Раді Вас бачити! » Увійти » Створити новий профіль

Жрите рыбу. Вот

Re: Жрите рыбу. Вот

   
Re: Жрите рыбу. Вот

я теж, але сцуко карасі і коропи стільки тих тонких костомах мають. мені не один раз в горлі застрягали.

правильне харчування))
довго, повільно пережовуючи..
то не бургер зжерти за 2 хв))
   
Re: Жрите рыбу. Вот
MAG

Старий бородатий з часів комуїзму анекдот в тему.

Заходить п'яний мужик в їдальню столовку і каже:
- Д-д-д-айте м'яса!
- У нас сьогодні рибний день! Беріть рибу"
- Не (ик) хочу рибу! Дайте м'яса!
- Їжте рибу! Вона дуже корисна - в ній багато фосфору!
- Мені не треба щоб у мене світився! Мені треба щоб у мене *****!
B-)

Останнє редагування: 7 жовтня 2017 19:23:25 від MAG
   
Re: Жрите рыбу. Вот

будеш їсти саме м'ясо теж здохнеш.
Північним народам це розкажи.
   
Re: Жрите рыбу. Вот

:(  а я бля тех карасей...ловлю- ловлю...ловлю- ловлю...а вот  :(  кушать их- не, не могу. Всё раздаю. Т.к. даром отдаю. А ловлю я много- много карася. И не мелкого. Ну да фоты рекордов этого сезона я уже кажецца вывешивал.


ого  (tu) , караси очень вкусные свежепойманные

а почему есть не можете их?
   
Re: Жрите рыбу. Вот

 давайте рецепты - только чтоб рыба была которую можно купить.
   
Re: Жрите рыбу. Вот

давайте рецепты - только чтоб рыба была которую можно купить.
да рецепты простые - речную жарить в масле и есть, скумбрию запекать в фольге, минтай хек жарить и потом протушить в сметане или в томате

из морской еще вкусная рыба под соусом сациви - бажи. Вот и все в принципе  :)
   
Re: Жрите рыбу. Вот

Карась в сметане  (tu) . В томатике тоже  (tu)
   
Re: Жрите рыбу. Вот

З ними легко боротися.
Поріж шкіру в сіточку 2*2
Шо це дає?
   
Re: Жрите рыбу. Вот

Показати зображення...
дякую, спробую. але тут якось так професійно порізано.
 я просто надрізи роблю від хребта до живота, поперечні.

   
Re: Жрите рыбу. Вот

Шо це дає?
ось знайшла. я в середину цибулю кільцями кладу, а в надрізи маленькі шматочки лимону перед смаженнням. але надрізи через більшу відстань робила. це напевно і є помилка.

Как пожарить карасей без костей
   
Re: Жрите рыбу. Вот

ще цікавий спосіб приготування коропа
   
Re: Жрите рыбу. Вот

Захотілось карасів  8-)
   
Re: Жрите рыбу. Вот

занадто багато олії
я коропа запікаю пузом донизу на овочевій подушці
з нього потім все м"ясо саме облазить..лишається цілий скелет))
   
Re: Жрите рыбу. Вот

занадто багато олії
я коропа запікаю пузом донизу на овочевій подушці
з нього потім все м"ясо саме облазить..лишається цілий скелет))
;o  (tu)
на моркві+цибулі+помідори в духовці? мені в відео про коропа сподобалося спосіб розділки і натирання. а як посмажив в воку - ні. якісь чіпс сухий вийшов.
   
Re: Жрите рыбу. Вот

;o  (tu)
на моркві+цибулі+помідори в духовці? мені в відео про коропа сподобалося спосіб розділки і натирання. а як посмажив в воку - ні. якісь чіпс сухий вийшов.

так))
взимку можна без помідорів пластмасових
то т.з. технічний фарш, а ле риба пропарюється тим ароматом
в бочіни йому дольки лимона
ще бажано поливати зверху соусом під час запікання
   
Re: Жрите рыбу. Вот

в Сильпо акция на толстолобика 20 грн/кг... 
вот я его и попробовал))) вкусный, но костей много...

