Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
16 березня 2021 12:58:52 IP/Host: ---.it-tv.org
|
Розгорнути попередні цитати...лажа повна. Тісто що, як в караїмських пиріжках? Начинка: Осетр, коріння - серйозно??? Лосося ще напхайте, м'ясо страуса. І не забудьте напхати чорнил каракатиці, щоб модно-чорним було.
95-квартал якийся, а не стравав чем проблема?
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
17 березня 2021 18:42:32 IP/Host: ---.ranch.volia.net
|
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
17 березня 2021 18:53:26 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
17 березня 2021 18:54:55 IP/Host: ---.it-tv.org
|
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
17 березня 2021 18:56:09 IP/Host: ---.it-tv.org
|
Концепція супер, але я б вишень напхала - типово українська начинка але певно ідея була щоб це була не солодка страва
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
17 березня 2021 19:02:52 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...Не пироги, а "pie"Люблю раболєпіє українців) і катлєта у них па кієвскі а не по києвські) а тепер у них новий старший брат сшанець. То ж оце гавно не київський пиріг а куївпай))))
Гавно а не людиа тобі яке взагалі діло до наших пирогів/паїв? дивися на свій скрєпний "курнік с мойвай" Показати зображення...
Показати зображення...
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
17 березня 2021 19:04:12 IP/Host: ---.mobile.kyivstar.net
|
Розгорнути попередні цитати...Концепція супер, але я б вишень напхала - типово українська начинка але певно ідея була щоб це була не солодка страваВони б туди ще м'ясо сайгака запхали.
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
17 березня 2021 19:07:35 IP/Host: ---.catechism.volia.net
|
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
17 березня 2021 19:12:55 IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
|
Ага, чекаємо дотепників з жартами "Київ дай"
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
17 березня 2021 20:45:30 IP/Host: ---.it-tv.org
|
Розгорнути попередні цитати...Ага, чекаємо дотепників з жартами "Київ дай"А я думаю, що буде Київ пі-пі.
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
17 березня 2021 20:48:44 IP/Host: ---.it-tv.org
|
Розгорнути попередні цитати...Концепція супер, але я б вишень напхала - типово українська начинка але певно ідея була щоб це була не солодка страваВони б туди ще м'ясо сайгака запхали.Ну так осетер сумнівно, але ж хочуть, щоб страва і ресторанна була
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
17 березня 2021 21:50:21 IP/Host: ---.193.121.155.cl.ipnet.ua
|
Розгорнути попередні цитати...P.S. вареники - це не традиційна українська страва.
Краще придумали б "вуличний" формат борщу.А як це вареники не українські?Українські вареники корінням ідуть у турецьку кухню. Страву дюш-вар – варені пиріжки з прісного тіста з начинкою – здавна готували в Туреччині. В Україні назва трансформувалася у схожу "вара-ники", а згодом – "вареники". У назві відображено і метод приготування страви – варіння.
Більше читайте тут: https://m.гордон/ukr/interesting/-vareniki-istorija-traditsijnoji-ukrajinskoji-stravi-253236.html
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
18 березня 2021 08:11:36 IP/Host: ---.ranch.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...А як це вареники не українські?Українські вареники корінням ідуть у турецьку кухню. Страву дюш-вар – варені пиріжки з прісного тіста з начинкою – здавна готували в Туреччині. В Україні назва трансформувалася у схожу "вара-ники", а згодом – "вареники". У назві відображено і метод приготування страви – варіння.
Більше читайте тут: https://m.гордон/ukr/interesting/-vareniki-istorija-traditsijnoji-ukrajinskoji-stravi-253236.htmlЗовсім вже здуріли? В сраку твого Гордона!
Тих турків ще в проекті не було, коли українці вареники їли.
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
18 березня 2021 08:19:36 IP/Host: ---.239.13.237.nash.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...А як це вареники не українські?Українські вареники корінням ідуть у турецьку кухню. Страву дюш-вар – варені пиріжки з прісного тіста з начинкою – здавна готували в Туреччині. В Україні назва трансформувалася у схожу "вара-ники", а згодом – "вареники". У назві відображено і метод приготування страви – варіння.
