
 в бутылках по 750 грн не покупал.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

А ще я люблю слухати на ніч казки про українські коньяки, які алкобариги буцімто спеціально витримують по 10 років у дубових діжках,
щоб задовільнити вишуканий смак українських пролетарів. :lol:
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

є кілька малих виробників які на жаль не можуть легалізуватись
причини тут 

https://www.facebook.com/notes/beykush-winery/%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%87%D0%B5%D0%B9-%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%BF%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D0%BC%D0%B8%D0%BD-%D0%B0%D0%BF%D0%BA-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%BE-%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8E-%D1%80%D0%B5%D0%B3%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-%D1%83%D0%BA/1285383881496889/


це наприклад http://beykush.com/

вина ковача https://www.facebook.com/%D0%97%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B5-%D0%B2%D1%96%D0%B4-%D0%9A%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%87%D0%B0-529471617159579/

ігор заіка https://www.youtube.com/watch?v=p127UebwRZY&t=627s

(це його цех від податкової http://цензор/news/388642/podpolnyyi_tseh_po_proizvodstvu_falsifitsirovannogo_vina_likvidirovan_v_dnepropetrovske_izyato_produktsii )
о, Ковача якраз пробував в Ужгороді кілька днів тому))
там на Закарпатті цим реально займаються покоління, вони змагаються між собою і тримають марку
ще є Іштван Поп в Мужієвому, були в нього минулого року, дуже сподобалось
https://www.facebook.com/kishordopince/?fref=ts
а цього разу потрапили на дегустацію у "Леанку", там реально величезні печери з дубовими бочками


найбільша 10500 л. я таких не бачив ніколи. але це ДП і в них нема якихось ліцензій, тому змушені продавати свій матеріал тому-ж Котнару
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

скУштувати, шановний. :)
за це дяка, помилки треба виправляти.

що поганого скажете про бренді Ужгород чи Карпати?



Останнє редагування: 4 травня 2017 12:12:09 від хробак
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

о, Ковача якраз пробував в Ужгороді кілька днів тому))
там на Закарпатті цим реально займаються покоління, вони змагаються між собою і тримають марку
ще є Іштван Поп в Мужієвому, були в нього минулого року, дуже сподобалось
https://www.facebook.com/kishordopince/?fref=ts
а цього разу потрапили на дегустацію у "Леанку", там реально величезні печери з дубовими бочками
Показати зображення...
найбільша 10500 л. я таких не бачив ніколи. але це ДП і в них нема якихось ліцензій, тому змушені продавати свій матеріал тому-ж Котнару

Я б найнявся у цей погріб сторожем. Поставив би розкладачку поміж рядами і чергував би там цілодобово. :gigi:
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

втомили свідки порошкового вина,
є хоч один пророк, тобто практик,
не той хто випив поганого вина і вирішив, що воно порошкове, бо в Росії отруюються настоянкою глоду,
а той хто купив за дві гривні літр порошку змішав його з водою і отримав напій рівнозначний за якістю якомусь "Шабо" за 60 грн. пляшка?

це конспірологічна теорія
типу світової змови
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

за це дяка, помилки треба виправляти.

що поганого скажете про бренді Ужгород чи Карпати?
Показати зображення...
Показати зображення...

Думаю, що вони непогані - вставляють добре, як і будь-який 40-градусний напій. (tu)
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

о, Ковача якраз пробував в Ужгороді кілька днів тому))
там на Закарпатті цим реально займаються покоління, вони змагаються між собою і тримають марку
ще є Іштван Поп в Мужієвому, були в нього минулого року, дуже сподобалось
https://www.facebook.com/kishordopince/?fref=ts
а цього разу потрапили на дегустацію у "Леанку", там реально величезні печери з дубовими бочками
Показати зображення...
найбільша 10500 л. я таких не бачив ніколи. але це ДП і в них нема якихось ліцензій, тому змушені продавати свій матеріал тому-ж Котнару

А котнар потім робить з цього щось вельми посереднє
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Думаю, що вони непогані - вставляють добре, як і будь-який 40-градусний напій. (tu)

цікаво чи відрізнив би ти цей коньяк на сліпій дегустації від коньяку з округи міста Коньяк...
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

цікаво чи відрізнив би ти цей коньяк на сліпій дегустації від коньяку з округи міста Коньяк...