в итоге купил сегодня детям хека
   
Re: Жрите рыбу. Вот

взял сегодня красивых мидий по 90 грн за кг в фоззи
жарю во фритюре

и ничего шо не кошерно

зато вкусно ))))
   
Re: Жрите рыбу. Вот

кстати любая рыба очень вкусно в кипящем масле получается
но масло я советую использовать 1 раз
   
Re: Жрите рыбу. Вот

так))
взимку можна без помідорів пластмасових
то т.з. технічний фарш, а ле риба пропарюється тим ароматом
в бочіни йому дольки лимона
ще бажано поливати зверху соусом під час запікання
к овощам можно добавить грибы или сладкий перец. мне пеленгас нравился на овощной подушке
   
Re: Жрите рыбу. Вот

Японці та ісландці вживають страви з риби дуже часто, що дає певні результати. Завдяки омега-3, який не дає холестериновым бляшкам відкладатися на стінках артерій, а також уповільнює окислювальний процес жирів, у цих країнах зафіксована низька смертність від інфаркту міокарда та інсульту.

 Зате в них від паразитів одна з найбільших смертностей, а Омега 3 у біодобавці коштуе 200 грн на 2 місяці.
   
Re: Жрите рыбу. Вот

к овощам можно добавить грибы или сладкий перец. мне пеленгас нравился на овощной подушке

перець - ок
але риба і гриби - не моє
   
Re: Жрите рыбу. Вот

Зате в них від паразитів одна з найбільших смертностей, а Омега 3 у біодобавці коштуе 200 грн на 2 місяці.

чувак
в тебе тоже полно паразитов
причем 100%
и шо?
помирешь?
а у японцев тоже с паразитами ))) наибольшая продолжительность жизни

Останнє редагування: 7 жовтня 2017 18:42:15 від Изя Шниперсон
   
Re: Жрите рыбу. Вот
lot

Килька балтийская соленая с картошечкой пюре и рюмкой водоски.. Или картошечка пюре с хорошо жареным хеком.. ото весч
   
Re: Жрите рыбу. Вот

Килька балтийская соленая с картошечкой пюре и рюмкой водоски.. Или картошечка пюре с хорошо жареным хеком.. ото весч

мене недавно на таке пробило))
взяли кільку, почистили, на неї цибулю і запашну олію
купили квашену капусту,до неї  солений огірок і цибулю..також запашну олію
і до того всього насмажили картоплі на салі
під Фруковицю виноградку (tu)
до речі, рекомендую:



хоча саме зараз я попиваю виноградну
   
Re: Жрите рыбу. Вот

З прісноводних визнаю хіба форель, та й ту не умію добре приготувати, знаю лиш два місця в наших Карпатах, де форель подають як годиться: під білими грибами в сметані і з банушем. Всі інші річкові риби — хз, «просто не умію їх готувати» чи шо.

А морську рибу обожнюю. Частіше скумбрію, рідше дораду (дорога, курва!).
Рецепт елементарний: протерти рибину приправою та сіллю, пропитати оливковою олією і на гриль максимум на 10 хвилин. Добрій свіжій рибі більше нічого крім вина і не потрібно ))
   
Re: Жрите рыбу. Вот

у мене під будинком магазин
пляшка виноградної - 123 грн
в новій пляшці
випивав літр
зранку легенький сушняк хіба що
але на сушняк у мене завжди є таке

   
Re: Жрите рыбу. Вот

З прісноводних визнаю хіба форель, та й ту не умію добре приготувати, знаю лиш два місця в наших Карпатах, де форель подають як годиться: під білими грибами в сметані і з банушем. Всі інші річкові риби — хз, «просто не умію їх готувати» чи шо.