Більше читайте тут: https://m.гордон/ukr/interesting/-vareniki-istorija-traditsijnoji-ukrajinskoji-stravi-253236.htmlЗовсім вже здуріли? В сраку твого Гордона!
Тих турків ще в проекті не було, коли українці вареники їли.
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
18 березня 2021 08:29:14 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
18 березня 2021 08:35:45 IP/Host: 88.155.28.---
|
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
18 березня 2021 08:37:13 IP/Host: 88.155.28.---
|
Розгорнути попередні цитати...лажа повна. Тісто що, як в караїмських пиріжках? Начинка: Осетр, коріння - серйозно??? Лосося ще напхайте, м'ясо страуса. І не забудьте напхати чорнил каракатиці, щоб модно-чорним було.
95-квартал якийся, а не стравав чем проблема?Назвіть мені без гугла 5, ні хоча б 3 українські страви з осетром.
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
18 березня 2021 09:16:27 IP/Host: ---.as13285.net
|
Розгорнути попередні цитати...Українські вареники корінням ідуть у турецьку кухню. Страву дюш-вар – варені пиріжки з прісного тіста з начинкою – здавна готували в Туреччині. В Україні назва трансформувалася у схожу "вара-ники", а згодом – "вареники". У назві відображено і метод приготування страви – варіння.
Більше читайте тут: https://m.гордон/ukr/interesting/-vareniki-istorija-traditsijnoji-ukrajinskoji-stravi-253236.htmlЗовсім вже здуріли? В сраку твого Гордона!
Тих турків ще в проекті не було, коли українці вареники їли.Какой-то известный повар, ну типа этих что сейчас по ютубах шляются, говорит что Украина может претендовать на вареники с вишнями, как суто национальное украинское. А так, они есть у многих , у поляков в том числе
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
18 березня 2021 10:50:46 IP/Host: ---.opti.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...Зовсім вже здуріли? В сраку твого Гордона!
Тих турків ще в проекті не було, коли українці вареники їли.Какой-то известный повар, ну типа этих что сейчас по ютубах шляются, говорит что Украина может претендовать на вареники с вишнями, как суто национальное украинское. А так, они есть у многих , у поляков в том числену і? поляки чeсно називають вареники пієрогі рускі, тобто вже сама назва каже, що це для них запозичена страва вiд нас, доречі українці теж називають вареники пирогами, варто згадати пісню - любив козак дівчину і з сиром пироги...
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
18 березня 2021 13:15:34 IP/Host: ---.it-tv.org
|
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
18 березня 2021 13:25:24 IP/Host: ---.opti.net.ua
|
До мене дійшло, в чому причина цього факапу. Організували це латентні сєпарасти, українофоби (а може і не латентні) а також відверті русофіли з характерними прізвищами президент Всеукраїнської асоціації гастрономічного туризму Волков та начальниця Управління туризму та промоцій КМДА Радова.
Звідси й цей антимаркетинговий Kyiv die, і відверто москальский продукт, який вони хочуть видати за український. Ну пруть з них оці всі расстєгаі-кулєбякі-шанєжкі хоч ти трісни.
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
18 березня 2021 13:28:26 IP/Host: 165.225.192.---
|
Розгорнути попередні цитати...Какой-то известный повар, ну типа этих что сейчас по ютубах шляются, говорит что Украина может претендовать на вареники с вишнями, как суто национальное украинское. А так, они есть у многих , у поляков в том числену і? поляки чeсно називають вареники пієрогі рускі, тобто вже сама назва каже, що це для них запозичена страва вiд нас, доречі українці теж називають вареники пирогами, варто згадати пісню - любив козак дівчину і з сиром пироги...По-перше , pierogi ruskie не мають ніякого відношення до Москви.
Вареники руські
Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Походження Українська кухня, Польська кухня, Словацька кухня
Пироги[1] руські (пол. pierogi ruskie), галицькі вареники — назва вареників, популярна у Польщі[2] та на Західній Україні, назва та страва походять з регіону Червоної Русі (Східна Галичина)[3]. Руські пироги також відомі в Словаччині під назвою словац. bryndzové pirohy.
