Re: Українське масло |
28 липня 2016 16:21:57 IP/Host: 37.73.211.---
|
Розгорнути попередні цитати...не травите себя. покупайте президент. или взбивайте самиСкажи, ты взбивал масло?Я збиваю сама вдома
Під наш будинок жіночка привозить раз на тиждень домашню молочку
Попросила привозити вершки
Тепер сама роблю масло. Вибиваю блендером, насадкою "вінички", це не довго і не важко, промиваю холодною водою. Масло хороше, смачне, таке як треба
Re: Українське масло |
28 липня 2016 16:22:01 IP/Host: ---.kyivstar.net
|
шо там его взбивать?
только вершки надо тоже настоящие . бeз пальмового
Re: Українське масло |
28 липня 2016 16:23:55 IP/Host: ---.ua
|
Re: Українське масло |
28 липня 2016 16:26:13 IP/Host: ---.proline.net.ua
|
Re: Українське масло |
28 липня 2016 16:40:24 IP/Host: ---.proline.net.ua
|
Re: Українське масло |
28 липня 2016 16:41:12 IP/Host: ---.play-internet.pl
|
Re: Українське масло |
28 липня 2016 16:43:17 IP/Host: 94.240.169.---
|
найкраще масло то своє домашнє
взагалі найкраще магазинне в європі яке їв то шведське,але треба дивитись щоб не було солоне або з іншими додатками
Re: Українське масло |
28 липня 2016 16:47:25 IP/Host: 194.154.64.---
|
Серед 33 проаналізованих зразків вершкового масла українського виробництва 15 є фальсифікатом
Re: Українське масло |
28 липня 2016 16:50:12 IP/Host: 95.67.82.---
|
Розгорнути попередні цитати...Серед 33 проаналізованих зразків вершкового масла українського виробництва 15 є фальсифікатомЧистая заказуха и манипуляция содержанием статьи.
Re: Українське масло |
28 липня 2016 16:50:55 IP/Host: ---.proline.net.ua
|
Re: Українське масло |
28 липня 2016 16:54:05 IP/Host: ---.proline.net.ua
|
ДСТУ 4339:2005. Масло вершкове
Група масла з масовою часткою жиру не меншою ніж 99,0 % (99,8 %), отримане з вершкового масла, під сирного масла, маспа-сирцю або вершків видаленням практично всієї вологи тз інших, окрім жиру, твердих речовин
вершкове масло екстра
Група вершкового масла з масовою часткою жиру аід 80,0 % до 85,0 %
вершкове масло селянське
Група вершкового масла з масовою часткою жиру від 72,5 % до 79,9 %
вершкове масло бутербродне
Група вершкового масла з-масовою часткою жиру від 61,5 % до 72,4 %.
Re: Українське масло |
28 липня 2016 16:56:06 IP/Host: ---.gpon.dyn.kh.velton.ua
|
Re: Українське масло |
28 липня 2016 16:58:59 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Re: Українське масло |
28 липня 2016 17:00:39 IP/Host: 213.160.156.---
|
Re: Українське масло |
28 липня 2016 17:06:28 IP/Host: ---.c3-0.arl-ubr1.sbo-arl.ma.cable.rcn.com
|
та галимое масло определить проще пареной репы, жмешь пальцами на упаковку, если мягкое, стопудово, что то не масло.
Re: Українське масло |
28 липня 2016 17:11:45 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Розгорнути попередні цитати...та галимое масло определить проще пареной репы, жмешь пальцами на упаковку, если мягкое, стопудово, что то не масло.
Береш найкраще масло, залишаєш літом на столі без холодильника і за 2-3 години, на нього навіть пальцем тиснути не потрібно, воно саме пливе.
А якщо не пливе, то це не масло, а цемент.
Re: Українське масло |
28 липня 2016 17:19:21 IP/Host: ---.c3-0.arl-ubr1.sbo-arl.ma.cable.rcn.com
|
Розгорнути попередні цитати...та галимое масло определить проще пареной репы, жмешь пальцами на упаковку, если мягкое, стопудово, что то не масло.
Береш найкраще масло, залишаєш літом на столі без холодильника і за 2-3 години, на нього навіть пальцем тиснути не потрібно, воно саме пливе.
А якщо не пливе, то це не масло, а цемент.Масло мацаешь прямо на холодильной витрине в магазине, а не дома когда оно растаяло.
Там где растительные жиры, оно на холоде не затвердевает нормально, остается тем более мягким, чем больше там растительных жиров.
Re: Українське масло |
28 липня 2016 17:24:37 IP/Host: 37.73.211.---
|
Розгорнути попередні цитати...та галимое масло определить проще пареной репы, жмешь пальцами на упаковку, если мягкое, стопудово, что то не масло.
Береш найкраще масло, залишаєш літом на столі без холодильника і за 2-3 години, на нього навіть пальцем тиснути не потрібно, воно саме пливе.
А якщо не пливе, то це не масло, а цемент.Масло мацаешь прямо на холодильной витрине в магазине, а не дома когда оно растаяло.
Там где растительные жиры, оно на холоде не затвердевает нормально, остается тем более мягким, чем больше там растительных жиров.
Re: Українське масло |
28 липня 2016 17:24:55 IP/Host: ---.c3-0.arl-ubr1.sbo-arl.ma.cable.rcn.com
|
Re: Українське масло |
28 липня 2016 17:28:01 IP/Host: ---.gpon.sta.kh.velton.ua
|
Розгорнути попередні цитати...не травите себя. покупайте президент. или взбивайте самиПо сравнению новозеландским Westgold, "президент" это галимый порожняк...
