Re: шашлик |
29 квітня 2017 15:40:15 IP/Host: ---.volia-lviv.com
|
Розгорнути попередні цитати...Не знаю, що воно. Люблю з каре на ребрі, з вирізки та лопатки. З телятини. Останнім часом споживаю частіше ніж шашлик з свинини. Дієтичне, ніжне і смачне м'ясо.
Варіанти складників маринаду: перець чорний, гірчиця, олія, соєвий соус, сметана.є два куска
вирізка і задня частиназадня нє пайдьот
Re: шашлик |
29 квітня 2017 15:43:47 IP/Host: ---.neoplus.adsl.tpnet.pl
|
Розгорнути попередні цитати...До маринату додають або кефір (тоді більш пісні шашлики будуть), або майонез (тоді більш жирніші і ситніші будуть), або молоде вино (колись татарин нам так в Криму робив).
Обов'язково треба додати різні спеції, коріандр і тд і тп.майонез?
ти що?
не можна майонез смажити..там одні яди виділяються..
Re: шашлик |
29 квітня 2017 15:47:12 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
ничего лучше свинины на углях нет...
Re: шашлик |
29 квітня 2017 15:47:42 IP/Host: ---.volia-lviv.com
|
Розгорнути попередні цитати...До маринату додають або кефір (тоді більш пісні шашлики будуть), або майонез (тоді більш жирніші і ситніші будуть), або молоде вино (колись татарин нам так в Криму робив).
Обов'язково треба додати різні спеції, коріандр і тд і тп.майонез?
ти що?
не можна майонез смажити..там одні яди виділяються..О...
Не знав цього.
Тепер буду знати.
Re: шашлик |
29 квітня 2017 15:50:49 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...є два куска
вирізка і задня частиназадня нє пайдьотточно є вирізка
а другий кусок хз..то я припустив, що задня, бо хулє там того телятки..
жінка м"ясника говорила як то називається, але я забув
Re: шашлик |
29 квітня 2017 15:51:30 IP/Host: ---.219.217.74.freenet.com.ua
|
Розгорнути попередні цитати...У меня обычно на килограмма полтора мяса лука средне, островатую специю для мяса, важно без карри, но с черным и красным перцем (можно самому и с травами намешать), немного зиры (в идеале черной, но и обычная сойдет), сок с половины лимона, стакан или чуть больше гранатового сока (только натурального, не Сандоры, которая пополам с яблочным). Соль по вкусу.от я думаю, тиснути гранати туди чи не варто...
Re: шашлик |
29 квітня 2017 15:54:05 IP/Host: ---.volia-lviv.com
|
Розгорнути попередні цитати...У меня обычно на килограмма полтора мяса лука средне, островатую специю для мяса, важно без карри, но с черным и красным перцем (можно самому и с травами намешать), немного зиры (в идеале черной, но и обычная сойдет), сок с половины лимона, стакан или чуть больше гранатового сока (только натурального, не Сандоры, которая пополам с яблочным). Соль по вкусу.от я думаю, тиснути гранати туди чи не варто...М'ясо це точно не зіпсує.
Re: шашлик |
29 квітня 2017 15:55:08 IP/Host: ---.volia-lviv.com
|
Розгорнути попередні цитати...задня нє пайдьотточно є вирізка
а другий кусок хз..то я припустив, що задня, бо хулє там того телятки..
жінка м"ясника говорила як то називається, але я забувякщо кругленький і м'який, то "черепашка".
Re: шашлик |
29 квітня 2017 15:55:32 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Re: шашлик |
29 квітня 2017 16:00:18 IP/Host: ---.dynamic.chello.pl
|
Розгорнути попередні цитати...от я думаю, тиснути гранати туди чи не варто...М'ясо це точно не зіпсує.то що брати гранати і тиснути з них сік?
дорогий шашлик вийде))))
Re: шашлик |
29 квітня 2017 16:01:31 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...точно є вирізка
а другий кусок хз..то я припустив, що задня, бо хулє там того телятки..
жінка м"ясника говорила як то називається, але я забувякщо кругленький і м'який, то "черепашка".так, круглий і м"який.
вона казала, що то якраз для шашлика беруть
Re: шашлик |
29 квітня 2017 16:08:40 IP/Host: ---.volia-lviv.com
|
Розгорнути попередні цитати...М'ясо це точно не зіпсує.то що брати гранати і тиснути з них сік?
дорогий шашлик вийде))))Та там если прямо с гранатов, то много не нужно, а вкус придаст такой, приятно ароматно кисловатый, но без вот этого уксусного.. лимонным соком можно добить чуть и будет огонь.
Re: шашлик |
29 квітня 2017 16:09:23 IP/Host: ---.volia-lviv.com
|
Розгорнути попередні цитати...якщо кругленький і м'який, то "черепашка".так, круглий і м"який.
вона казала, що то якраз для шашлика берутьтак, вирізка, яблучко і черепашка найпридатніші для запікання ростбіфу, шашлику.