По
Тісто готують з борошна, води і солі (іноді також яєць ), а начинку з маси сирно- картопляної з додаванням солі, перцю і смаженої цибулі. Тісто розкочують до товщини близько 2 мм, начинку покривають тістом і кип'ятять у воді. Страву подають з шкварками, смаженою цибулею або сметаною. У Львові популярним було подавання руських варенків, посипаних кмином.
Деякі гурмани особливо цінують руські вареники, які готуються і потім смажаться.
Ще в XIX столітті під назвою "вареники руські" розумілися вареники печені з різними начинками (включаючи м'ясо, капусту і гриби).
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B8_%D1%80%D1%83%D1%81%D1%8C%D0%BA%D1%96
Pierogi ruskie
Pierogi ruskie, pierogi galicyjskie – popularny w Polsce[1] i na Ukrainie[2] (czyli na Rusi) rodzaj pierogów, których nazwa wywodzi się od Rusi Czerwonej (Galicja Wschodnia)[3][4]. Nie należy jej mylić, jak to często jest robione, z Rosją, gdzie ten typ pierogów nie jest zbyt dobrze znany, ponieważ były bardzo popularne wśród Polaków mieszkających na terenach Rusi (województwa ruskiego Korony Królestwa Polskiego, następnie w Rzeczypospolitej).
Ciasto przygotowuje się z mąki, wody i soli (czasem także jaj), a farsz z masy twarogowo-ziemniaczanej[5] z dodatkiem soli, pieprzu, podsmażonej cebuli. Ciasto rozwałkowuje się do grubości około 2 mm, farsz oblepia się ciastem i gotuje w wodzie. Potrawę podaje się ze skwarkami, smażoną cebulą lub śmietaną. We Lwowie popularne było podawanie pierogów ruskich posypanych kminkiem.
Niektórzy smakosze szczególnie cenią pierogi ruskie gotowane, a następnie odsmażane.
Jeszcze w XIX w. pod nazwą pierogi ruskie rozumiano pierogi pieczone, z różnorodnym nadzieniem (także z mięsa, kapusty i grzybów).
https://pl.wikipedia.org/wiki/Pierogi_ruskie
По-друге , у поляків як і в нас вареників є купа різновидів крім pierogi ruskie : pierogi leniwe, pierogi z kapustą, pierogi z mięsem , pierogi z kapustą i grzybami і т.д.
По-третє, в українській кухні вареники з сиром і пироги з сиром то дві окремі страви.
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
18 березня 2021 13:40:34 IP/Host: ---.it-tv.org
|
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
18 березня 2021 13:49:03 IP/Host: ---.opti.net.ua
|
Розгорнути попередні цитати...ну і? поляки чeсно називають вареники пієрогі рускі, тобто вже сама назва каже, що це для них запозичена страва вiд нас, доречі українці теж називають вареники пирогами, варто згадати пісню - любив козак дівчину і з сиром пироги...По-перше , pierogi ruskie не мають ніякого відношення до Москви.
Вареники руські
Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Походження Українська кухня, Польська кухня, Словацька кухня
Пироги[1] руські (пол. pierogi ruskie), галицькі вареники — назва вареників, популярна у Польщі[2] та на Західній Україні, назва та страва походять з регіону Червоної Русі (Східна Галичина)[3]. Руські пироги також відомі в Словаччині під назвою словац. bryndzové pirohy.
По
Тісто готують з борошна, води і солі (іноді також яєць ), а начинку з маси сирно- картопляної з додаванням солі, перцю і смаженої цибулі. Тісто розкочують до товщини близько 2 мм, начинку покривають тістом і кип'ятять у воді. Страву подають з шкварками, смаженою цибулею або сметаною. У Львові популярним було подавання руських варенків, посипаних кмином.
Деякі гурмани особливо цінують руські вареники, які готуються і потім смажаться.
Ще в XIX столітті під назвою "вареники руські" розумілися вареники печені з різними начинками (включаючи м'ясо, капусту і гриби).