Да еще и дешевле...
А так, бельгийское, финское...
Не так много я его хаваю, что бы туфту всякую употреблять...рeчь об украинском маслe ж
Re: Українське масло |
28 липня 2016 17:29:19 IP/Host: ---.kyivstar.net
|
Re: Українське масло |
28 липня 2016 17:31:27 IP/Host: ---.224.225.91.homenet.kiev.ua
|
Розгорнути попередні цитати...
Береш найкраще масло, залишаєш літом на столі без холодильника і за 2-3 години, на нього навіть пальцем тиснути не потрібно, воно саме пливе.
А якщо не пливе, то це не масло, а цемент.Масло мацаешь прямо на холодильной витрине в магазине, а не дома когда оно растаяло.
Там где растительные жиры, оно на холоде не затвердевает нормально, остается тем более мягким, чем больше там растительных жиров.Виходить, Молокія 72% - не масло... пічалька. А я його завжди брала...
Re: Українське масло |
28 липня 2016 17:32:46 IP/Host: ---.rs.net.ua
|
Мне нравится купянское "Заречье".
Re: Українське масло |
28 липня 2016 17:33:24 IP/Host: ---.gpon.sta.kh.velton.ua
|
І знову таки, для організму ненасичені рослинні жири корисніші, ніж насичені тваринні.
Плюс в рослинних жирах відсутній холестерин, а в молочних жирах його повно.
Так що, це ще питання, що краще для організму вершкове масло з вмістом жиру 85% чи так звані легкі масла, де нижчий вміст жирів в цілому, і насичених жирів зокрема, плюс нижчий вміст холестерину.
Re: Українське масло |
28 липня 2016 17:43:22 IP/Host: ---.sumy.volia.net
|
Re: Українське масло |
28 липня 2016 17:53:45 IP/Host: ---.234.163.188.kv.sovam.net.ua
|
Я обычно беру 82 яготинское.
73 - это 99% спреды. Кто ж этого не знает.
Re: Українське масло |
28 липня 2016 17:58:40 IP/Host: 62.122.202.---
|
Re: Українське масло |
28 липня 2016 17:59:27 IP/Host: ---.234.163.188.kv.sovam.net.ua
|
І знову таки, для організму ненасичені рослинні жири корисніші, ніж насичені тваринні.
Плюс в рослинних жирах відсутній холестерин, а в молочних жирах його повно.
Так що, це ще питання, що краще для організму вершкове масло з вмістом жиру 85% чи так звані легкі масла,
Re: Українське масло |
28 липня 2016 18:01:20 IP/Host: 62.122.202.---
|
Виходить, Молокія 72% - не масло... пічалька. А я його завжди брала...
Re: Українське масло |
28 липня 2016 18:05:53 IP/Host: ---.proline.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Виходить, Молокія 72% - не масло... пічалька. А я його завжди брала...масло молокія найбільше нагадує справжнє масло - має характерну твердість, не розмазується, має гірчинку
навіть президент не то
Re: Українське масло |
28 липня 2016 18:06:40 IP/Host: 37.73.211.---
|
Розгорнути попередні цитати...Виходить, Молокія 72% - не масло... пічалька. А я його завжди брала...масло молокія найбільше нагадує справжнє масло - має характерну твердість, не розмазується, має гірчинку
навіть президент не то
Re: Українське масло |
28 липня 2016 18:10:16 IP/Host: ---.224.225.91.homenet.kiev.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Виходить, Молокія 72% - не масло... пічалька. А я його завжди брала...масло молокія найбільше нагадує справжнє масло - має характерну твердість, не розмазується, має гірчинку
навіть президент не токак вообще можно сравнивать кисло и сладко сливочные масла?и что такое "настоящее масло",есть эталон настоящести?
Re: Українське масло |
28 липня 2016 18:10:36 IP/Host: 62.122.202.---
|
как вообще можно сравнивать кисло и сладко сливочные масла?и что такое "настоящее масло",есть эталон настоящести?
Re: Українське масло |
28 липня 2016 19:12:52 IP/Host: ---.t-3.net
|
Розгорнути попередні цитати...Виходить, Молокія 72% - не масло... пічалька. А я його завжди брала...масло молокія найбільше нагадує справжнє масло - має характерну твердість, не розмазується, має гірчинку
навіть президент не то
Re: Українське масло |
28 липня 2016 19:21:13 IP/Host: 195.114.96.---
|
Re: Українське масло |
28 липня 2016 19:24:55 IP/Host: ---.under.net.ua
|
На базари сливки купуйте, хоч дорожче, зате справжни
Re: Українське масло |
28 липня 2016 19:27:06 IP/Host: ---.dynamic-pool.mclaut.net
|
Re: Українське масло |
28 липня 2016 19:28:24 IP/Host: ---.under.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Скажи, ты взбивал масло?Я збиваю сама вдома
Під наш будинок жіночка привозить раз на тиждень домашню молочку
Попросила привозити вершки
Тепер сама роблю масло. Вибиваю блендером, насадкою "вінички", це не довго і не важко, промиваю холодною водою. Масло хороше, смачне, таке як требаДа. Смакуйте, поки ще можна. Скоро дрібне селянство з молочно-м'ясною худобою доб'ють - будемо їсти те, що "Сільпо" зблаговолить на полиці викласти....
Re: Українське масло |
28 липня 2016 19:33:03 IP/Host: ---.under.net.ua
|
запутався
масло люстдорф можна їсти?
Показати зображення...Показати зображення...
Re: Українське масло |
28 липня 2016 19:38:43 IP/Host: ---.under.net.ua
|