Мабуть що ні. Бо всі вони виготовляються з одної базової речовини - С2Н5(ОН). :)
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

цікаво чи відрізнив би ти цей коньяк на сліпій дегустації від коньяку з округи міста Коньяк...

Він? Легко.
Для людини, що може за смаком вина описати технологію приготування вина це взагалі не задача.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Я б найнявся у цей погріб сторожем. Поставив би розкладачку поміж рядами і чергував би там цілодобово. :gigi:
там працівники розказували, що великі бочки викочувати нагору неможливо, тож їх миють на місці, залазять всередину і миють
і хоч процедура досить тяжка фізично, дуже багато бажаючих!  :D помив зранку бочку - і цілий день гарний настрій))
один пан з екскурсантів колись нибивався допомогти, але він був такий, досить габаритний, то просився хоч чопиком у тій бочці побувати))
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

В світі перевиробництво вуиноградного сока є?

І яка ціна виноградного сока в Європі?

Він повинен бути точно дешевше питної води і набагато, якщо вже вино, з яким треба ще мудохаться і вкладати гроші і час, щоб зробити його з того сока, є ТАКИМ дешевим!

Сік же ще й роблять з винограда з великою врожайністю, більшою, ніж з виноробних сортів. Точно дешевше грязі повинен бути той сік.

А які ж дешеві, практично дармові повинні бути соки з культур, значно дешевших у вирощуванні ніж трудомісткий виноград - томатів, апельсинів, яблук

Є десь офіційні дані про площі і врожаї  винограда в світі по різним регіонам, про те скільки з того РЕАЛЬНО вирощеного винограда можна зробити вина і винних спиртів і скільки їх зроблено кожного року? І також скільки всього вина виставлено на продаж в світі?

А темка виникла, бо продажі колотухи в Україні впали ?

Виноградників у нас як кіт поплакав, ще й ті клаптики що були в Криму каци загарбали, а вінца "українського" все одно хоч жопой пий!  Народ почав прозрівати?
З яблук, мабуть, сік дешевий. Я недавно підвозив мужика і він каже, що осінню обтрусив на свому паї і здав яблука на консервний завод по 1грн. за кілограм. Мені подобається ось такий напій:

так як він на смак якісніший багатьох виноградних вин які в нас продаються.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

З яблук, мабуть, сік дешевий. Я недавно підвозив мужика і він каже, що осінню обтрусив на свому паї і здав яблука на консервний завод по 1грн. за кілограм. Мені подобається ось такий напій:
Показати зображення...
так як він на смак якісніший багатьох виноградних вин які в нас продаються.

ось це точно не справжній сідр

   
Re: Що ж робити із порошковими винами

ось це точно не справжній сідр

Показати зображення...
А вино тоді наскільки справжнє?
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

А вино тоді наскільки справжнє?
З винограду. Якщо цей сидр з таким складом на смак кращий.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

З яблук, мабуть, сік дешевий. Я недавно підвозив мужика і він каже, що осінню обтрусив на свому паї і здав яблука на консервний завод по 1грн. за кілограм. Мені подобається ось такий напій:
Показати зображення...
так як він на смак якісніший багатьох виноградних вин які в нас продаються.

 :facepalm1: трясця порівнювати цю бовтанку з вином...
ще є ром-кола, бренді-кола, і джин-тонік
дуже смачні
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

там не только сарай.
http://bolgrad.pp.ua/video/3-video.html
"...
...має виноградники в Болградському районі Одеської області на схилах пагорбів навколо озера Ялпуг і вздовж оборонних споруд, часів Римської імперії, Троянова Валу. ... За більш ніж 17 років роботи на ринку ТМ "Болград"   зуміло сформувати повний цикл виноробства, налагодити контроль виробництва і якості на кожному етапі переробки винограду на вино.
.."

ИМХО - качество болградских стало хуже значительно. есть знакомый оттуда.
на завод привозят виноград в грузовиках с поля, есть виноградники свои.
возможно,  нормального качества виноматериал уходит на экспорт.
 в бутылках по 750 грн не покупал.

як можна виготовити витримане ввсоп бренді у красивому флаконі за 4 ойро?
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

за це дяка, помилки треба виправляти.

що поганого скажете про бренді Ужгород чи Карпати?
Показати зображення...
Показати зображення...