попробуй ше вимішай добре і "вибий" його хвилин зо 15. зачерпуєш в долоню і б'єш його об остальне мясо. шось воно виділяє там. так ще кебаб вимішують-вибивають. тоді він не відвалюється з шомпура без яйця.
Re: шашлик |
29 квітня 2017 16:57:46 IP/Host: ---.neoplus.adsl.tpnet.pl
|
Розгорнути попередні цитати...майонез?
ти що?
не можна майонез смажити..там одні яди виділяються..О...
Не знав цього.
Тепер буду знати.та як?
в інтернеті почитай
то навіть кожна бабка знає, що майонез при нагріванні дуже шкідливий
він і без того шкідливий))
Re: шашлик |
29 квітня 2017 17:04:28 IP/Host: ---.volia-lviv.com
|
Розгорнути попередні цитати...О...
Не знав цього.
Тепер буду знати.та як?
в інтернеті почитай
то навіть кожна бабка знає, що майонез при нагріванні дуже шкідливий
він і без того шкідливий))Ну а як крильця курячі в майонезі в духовці роблять?
Та по ідеї все шкідливе. І шашлик сам по собі також шкідливий.
Re: шашлик |
29 квітня 2017 17:13:29 IP/Host: ---.neoplus.adsl.tpnet.pl
|
Розгорнути попередні цитати...та як?
в інтернеті почитай
то навіть кожна бабка знає, що майонез при нагріванні дуже шкідливий
він і без того шкідливий))Ну а як крильця курячі в майонезі в духовці роблять?
Та по ідеї все шкідливе. І шашлик сам по собі також шкідливий.де такі крильця роблять?
я знаю лише в медовому, соєвому, гірчично-сметанному соусі
у пиві або вині
ну і з додаванням чілі
та маса варіантів
але в майонезі ніколи не зустрічав
Re: шашлик |
29 квітня 2017 17:15:34 IP/Host: ---.volia-lviv.com
|
Розгорнути попередні цитати...Ну а як крильця курячі в майонезі в духовці роблять?
Та по ідеї все шкідливе. І шашлик сам по собі також шкідливий.де такі крильця роблять?
я знаю лише в медовому, соєвому, гірчично-сметанному соусі
у пиві або вині
ну і з додаванням чілі
та маса варіантів
але в майонезі ніколи не зустрічавКороче, я зрозумів, що я ніякий не кухар...
Іду пиво пити...
Показати зображення...
Re: шашлик |
29 квітня 2017 17:17:58 IP/Host: ---.neoplus.adsl.tpnet.pl
|
Розгорнути попередні цитати...де такі крильця роблять?
я знаю лише в медовому, соєвому, гірчично-сметанному соусі
у пиві або вині
ну і з додаванням чілі
та маса варіантів
але в майонезі ніколи не зустрічавКороче, я зрозумів, що я ніякий не кухар...
Іду пиво пити...
Показати зображення...давай)
сподіваюсь, завтра вип"ємо за перемогу Кличка
ми на 20.00 збираємося компанією
замовив стіл на 10 осіб
Re: шашлик |
29 квітня 2017 17:55:15 IP/Host: 37.73.234.---
|
Розгорнути попередні цитати...та як?
в інтернеті почитай
то навіть кожна бабка знає, що майонез при нагріванні дуже шкідливий
він і без того шкідливий))Ну а як крильця курячі в майонезі в духовці роблять?
Та по ідеї все шкідливе. І шашлик сам по собі також шкідливий.де такі крильця роблять?
я знаю лише в медовому, соєвому, гірчично-сметанному соусі
у пиві або вині
ну і з додаванням чілі
та маса варіантів
але в майонезі ніколи не зустрічав
Re: шашлик |
29 квітня 2017 18:30:16 IP/Host: ---.client.telesystems.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Ну а як крильця курячі в майонезі в духовці роблять?
Та по ідеї все шкідливе. І шашлик сам по собі також шкідливий.де такі крильця роблять?
я знаю лише в медовому, соєвому, гірчично-сметанному соусі
у пиві або вині
ну і з додаванням чілі
та маса варіантів
але в майонезі ніколи не зустрічавКажуть, мед при нагріванні теж стає отрутою....
Re: шашлик |
29 квітня 2017 18:36:09 IP/Host: ---.client.telesystems.ua
|
Re: шашлик |
29 квітня 2017 18:43:42 IP/Host: 78.11.62.---
|
Re: шашлик |
29 квітня 2017 18:48:10 IP/Host: ---.client.telesystems.ua
|
спочатку на вогні швидко обсмажую щоб зробилась корка
Re: шашлик |
29 квітня 2017 18:54:39 IP/Host: 37.73.199.---
|
Розгорнути попередні цитати...телятина для шашлыка...
Имхо. полная хуйня...