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B8_%D1%80%D1%83%D1%81%D1%8C%D0%BA%D1%96
Pierogi ruskie
Pierogi ruskie, pierogi galicyjskie – popularny w Polsce[1] i na Ukrainie[2] (czyli na Rusi) rodzaj pierogów, których nazwa wywodzi się od Rusi Czerwonej (Galicja Wschodnia)[3][4]. Nie należy jej mylić, jak to często jest robione, z Rosją, gdzie ten typ pierogów nie jest zbyt dobrze znany, ponieważ były bardzo popularne wśród Polaków mieszkających na terenach Rusi (województwa ruskiego Korony Królestwa Polskiego, następnie w Rzeczypospolitej).
Ciasto przygotowuje się z mąki, wody i soli (czasem także jaj), a farsz z masy twarogowo-ziemniaczanej[5] z dodatkiem soli, pieprzu, podsmażonej cebuli. Ciasto rozwałkowuje się do grubości około 2 mm, farsz oblepia się ciastem i gotuje w wodzie. Potrawę podaje się ze skwarkami, smażoną cebulą lub śmietaną. We Lwowie popularne było podawanie pierogów ruskich posypanych kminkiem.
Niektórzy smakosze szczególnie cenią pierogi ruskie gotowane, a następnie odsmażane.
Jeszcze w XIX w. pod nazwą pierogi ruskie rozumiano pierogi pieczone, z różnorodnym nadzieniem (także z mięsa, kapusty i grzybów).
https://pl.wikipedia.org/wiki/Pierogi_ruskie
По-друге , у поляків як і в нас вареників є купа різновидів крім pierogi ruskie : pierogi leniwe, pierogi z kapustą, pierogi z mięsem , pierogi z kapustą i grzybami і т.д.
По-третє, в українській кухні вареники з сиром і пироги з сиром то дві окремі страви.до чого тут москва взагалі, ясно що це про нас, по польски звучить як рускі/рускіе хто як вимовляє, а тобі чомусь відразу москва мерещиться, і в придачу щоб розумним виглядади навалив в купу всього сам не читаючи
в галичині досить поширено, що вареники називають пирогами, а начинка це вже другорядне, тим більше сирний пиріг і пироги (вареники) з сиром, то є так якби трохи різні кулінарні речі
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
18 березня 2021 13:53:17 IP/Host: ---.opti.net.ua
|
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
18 березня 2021 14:00:22 IP/Host: ---.it-tv.org
|
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
18 березня 2021 15:08:48 IP/Host: 165.225.192.---
|
Розгорнути попередні цитати...По-перше , pierogi ruskie не мають ніякого відношення до Москви.
Вареники руські
Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Походження Українська кухня, Польська кухня, Словацька кухня
Пироги[1] руські (пол. pierogi ruskie), галицькі вареники — назва вареників, популярна у Польщі[2] та на Західній Україні, назва та страва походять з регіону Червоної Русі (Східна Галичина)[3]. Руські пироги також відомі в Словаччині під назвою словац. bryndzové pirohy.
По
Тісто готують з борошна, води і солі (іноді також яєць ), а начинку з маси сирно- картопляної з додаванням солі, перцю і смаженої цибулі. Тісто розкочують до товщини близько 2 мм, начинку покривають тістом і кип'ятять у воді. Страву подають з шкварками, смаженою цибулею або сметаною. У Львові популярним було подавання руських варенків, посипаних кмином.
Деякі гурмани особливо цінують руські вареники, які готуються і потім смажаться.
Ще в XIX столітті під назвою "вареники руські" розумілися вареники печені з різними начинками (включаючи м'ясо, капусту і гриби).
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B8_%D1%80%D1%83%D1%81%D1%8C%D0%BA%D1%96
Pierogi ruskie
Pierogi ruskie, pierogi galicyjskie – popularny w Polsce[1] i na Ukrainie[2] (czyli na Rusi) rodzaj pierogów, których nazwa wywodzi się od Rusi Czerwonej (Galicja Wschodnia)[3][4]. Nie należy jej mylić, jak to często jest robione, z Rosją, gdzie ten typ pierogów nie jest zbyt dobrze znany, ponieważ były bardzo popularne wśród Polaków mieszkających na terenach Rusi (województwa ruskiego Korony Królestwa Polskiego, następnie w Rzeczypospolitej).