залежить від "пощастить"
то абсолютно порожній перетриманий смак, то досить хороший
грати у рулетку при такій вартості не цікаво
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

:facepalm1: трясця порівнювати цю бовтанку з вином...
ще є ром-кола, бренді-кола, і джин-тонік
дуже смачні
Це майже натуральне яблучне вино. Ми його випили, коли пили різне виноградне вино. Щоб воно дало результат його треба вжити нормальну кількість.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Це майже натуральне яблучне вино. Ми його випили, коли пили різне виноградне вино. Щоб воно дало результат його треба вжити нормальну кількість.

для кого і кобила майже наречена
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Мабуть що ні. Бо всі вони виготовляються з одної базової речовини - С2Н5(ОН). :)

та скільки там того спирту?
ось всі люди мають бути однаковими, бо по 70% води у кожному! ;)
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

для кого і кобила майже наречена
Для цього вони вживають щось міцніше ніж цей напій.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

ось це точно не справжній сідр

Показати зображення...
Сидр Somersby
Яблочный сидр Somersby — это полностью натуральный напиток с небольшим содержанием алкоголя − 4,7%, произведенный по технологии естественного брожения. Изготовленный из 100% яблочного сока, Somersby обладает приятным яблочным вкусом и отлично освежает.
Сидр Somersby идеален для того, чтобы наслаждаться его легким освежающим вкусом ранним вечером: после работы с коллегами, в городском кафе с друзьями или во время пикника в парке. Он создан специально для мужчин и женщин, обладающих широким кругозором, интересующихся всем новым, любящих пробовать и экспериментировать.
Состав напитка:
Приготовлен из восстановленного яблочного сока. Содержит регулятор кислотности — кислоту лимонную.
Упаковка: бутылка 0,5 л.
Производитель: «Славутич», Украина.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Сидр Somersby
Яблочный сидр Somersby — это полностью натуральный напиток с небольшим содержанием алкоголя − 4,7%, произведенный по технологии естественного брожения. Изготовленный из 100% яблочного сока, Somersby обладает приятным яблочным вкусом и отлично освежает.
Сидр Somersby идеален для того, чтобы наслаждаться его легким освежающим вкусом ранним вечером: после работы с коллегами, в городском кафе с друзьями или во время пикника в парке. Он создан специально для мужчин и женщин, обладающих широким кругозором, интересующихся всем новым, любящих пробовать и экспериментировать.
Состав напитка:
Приготовлен из восстановленного яблочного сока. Содержит регулятор кислотности — кислоту лимонную.
Упаковка: бутылка 0,5 л.
Производитель: «Славутич», Украина.

 :lol:  :weep:
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

:lol:  :weep:
З яблучного соку випарюють воду і так зберігають і транспортують. Так як реалізація йде цілий рік, а не кілька тижнів під час збору урожаю. Так дешевше. А лимонна кислота і так багато де застосовується в харчовій промисловості.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

втомили свідки порошкового вина,
є хоч один пророк, тобто практик,
не той хто випив поганого вина і вирішив, що воно порошкове, бо в Росії отруюються настоянкою глоду,
а той хто купив за дві гривні літр порошку змішав його з водою і отримав напій рівнозначний за якістю якомусь "Шабо" за 60 грн. пляшка?
Є такий рецепт:1 л. крепкого самогону, 1 літрова банка малини або вишні, 1 літрова банка цукру. Висипати в трилітрову банку і долити водою по вінця. Так ось, такий напій можна пити не раніше ніж після двохрічної витримки. Перевірено особисто.
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

З яблучного соку випарюють воду і так зберігають і транспортують. Так як реалізація йде цілий рік, а не кілька тижнів під час збору урожаю. Так дешевше. А лимонна кислота і так багато де застосовується в харчовій промисловості.

я в курсі,  але вино тут ні при чому
   
Re: Що ж робити із порошковими винами

Є такий рецепт:1 л. крепкого самогону, 1 літрова банка малини або вишні, 1 літрова банка цукру. Висипати в трилітрову банку і долити водою по вінця. Так ось, такий напій можна пити не раніше ніж після двохрічної витримки. Перевірено особисто.

мабуть гарний лікер чи правильніше настоянка,
але це не має ніякого стосунку до вина і до порошку з якого можна зробити щось схоже на вино за допомогою води та горілки
   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 1 гість
 
Повна версія