Братуха, я за последние 2.5 года от нефиг делать как только с каким мясом не извращался... маринад хуемад - ничего лучше свинины на углях нет...я також раніше так думав..
але коли ти смажиш молоденькі телятину, то це зовсім інше ніж якогось бика чи корову
теля має мати не більше 4 місяцівТак,стейки гриль класна рiч.
Re: шашлик |
29 квітня 2017 19:09:27 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...я також раніше так думав..
але коли ти смажиш молоденькі телятину, то це зовсім інше ніж якогось бика чи корову
теля має мати не більше 4 місяцівТак,стейки гриль класна рiч.А хто підкаже по відео, бо я на слух англійську з трудом розумію - в чому вони перший стейк маринують? Я розібрала тільки що в пакет додоють оливкову олію, соєвий соус і в кінці мелений перець з сіллю. А тем ще щось з пляшок лиють...
Хто дивився і зрозумів?
https://www.youtube.com/watch?v=9dtTYd2sX80
Re: шашлик |
29 квітня 2017 19:12:28 IP/Host: 168.235.200.---
|
Re: шашлик |
29 квітня 2017 19:13:53 IP/Host: ---.com.if.ua
|
Re: шашлик |
29 квітня 2017 19:14:30 IP/Host: ---.dynamic.chello.pl
|
Розгорнути попередні цитати...я також раніше так думав..
але коли ти смажиш молоденькі телятину, то це зовсім інше ніж якогось бика чи корову
теля має мати не більше 4 місяцівТак,стейки гриль класна рiч.А хто підкаже по відео, бо я на слух англійську з трудом розумію - в чому вони перший стейк маринують? Я розібрала тільки що в пакет додоють оливкову олію, соєвий соус і в кінці мелений перець з сіллю. А тем ще щось з пляшок лиють...
Хто дивився і зрозумів?
https://www.youtube.com/watch?v=9dtTYd2sX80
Re: шашлик |
29 квітня 2017 19:18:17 IP/Host: 93.76.12.---
|
Re: шашлик |
29 квітня 2017 19:25:48 IP/Host: ---.219.235.45.freenet.com.ua
|
Re: шашлик |
29 квітня 2017 19:34:33 IP/Host: ---.opera-mini.net
|
Re: шашлик |
29 квітня 2017 19:45:26 IP/Host: ---.dynamic.kabel-deutschland.de
|
До маринату додають або кефір (тоді більш пісні шашлики будуть), або майонез (тоді більш жирніші і ситніші будуть), або молоде вино (колись татарин нам так в Криму робив).
Обов'язково треба додати різні спеції, коріандр і тд і тп.
Re: шашлик |
29 квітня 2017 21:19:29 IP/Host: 37.73.250.---
|
Розгорнути попередні цитати...Так,стейки гриль класна рiч.А хто підкаже по відео, бо я на слух англійську з трудом розумію - в чому вони перший стейк маринують? Я розібрала тільки що в пакет додоють оливкову олію, соєвий соус і в кінці мелений перець з сіллю. А тем ще щось з пляшок лиють...
Хто дивився і зрозумів?
https://www.youtube.com/watch?v=9dtTYd2sX80ворстер соус (є в сільпо), хот соус(чілі, джалапено, табаско) і гранульовані сіль, часник, перець.
Показати зображення...Показати зображення...
Re: шашлик |
29 квітня 2017 21:34:43 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...А хто підкаже по відео, бо я на слух англійську з трудом розумію - в чому вони перший стейк маринують? Я розібрала тільки що в пакет додоють оливкову олію, соєвий соус і в кінці мелений перець з сіллю. А тем ще щось з пляшок лиють...
Хто дивився і зрозумів?
https://www.youtube.com/watch?v=9dtTYd2sX80ворстер соус (є в сільпо), хот соус(чілі, джалапено, табаско) і гранульовані сіль, часник, перець.
Показати зображення...Показати зображення...Сенькс. Мабудь гооооостре....
Re: шашлик |
29 квітня 2017 22:12:18 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...є два куска
вирізка і задня частиназадня нє пайдьотточно є вирізка
а другий кусок хз..то я припустив, що задня, бо хулє там того телятки..
жінка м"ясника говорила як то називається, але я забув
Re: шашлик
Svitlana Bykova
|
29 квітня 2017 22:28:04 IP/Host: ---.domashka.kiev.ua
|
Розгорнути попередні цитати...маринад для телятини може бути будь-яким
головне - додай туди олії, і не шкодуй їїоливкову чи соняшникову?
Re: шашлик |
29 квітня 2017 22:43:33 IP/Host: ---.cust.vodafone.cz
|
Re: шашлик |
29 квітня 2017 22:50:55 IP/Host: ---.37-138.dynamic-FTTB.kharkov.volia.com
|
Re: шашлик |
29 квітня 2017 22:55:57 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Re: шашлик |
29 квітня 2017 23:00:36 IP/Host: ---.cust.vodafone.cz
|