А морську рибу обожнюю. Частіше скумбрію, рідше дораду (дорога, курва!).
Рецепт елементарний: протерти рибину приправою та сіллю, пропитати оливковою олією і на гриль максимум на 10 хвилин. Добрій свіжій рибі більше нічого крім вина і не потрібно ))

тобі там з фореллю легше, у вас його більше
хоча я теж люблю
скумбрія приїдається..зажирн а
а от щука, окунь..карась - ням-ням
   
Re: Жрите рыбу. Вот

ще так нічо український кальвадос
не французький, але...
на дубі..спирт яблучний 3-річної витримки




цілком пристойне пойло
я дуже проти,щоб на дистилят піднімали акцизи
маємо розвивати свій якісний алкоголь з того, що гниє під ногами

   
Re: Жрите рыбу. Вот

наибольшая продолжительность жизни

 
 Ну це все дуже спірно. Дивись, вони топ-1 в середній тривалості життя, а серед чоловіків вони аж на 6 місці тривалості життя, і їх обганяють і Швейцарія і Швеція, де риби не дуже то й їдять. А ще є декілька країн де риби на душу зїдають більше ніж в японії, а живуть меньше.

 
   
Re: Жрите рыбу. Вот

ще так нічо український кальвадос
не французький, але...
на дубі..спирт яблучний 3-річної витримки

Показати зображення...
цілком пристойне пойло
я дуже проти,щоб на дистилят піднімали акцизи
маємо розвивати свій якісний алкоголь з того, що гниє під ногами
о, вот его хочу попробовать. и все не решусь купить.
   
Re: Жрите рыбу. Вот

о, вот его хочу попробовать. и все не решусь купить.

жінкам важко радити міцний алкоголь..
але я думаю, що вам сподобається..
тільки не потрібно розбавляти всякими колами..
то міцний бренді, але не противний
на крайняк можете додати трошки яблучного соку
   
Re: Жрите рыбу. Вот

скумбрія приїдається..зажирн а
а от щука, окунь..карась - ням-ням

Скумбрія в порівнянні з якими-небуть лососями — просто непридатна до вживання суха тріска.
Як на мене ідеальний баланс жиру мають дорада/сібас/морський окунь та подібні

Відносно прісноводних, то з дитинства памятаю улюблений рецепт свого тата: він добре обсмажував рибу в суміші пшеничного/кукурудзяного борошна, засипав її цибулею і, коли цибуля ставала майже невидимою, заливав це все сметаною і тушив «до побєдного». Супер.
   
Re: Жрите рыбу. Вот

Гарри, сколько у вас стоит Кальвадос?
   
Re: Жрите рыбу. Вот

а якщо болі тваринам не причиняв, а м'ясо і рибу їв?

А якщо катував рослини???  ;o
   
Re: Жрите рыбу. Вот

ех..рівно тиждень тому я в цей час приїхав на рибалку
звечора йшов карась до 1 кг
в неділю зранку карп 1, 5 кг, карпи по 700 г
окунь на 1 кг (tu)
Это где? Озеро? Река? Мой карась на фото это рекорд этого сезона. Вес 1,122 кг. В прошлом году рекорд 1, 5 кг. И ловлю я этих карасиков исключительно в реке Днепр. Исключительно на 5-ти метровую удочку и поплавочную снасть. В этом году сезон закрыл 18 сентября. Потому как на Днепре, когда температура воды падает ниже +18, то весь крупный и средний карась - или скатывается на глубины или тупо забивается в острова камышей и потом там зарывшись впадает в анабиоз.
   
Re: Жрите рыбу. Вот

ого  (tu) , караси очень вкусные свежепойманные

а почему есть не можете их?
:) Мне хватает удовольствия от рыбалки, и удовольствия от того что потом мне рассказывают- какие вкусные караси ты нам дал.
Мой карась, он дикий, не озерный, очень сильный и живёт и растёт вместе с другими рыбами, и потому в отличие от озерного, более крупный но и намного острожней и привередливей.
   
Re: Жрите рыбу. Вот

  Я когда в Южной Корее бываю, с друзьями выходим в море на плавстредстве - ловим рыбу и тут же сырую её едим с каким-то местным  соусом и соджу. Представляю сколько у меня паразитов. :shuffle:
 
   
Re: Жрите рыбу. Вот

 :)  Иногда при ловле карася на Днепре, попадаются и такие рыбки... :) Тот что по крупнее завесил на 0,78 кг.


   
Re: Жрите рыбу. Вот

 :)  А вот и сам процесс. Тишина спокойствие и медитация на поплавок. Через пол часа я вытащу крупного линя.

   

Цю тему переглядають:

0 Користувачів і 1 гість
 
Повна версія