Ciasto przygotowuje się z mąki, wody i soli (czasem także jaj), a farsz z masy twarogowo-ziemniaczanej[5] z dodatkiem soli, pieprzu, podsmażonej cebuli. Ciasto rozwałkowuje się do grubości około 2 mm, farsz oblepia się ciastem i gotuje w wodzie. Potrawę podaje się ze skwarkami, smażoną cebulą lub śmietaną. We Lwowie popularne było podawanie pierogów ruskich posypanych kminkiem.
Niektórzy smakosze szczególnie cenią pierogi ruskie gotowane, a następnie odsmażane.
Jeszcze w XIX w. pod nazwą pierogi ruskie rozumiano pierogi pieczone, z różnorodnym nadzieniem (także z mięsa, kapusty i grzybów).
https://pl.wikipedia.org/wiki/Pierogi_ruskie
По-друге , у поляків як і в нас вареників є купа різновидів крім pierogi ruskie : pierogi leniwe, pierogi z kapustą, pierogi z mięsem , pierogi z kapustą i grzybami і т.д.
По-третє, в українській кухні вареники з сиром і пироги з сиром то дві окремі страви.до чого тут москва взагалі, ясно що це про нас, по польски звучить як рускі/рускіе хто як вимовляє, а тобі чомусь відразу москва мерещиться, і в придачу щоб розумним виглядади навалив в купу всього сам не читаючи
в галичині досить поширено, що вареники називають пирогами, а начинка це вже другорядне, тим більше сирний пиріг і пироги (вареники) з сиром, то є так якби трохи різні кулінарні речіЩе раз. Пироги і вареники то різні в Україні речі. Абсолютно.
Тільки повний невіглас може таке писати " пироги ( вареники)".
А в Галичині то лише запозичення з польскою.
Пан вважає що кубіта то теж українською, наприклад ?
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
20 червня 2021 21:20:54 IP/Host: ---.ranch.volia.net
|
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
20 червня 2021 21:22:06 IP/Host: ---.sunline.net.ua
|
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
20 червня 2021 21:30:50 IP/Host: ---.ranch.volia.net
|
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
20 червня 2021 21:34:13 IP/Host: ---.ranch.volia.net
|
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
20 червня 2021 21:35:22 IP/Host: ---.ranch.volia.net
|
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
20 червня 2021 21:36:04 IP/Host: ---.broadband.kyivstar.net
|
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
20 червня 2021 21:37:37 IP/Host: 185.155.90.---
|
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
20 червня 2021 21:39:44 IP/Host: 185.155.90.---
|
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
21 червня 2021 01:29:25 IP/Host: 67.143.160.---
|
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
21 червня 2021 07:49:49 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
До мене дійшло, в чому причина цього факапу. Організували це латентні сєпарасти, українофоби (а може і не латентні) а також відверті русофіли з характерними прізвищами президент Всеукраїнської асоціації гастрономічного туризму Волков та начальниця Управління туризму та промоцій КМДА Радова.
Звідси й цей антимаркетинговий Kyiv die, і відверто москальский продукт, який вони хочуть видати за український. Ну пруть з них оці всі расстєгаі-кулєбякі-шанєжкі хоч ти трісни.
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
21 червня 2021 07:52:50 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net
|
https://www.facebook.com/kyivtourism/posts/4301487953264930
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
21 червня 2021 08:20:49 IP/Host: ---.ewe-ip-backbone.de
|
Re: У Києві презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie |
21 червня 2021 08:35:04 IP/Host: ---.ranch.volia.net
|
Розгорнути попередні цитати...https://www.facebook.com/kyivtourism/posts/4301487953264930Ми такоє їсти не будем, туристи теж
Добре, що Макдональдс є, а то ці довбні нагодують корнєплоідамі (цє шо, рєпа?)